fbpx
SUS
 

Tratamente speciale – Sovata, Hotel Alunis

Tratamente speciale – Sovata, Hotel Alunis

#als018

Tratamente Speciale – Sovata, Hotel Alunis

» de la 330 Euro (1455 Ron)/ persoana/ sejur

23.07. – 19.08.2019

Statiune cu sezon permanent, Sovata a fost mentionată pentru prima data ca loc tamăduitor intr-un document din 1597, iar 1850 devine statiune balneara. Lacul Ursu din statiunea Sovata, situat la o altitudine de 502 metri, a fost recunoscut drept cel mai mare lac heliotermal din lume, de catre Academia Recordurilor Mondiale.

Pentru calitatea apei sale, Lacul Ursu este supranumit si Marea Moarta a Transilvaniei.

Statiunea Sovata este indicata in principal celor care vor sa trateze:  afectiuni inflamatorii si reumatismale, stari posttraumatismale, afectiuni ale sistemului nervos periferic.

Pentru un sejur relaxant si terapeutic, in acelasi timp, la Sovata, va recomandam Hotel Alunis 3*.

Confortul hotelului, panoramele unice si aerul montan sunt cateva din motivele pentru care un sejur aici va fi pauza pe care o cautati. La doar 500 m de Hotel Alunis este si un strand modern, perfect pentru plaja si agrement.

» PACHETUL INCLUDE
 • 9 sau 12 nopti cazare, camera dubla, hotel Sovata 3*
 • Masa meniu fix (trei mese pe zi) sau la cerere se elibereaza contravaloarea meniului fix in tichete valorice, masa servindu-se “a la carte” la restaurant, unde tarifele contin TVA (valoarea bonurilor valorice este de 60 lei / zi / pers ).
 • 4 proceduri / zi, efectuate in zilele lucratoare (procedurile fiind minore si sunt prescrise de medicul Bazei de Tratament in urma unui consult medical).
 • Accesul la piscina cu apa dulce, saune si sala de fitness.
 • Parcare gratuita.
» CAZARE:

Cazare Hotel Alunis 3* (Sovata)

Confortul hotelului, panoramele unice si aerul montan sunt cateva din motivele pentru care un sejur aici va fi pauza pe care o cautati. La doar 500 m de Hotel Alunis este si un strand modern, perfect pentru plaja si agrement.

Camerele de la Hotel Alunis imbina confortul cu eleganta si cu panorame remarcabile ale statiunii Sovata pentru a va oferi binemeritate si unice momente de relaxare.

Oferta este valabila incepand cu data de 21.01.2019 in functie de disponibilitatea locurilor si este valabila numai pe baza de rezervare prealabila.

» PACHETE:
Pachet tratament PROFILACTIC – 5 zile cu 7 nopti cazare!

Tarif: 1455 Ron / persoana.

419 Ron / supliment single

Informatii utile:
• Acest pachet se recomanda doar unor anumite afectiuni ginecologice, si anume: colpite cronice; metrite si metroanexite cronice, boli ale peritoneului si ale tesutului celular din bazin ,pelviperitonite cornice, tulburari functionale, sechele postoperatorii .Nu se adreseaza afectiunilor de sterilitate primara si secundara.
• Pe parte reumatologica, se recomanda in urmatoarele afectiuni: boli ale articulatiilor, boli ale oaselor, muschilor si tendoanelor, boli ale sistemului nervos periferic .

 

Pachet tratament CURATIV (MEDIU) – 7 zile cu 9 nopti cazare!

Tarif: 1859 Ron / persoana.

511 Ron / supliment single

Informatii utile:
• Acest pachet se recomanda doar unor anumite afectiuni ginecologice, si anume: colpite cronice; metrite si metroanexite cronice; boli ale peritoneului si ale tesutului celular din bazin , pelviperitonite cronice; tulburari functionale , sechele postoperatorii.
• Pe parte reumatologica, se recomanda in urmatoarele afectiuni: boli ale articulatiilor , boli ale oaselor, muschilor si tendoanelor , boli ale sistemului nervos periferic .

 

Pachet tratament INTENSIV – 10 zile cu 12 nopti cazare!

Tarif: 2457 Ron / persoana.

643 Ron / supliment single

Informatii utile:

 • Acest pachet se recomanda doar unor anumite afectiuni ginecologice, si anume: sterilitate primara si secundara postinflamatorie sau prin ovarita sclerochistica, colpite cronice; metrite si metroanexite cronice; boli ale peritoneului si ale tesutului celular din bazin , pelviperitonite cronice; tulburari functionale , sechele postoperatorii.
 • Pe parte reumatologica, se recomanda in urmatoarele afectiuni: boli ale articulatiilor , boli ale oaselor, muschilor si tendoanelor , boli ale sistemului nervos periferic.

 

» IMPORTANT:
 • Pentru a putea beneficia de acest pret scutit de TVA , veti avea nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie. Persoanele care nu detin bilet de trimitere de la medicul de familie achita o diferenta suplimentara de TVA 5% la valoarea pachetului si taxa de consultatie in valoare de 35 lei.
 • Nu includ accesul la piscinele cu apa sarata decat la sfatul medicului pe baza fisei de tratament.
 • Procedurile minore sunt impachetare cu parafina, baie sarata, bai galvanice, irigatie vaginala, tampon vaginal, galvanizari/ionizari, current diadinamic sau interferential, unde scurte, ultrasunet, vacotron, magnetodiaflux, solmed, masaj therapeutic etc.
 • Procedurile impachetare partiala cu namol, dus subacval si stanger sunt proceduri majore se pot efectua ,doar ca in acest caz se va modifica numarul procedurilor incluse in pachetul standard .
 • Procedurile pot incepe cel devreme la 8 saptamani de la terminarea perioadei acute.
 • Procedurile se efectueaza in zilele lucratoare.
10 zile / 9 nopti

LOCATIE

Sovata

Servicii incluse

 • Masa meniu fix (trei mese pe zi) sau la cerere se elibereaza contravaloarea meniului fix in tichete valorice, masa servindu-se “a la carte” la restaurant,unde tarifele contin TVA (valoarea bonurilor valorice este de 60 lei / zi / pers ).
 • 4 proceduri / zi, efectuate in zilele lucratoare (procedurile fiind minore si sunt prescrise de medicul Bazei de Tratament in urma unui consult medical).
 • Accesul la piscina cu apa dulce,saune si sala de fitness.
 • Parcare gratuita.
X