Vacanta linistita in Valea Valsanului, Bradet – 4 nopti

Vacanta linistita in Valea Valsanului, Bradet – 4 nopti

#als100

Vacanta linistita si in siguranta in Rezervatia Naturala Valea Valsanului – Bradet

» 153 Euro sau 730 ron/ loc in camera dubla/ sejur

Sejur valabil de 5 zile si 4 nopti in perioada:

17.05 – 28.11.2020

PLECARE IN FIECARE DUMINICA

 

 

» SERVICII INCLUSE
  • Transport cu autocarul Bucuresti – Bradetu si retur;
  • 4 nopti de cazare cu demipensiune;
  • vizitele cuprinse in program cu ghid.
» CAZARE

Pensiunea Ciprian se află în Curtea de Argeș și oferă un restaurant, un bar, un lounge comun și o grădină. Această proprietate are camere de familie și un loc de joacă pentru copii. Camerele beneficiază de un patio cu vedere la râu.

Toate camerele pensiunii sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie, zonă de luat masa și baie privată cu uscător de păr, cadă cu hidromasaj și duș. De asemenea, camerele sunt prevăzute cu un birou și un ceainic.

Oaspeții de la Pensiunea Ciprian pot lua un mic dejun tip bufet.

Cazarea asigură și facilități de grătar. La Pensiunea Ciprian puteți să jucați tenis de masă și să utilizați serviciul de închirieri auto și de biciclete.

 

 

1
Ziua 1

Ziua 1 - Duminica

Ora 8:00 plecare din Bucuresti catre Targoviste unde vom face o scurta oprire la Manastirea Dealu (Manastirea Dealu se numara printre cele mai remarcante edificii arhitectonice din tara noastra. Inaltata intr-o perioada de mare inflorire artistica (secolul al XVI-lea), biserica reflecta atat din punct de vedere structural cat si sub aspectul plasticii decorative, aportul creator adus de mesterii autohtoni la promovarea arhitecturii romanesti), continuam traseul catre Curtea Domneasca Targoviste (reprezinta unul din cele mai importante ansambluri de arhitectura din Tara Romaneasca, si are o mare valoare istorica si artistica, apoi mergem catre Cetatuia unde vom vizita Manastirea Negru Voda (Mănăstirea Cetăţuia Negru-Vodă seamănă cu Schitul Meteora din Grecia şi este considerată cea mai aspră sihăstrie românească), dupa vizitarea manastirii ne continuam calatoria catre catre Corbii de Piatra unde vom vizita Manastirea Corbii de Piatra (cunoscută peste tot ca „biserica din piatră”, lăcaşul de cult construit direct în stâncă, un loc special menţionat în mai toate ghidurile turistice, asta şi pentru că aici este şi cel mai vechi ansamblu de pictură din România), dupa vizitarea Manastirii ne indreptam catre Pastravarie, apoi catre Bradetu.

Cazare la Pensiunea Ciprian 4*.

Servirea cinei.

2
Ziua 2

Ziua 2 - Luni

Mic dejun.

Ne urcam in autocar si pornim catre Ocnele Mari unde vom putea vizita una dintre cele mai vechi mine de sare din țara noastră si anume Salina Ocnele Mari (Datorită apelelor clorosodice și iodurate, secondate de nămolul sapropelic (formate deasupra masivului) ce reprezintă o sursă de sănătate prin proprietățile lor terapeutice, pe la 1812, s-au deschis primele stabilimente de tratament folosind apa sărată dintr-o fostă gură de ocnă Balta Roșie adâncă de 120 m. Aceste ape în combinație cu nămolul sapropelic tratează reumatismul, afecțiunile ginecologice și afecțiuni ale sistemului osos la copii. În prezent, stațiunea continuă să funcționeze în sezonul călduros. Parcul turistic al Salinei Ocnele Mari are o biserica, un muzeu, restaurant, magazine de suveniruri, baruri, un teren de fotbal, de baschet, de tenis, masa de biliard, locuri de joaca pentru copii. Salina de la Ocnele Mari este cea mai mare din țară, are o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați, iar lungimea galeriilor depășește 13.000 de metri. Exploatarea sării s-a făcut și se mai face prin extracție de bulgări (magle) din salină (mină de sare cunoscută și sub denumirea de ocnă de sare).

Dupa vizita pornim catre Cozia unde vom vizita Manastirea Cozia (cunoscuta la început sub numele de „Mânăstirea Nucet”, abia mai târziu primind numele de „Mânăstirea Cozia”, după muntele din vecinătate), intoarcere catre Bradet.

Servirea cinei.

3
Ziua 3
Ziua 3 - Marti

Mic dejun. Program cu vizita pana la Barajul Valsan (Plimbare in natura), Muzeul Satului din Gales, Biserica din Bradetu. Seara foc de tabara si servirea cinei.

4
Ziua 4
Ziua 4 -Miercuri Timp liber la dispozitia oaspetilor.
5
Ziua 5

Ziua 5 - Joi

Mic dejun.

Dupa servirea micului dejun ne urcam in autocar si pornim catre Bucuresti pe traseul Bradetu - Curtea de Arges unde vom face o scurta oprire la Manastirea Curtea de Arges (“Legenda Mesterului Manole” de care este legat numele manastirii Curtea de Arges spune ca domnitorul tocmise pe cei mai mari mesteri pentru a ridica lacasul de cult. Dar, ceea ce ei construiau ziua, se darama noaptea),

Sosire in Bucuresti in cursul după-amiezii.

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

  • Transport cu autocarul Bucuresti - Bradetu si retur;
  • 4 nopti de cazare cu demipensiune;
  • vizitele cuprinse in program cu ghid.
Nota: In cazul in care nu se formeaza un grup de minim 8-20 persoane sau nu se doreste transport din Bucuresti, pretul poate suferi modificari.