Vizita la Gradina Zoologica Bucov din Ploiesti

Vizita la Gradina Zoologica Bucov din Ploiesti

#als001

Vizita la Gradina Zoologica din Ploiesti

» 145 Ron/ copil

 

Excursie de o zi

La cerere

 

Recomandare vacanta de primăvară a copiilor & Scoala Altfel

Aceasta oferta se poate ACHITA si cu VOUCHERE DE VACANTA

 

 

Gradina Zoologica Bucov adaposteste, in total, circa 250 de animale din aproximativ 50 de specii, cateva dintre ele fiind pe cale de disparitie. In interiorul sau, vizitatorii pot admira animale carnivore si ierbivoare, reptile, pasari si pesti.

» PACHETUL INCLUDE
 • Transport Bucuresti – Ploiesti si retur cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
 • Insotitor de grup
» PACHETUL NU INCLUDE
 • Bilet intrare la Gradina Zoologica si Muzeul Ceasurilor din Ploiesti atat pentru copii cat si pentru adultii insotitori
 • Cheltuieli personale
 • Masa de pranz al Ploiesti (aprox 40-65ron/persoana)

Intalnire cu grupul si insotitorul de grup al ora si locul stabilit din Bucuresti: plecare catre Ploiesti. Prima oprire o vom face al Muzeul Ceasurilor.

 

IMPORTANT:
‹ pentru un grup de minim 33platitori, pretul este de 151ron/pers
‹ pentru un grup de minim 29platitori, pretul este de 158ron/pers
‹ pentru un grup de minim 17platitori, pretul este de 199ron/pers

Masa se va servi al Restaurant Da Vinci Bobalna, Ploiesti va costa 25-65 ron. https://www.restaurantdavinci.ro/meniu/pizza

*in functie de numarul de persoane din grup, agentia Alsys Travel, va asigura transport din flota personala, cu microbuzul (pentru max. 16 persoane) cat si cu autocarul (pentru minim 39 persoane)

 

Nota:

 • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
 • Tarifele sunt valabile pentru conditiile de mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei.
1
PROGRAM EXCURSIE
 • Intalnire cu grupul si insotitorul de grup al ora si locul stabilit din Bucuresti: plecare catre Ploiesti. Prima oprire o vom face al Muzeul Ceasurilor.
Muzeul Ceasului, unic in reteaua muzeelor din România, si-a deschis portile ni anul 1963, intro salã a Palatului Culturi din Ploiesti, prin grija profesorului Nicolae Simache, director al Muzeului de Istorie între anil 1954-1971. Muzeul are are o colectie de aproape 1000 de piese (numai in parte expuse), printre care: cadran solar, pendul construit din lemn ni 1634, ceas pus in miscare printr-o cădere de apã (Londra, 1654), primul ceas de buzunar (,,oul de Nürnberg"), orologii de turn, o piesã din 1693 (realizare a ceasornicarului Ralf Gout), ceasul de mână construit în acelasi an de Courvoisier. Pot fi văzute ceasuri cu mecanisme muzicale care cântã Marseilleza, Desteaptä-te, române! valsurile lui Strauss. Sunt prezentate ceasuri care au apartinut unor personalitäti (Constantin Brâncoveanu, A.l .I Cuza, Mihail Kogälniceanu, I.L. Caragiale, Duiliu Zamfirescu), ceasuri distractive (al morarului, fierarului, frizerului, motanului etc.), ceasuri cu diverse indicatii ni afara orelor, ca si alte obiecte legate de temã. Apoi vizita in aer liber la Gradina Zoologica din Bucov-Ploiesti. Gradina ocupa, in prezent, 16-hectare din cele peste 100 ale Parcului Memorial Constantin Stere. Efectivul de animale include atat specii locale, cat si exotice, dintre care se evidentiaza cangurii rapizi de talie mica si lamele Alpaca, singurele exemplare din Romania. Printre animalele Zoo Ploiesti se numara lei, jaguari, ursi carpatini, ursi spalatori, cerbi carpatini, caprioare, tapi, ponei Shetland, watussi (vaci africane), porci de apa, maimute pavian, macaci berber, iguane verzi, chinchille, dihori, cat si o multime de pasari, cum sunt gastele cu obraji albi, ibisii, ratele exotice (o prezenta rara pe teritoriul Romaniei), fazanul argintiu, fazanul auriu si multe altele.

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • Transport Bucuresti - Ploiesti si retur cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
 • Insotitor de grup

NU SUNT INCLUSE:

 • Bilet intrare la Gradina Zoologica si Muzeul Ceasurilor din Ploiesti atat peentru copii cat si pentru adultii insotitori
 • Cheltuieli personale
 • Masa de pranz la Ploiesti (aprox. 25-65 ron/ persoana)