fbpx
SUS
 

Vacanta in Kamari – Monolithos, Grecia

Vacanta in Kamari – Monolithos, Grecia

#als004

TARIF: 468 Euro / pachet

8 zile – 7 nopti cazare

✈ Zbor TAROM – Plecari in perioada 12.06 – 25.09.2019

Alexandra Hotel **

Una dintre alegerilede top din Kamari.

La numai 80 de metri de plaja Kamari, Hotelul Alexandra are o piscină înconjurată de o terasă pavată cu piatră, dotată cu şezlonguri şi umbrele de iarbă. Hotelul oferă camere cu aer condiţionat şi Wi-Fi gratuit în zonele publice.

Toate unităţile se deschid spre un balcon mobilat sau spre un patio cu vedere la grădină, piscină sau Marea Egee. Fiecare include TV prin satelit şi frigider. Unele spaţii de cazare sunt în sistem self-catering.

Un bufet de mic dejun se serveşte zilnic în zona de mic dejun cu vedere la mare sau în snack barul de la piscină. În apropiere se găsesc multe taverne şi cafenele.

Recepţia deschisă nonstop de la Alexandra poate să aranjeze închirieri de maşini pentru a explora oraşul animat Fira, la 10 km. Aeroportul Internaţional din Santorini se află la 4 km şi Portul Athinios se găseşte la 11 km. Se oferă parcare gratuită la hotel.

Acesta este locul preferat de turiștii din Kamari, conform comentariilor independente.

Acest hotel este de asemenea cotat pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Kamari! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

  • Preturile sunt valabile pentru sejururi incepand cu 12.06.2019

 

LOCATIE

Bucuresti - Santorini

SERVICII INCLUSE:

  • 7 nopti cazare
  • Mic dejun
X