Vara 2021 – Complex Hotelier COTA O MIE, Sinaia

Vara 2021 – Complex Hotelier COTA O MIE, Sinaia

#als100

Vara 2021 – Complex Hotelier COTA O MIE, Sinaia

» 58 Euro sau 278 Ron/ Camera dubla

Sejur de 5 zile/ 4 nopti in perioada:

20.05 – 05.09.2021

Vacanta se poate achita si cu vouchere de vacanta!

» CAZARE

Complex Hotelier COTA O MIE beneficiază de o locație liniștită într-o zonă montană, la aproximativ 7 km de stațiunea de iarnă Sinaia şi la 8 km de telecabină. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în întreaga proprietate.

Toate camerele şi suitele au vedere la munte şi includ minibar, TV prin cablu şi baie privată, dotată cu duș şi articole de toaletă gratuite.

Oaspeții de la Complex Hotelier COTA O MIE pot lua masa la restaurantul proprietății şi se pot relaxa în barul din hol. Printre alte facilități se numără o recepție cu program nonstop şi un bar unde oaspeții pot socializa savurând o băutură sau jucând o partidă de tenis de masă sau biliard.

Oaspeții beneficiază de parcare gratuită. Gara Sinaia se află la 11 km, iar Castelul Peleș este situat la 12 km.

Complexul Hotelier COTA O MIE este amplasat într-un cadru natural mirific, în apropierea orașului Sinaia, pe drumul către Târgovişte-DN 71, la aproximativ 800 m față de Mănăstirea „Înălţarea Domnului”.
Fiind poziţionat în Parcul Natural Bucegi, la o altitudine de 1000 m, oferă posibilitatea desfăşurării activităţilor, drumeţiilor, relaxării şi recreerii într-un cadru natural liniştit. Complexul oferă posibilităţi multiple de cazare în Hotel COTA O MIE şi Hanul cu Urşi.

Bucătăriile restaurantelor Hotelului COTA O MIE și Hanului cu Urși ii aşteaptă pe turisti cu preparate tradiţionale româneşti dar şi cu produse cu specific internaţional. Ciorbe proaspete, produse din pește, preparate la grătar,  salate sau deserturi sunt doar cateva dintre bunătățile care se regăsesc în meniu.

 Hotelul COTA O MIE dispune de 15 camere double standard (pentru 2 persoane),  3 camere double plus (2+1)(cu pat matrimonial si canapea care se extinde, ideala pentru familii cu copii) si 5 camere superioare (spatioase cu pat matrimonial si canapea extensibila)  iar Hanul cu Ursi dispune de 7 camere double(cu pat matrimonial) si o camera single.

» TARIFE
Tip camera Tarif cazare cu mic dejun in regim SGL (pret/noapte pentru 1 pers.) Tarif cazare cu mic dejun

(pret/noapte pentru 2 pers.)

 Tarif suplimentar pentru a 3-a persoana cazata in camera-canapea extensibila (pret/noapte)
Hotel      
Camera dubla standard 220 278 nu permite
Camera dubla plus (2+1) 252 312 78
Camera superioara 292 352 78
Camera suita cu balcon 363 414 88
Han      
Camera dubla 222 278 nu permite

Politici copii

Copiii 0-2 ani pot dormi gratuit in paturile existente

Copiii intre 3-6 ani 40 lei MD/noapte

Copiii intre 7-13 ani pot folosi paturile existente pentru costul de 73 lei/noapte cu MD/noapte

Copiii peste 14 ani sunt considerati adulti si vor achita 73 lei cu MD/noapte (camera superioara si camera plus (2+1)

Copiii peste 14 ani sunt considerati adulti si vor achita 81 lei/noapte cu MD/noapte (suita cu balcon)

 
» PACHETUL INCLUSE
 • Cazare hotel 3*
 • masa: mic dejun
 • parcarea gratuita
 • wi-fi inclus
 • camera de familie
 • restaurant
 • centru de fitness fabulos
 • camere pentru nefumatori
 • bar

 

» DESTINATIE

Sinaia una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania se prezinta vizitatorului cu un bogat trecut cultural si social. Fosta resedinta a regilor, si purtand un nume sfant, cel al Muntelui Sinai, ce a fost dat pentru prima oara Manastiri Sinaia de catre Spatarul Mihail Cantacuzino (sec XVII), Sinaia inbina neintrecut frumusetea naturii cu cea a artei arhitecturale.

Statiunea este situata la o altitudine cuprinsa intre 798 si 1055m, pe versantul sud-estic al Masivului Bucegi, de-a lungul vaii Prahova . Poalele impadurite ale muntilor Furnica, Zgarbura, Coltii lui Barbes si Culmea Izvorului incadreaza statiunea intr-o frumoasa scena verde. La o distanta de 123 km de Bucuresti,106 km de Aeroportul International Henri Coanda(Bucuresti)si 37 Km de Brasov, Sinaia este situata de-a lungul DN1, beneficiind si de cai ferate de acces.

Sinaia este locul vacantelor visate, ce devin realitate.

 

*Hotelierul isi rezerva dreptul de a modifica tarifele din tabel pentru anumite perioade in functie de gradul de ocupare al hotelului. Turistul are obligatia de a verifica tariful si disponibilitatea inainte de a comunica clientilor oferta.

LOCATIE

Sinaia

SERVICII INCLUSE:

 • Cazare hotel 3*
 • masa: mic dejun
 • parcarea gratuita
 • wi-fi inclus
 • camera de familie
 • restaurant
 • centru de fitness fabulos
 • camere pentru nefumatori
 • bar