Vacanta de 1 Decembrie 2020 in Amsterdam

Vacanta de 1 Decembrie 2020 in Amsterdam

#als002

Circuit in Amsterdam – Vacanta de 1 Decembrie 2020

» 573 Euro /pers. (loc in camera dubla)

» Supliment camera single: 165 Euro
» Pret pentru a treia persoana in camera dubla (adult sau copil): 550 Euro
Sejur 5 zile / 4 nopti in perioada:

27.11 – 01.12.2020

 

Celebru pentru canalele, bicicletele, lalelele si muzeele sale, Amsterdamul este un oras incantator!  Cunoscuta si sub numele de “Venetia Nordului” datorita celor peste 100 de canale ale sale, capitala Olandei ofera aventuri la tot pasul, fie ca mergi pe jos, cu bicicleta sau la bordul unei ambarcatiuni. Arhitectura orasului, magnifica si atat de bine conservata, datand din secolul XVII, iti ofera o imagine bizara, daca nu usor incompatibila cu un oras vestit pentru atitudinea sa modernista si progresista. De la muzeele de arta pana la pietele de flori pline de culoare, de la coffee shop-uri pana  la Cartierul Rosu, in Amsterdam exista la tot pasul ceva excitant si unic de descoperit.

 
» PACHETUL INCLUDE
 • transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti cu compania KLM;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel NIU FENDER 4* (sau similar);
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tur de oras de jumatate de zi in Amsterdam cu ghid local;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

 

» ORAR INFORMATIV DE ZBOR:
*ore locale
 • 27.11: Bucuresti 06:00 – Amsterdam  08:00  ✈   durata zborului: 3h 00min
 • 01.12: Amsterdam 20:45 – Bucuresti 00:30 (pe 02 dec)  ✈   durata zborului: 2h 45min
» CAZARE:

Cazare Hotel NIU FENDER 4* (sau similar)

 

GRUP MINIM:

25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca pana la data limita de 25.09.2020 nu se vor inscrie minim 15 participanti.  De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

1
Ziua 1

Ziua 1 (27.11): BUCURESTI – AMSTERDAM

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00. Plecare spre Amsterdam cu compania KLM. Sosire in Amsterdam la ora locala 08:00. Transfer de la aeroport in centrul orasului, unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolele XVII si XVIII, ce se intind de-a lungul canalelor. Vom trece pe langa Palatul Regal din Piata Dam, vom admira cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, Gara Centrala, dar si celebra piata de flori. Turul continua cu vizita la magazinul de diamante Coster Diamonds, ce dateaza de la 1840. Dupa turul de oras urmeaza transfer si cazare la hotel NIU FENDER 4* (sau similar).

2
Ziua 2

Ziua 2 (28.11): AMSTERDAM

Mic dejun. Zi libera la dispozitie. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum (transportul cu mijloacele de transport in comun). Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si, bineinteles, Rembrandt. Apoi se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului pictor. Cei interesati pot continua cu Muzeul Heineken, Muzeul Lalelelor, dar si cu celebrul Red Light District (Cartierul Rosu). Cazare in Amsterdam la hotel NIU FENDER 4* (sau similar).  

3
Ziua 3

Ziua 3 (29.11): HAGA – DELFT – ROTTERDAM - SCHEWENINGEN (excursie optionala)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Rotterdam-Scheveningen. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga, unde vom face un tur panoramic si vom admira cladirea Parlamentului, Palatul Pacii, centrul istoric. Dupa aceea vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft, dupa care in orasul Delft, unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda, unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Vom continua apoi cu cel mai mare port al Europei – Rotterdam, unde vom face un tur de oras. Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 85 EURO/ persoana). Cazare la hotel NIU FENDER 4* (sau similar).

4
Ziua 4

Ziua 4 (30.11): MARKEN SI VOLENDAM (excursie optionala)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn, unele construite pe piloni, precum si stradutele inguste, fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam, unde vom face o scurta plimbare pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza, unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda, pe care le vom putea gusta, dar si cumpara (pret informativ pentru grup minim 25 de persoane: 70 EURO/persoana). Dupa amiaza ne intoarcem la hotel. Timp liber. Cazare la hotel NIU FENDER 4* (sau similar).

5
Ziua 5

Ziua 5 (01.12): AMSTERDAM – UTRECHT SI CASTELUL DE HAAR (optional) – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi si vizite individuale. In prima parte a zilei va propunem excursie optionala de jumatate de zi la Utrecht si Castelul De Haar. Plecare spre Utrech, oras multicultural care in perioada Golden Age a devenit mai popular decat Amsterdam.  Vom face tur pietonal in care se viziteaza centrul istoric: Universitatea, Catedrala romano catolica, ruinele fortificatiilor romane, biserica Sf Petru. Utrecht este celebru pentru Domul sau (Sf Martin) aflat in centru, fiind cel mai important centru religios al Olandei. La intoarcere catre Amsterdam, se viziteaza Castelul De Haar (intrarea nu este inclusa). Castelul renovat recent in stil neo-gothic a fost construit pe locul unui castel din sec IV si este foarte bogat in decoratiuni interioare si exterioare. Intoarcere in Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 70 EURO/ persoana). In jurul orei 17:30 avem programat transferul la aeroport. Imbarcare pe cursa Amsterdam – Bucuresti a companiei KLM pentru zborul de la pra 20:45. Sosirea in Bucuresti este prevazuta la ora 00:30 (pe 02 dec).

LOCATIE

Bucuresti - Amsterdam

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti cu compania KLM;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel NIU FENDER 4* (sau similar);
 • transferuri aeroport - hotel - aeroport;
 • tur de oras de jumatate de zi in Amsterdam cu ghid local;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv februarie 2020. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:

 • asigurarea medicala de calatorie (optionala);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

 

X