fbpx
 

Tratament Balneo – Hotel Afrodita Resort & Spa

Tratament Balneo – Hotel Afrodita Resort & Spa

#als100

Tratament Balneo – Hotel Afrodita Resort & Spa

» de la 99 Euro/ persoana/ cam. dubla/ sejur

Sejur de minim 7 in perioadele:

16.09. – 22.12.2019
06.01. – 13.06.2020
12.09. – 23.12.2020

Originea Băilor Herculane se întinde pe o durată de aproape două milenii. Bazele statiunii au fost puse în anul 102 d.Ch. de Împaratul Traian, romanii introducând cultul balnear preluat de la greci pe care apoi l-au dezvoltat. Numele statiunii, vine de la zeul Hercules, fiul lui Zeus si al frumoasei Alcmena, consemnat în mitologia romană ca patron al izvoarelor termale, simbol al puterii si al echilibrului între forta fizică si cea spirituală.

Romanii au construit aici, la Therme Herculi (Ad Aquas Herculi Sacras), temple, băi, monumente si statui, închinate zeilor Hercules, Aesculap si Hygieia. Atestarea documentară a statiunii datează din anii 153 d.C.

Incepand cu secolul XVIII , s-au dezvoltat in Europa statiuni cu Bai termale cum ar fi Baden Baden in Germania, Karlovy Vary in Cehia, sau Baile Herculane, pe atunci, in Imperiul Austriac, statiuni care au devenit reprezentative in turismul european.

» PACHETUL INCLUDE:
 • sejur de minim 7 nopti (intrare duminica sau luni)
 • regim de masa:  Pachetul cu Demipensiune (mic dejun si pranz, prima masa va fi micul dejun, ultima pranzul la plecare),
  Pachetul cu Pensiune completa, va intra cu cina, se va iesi cu pranz.
  Pachetul All inclusive (mic dejun, prânz, cină în sistem bufet suedez și băuturi alcoolice/non-alcoolice)
 • tratament balnear – consultatie medicala de specialitate (3 proceduri de tratament/zi, o procedura majora – baie de sulf/plante, proceduri de electroterapie, de luni-sambata)
 • acces gratuit la Herculum Spa
» CAZARE:
Hotel Afrodita Resort & Spa

Afrodita Resort & SPA este situat la poalele Munților Domogled, în centrul stațiunii Băile Herculane, zonă renumită pentru apele sale minerale. Cele 2 restaurante oferă preparate româneşti tradiţionale şi europene.

Toate camerele de la Afrodita Resort & SPA sunt dotate cu TV, WiFi gratuit și baie privată cu duș. Cele mai multe unităţi de cazare au balcon cu vedere la munte.

Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la piscină, la cada cu hidromasaj, la centrul de fitness şi la saună. Oaspeţii pot savura o băutură în lounge barul de la parter.

Izvoarele cu apă termală se află la cel mult 2 km, iar parcul naţional Domogled este la 10 km. Gara Băile Herculane se găsește la 3 km, iar stația de autobuz este situată la doar 300 de metri de hotel.

1

Servicii incluse:

 • sejur de minim 7 nopti (intrare duminica sau luni)
 • regim de masa:  Pachetul cu Demipensiune (mic dejun si pranz, prima masa va fi micul dejun, ultima pranzul la plecare), Pachetul cu Pensiune completa, va intra cu cina, se va iesi cu pranz. Pachetul All inclusive (mic dejun, prânz, cină în sistem bufet suedez și băuturi alcoolice/non-alcoolice)
 • tratament balnear - consultatie medicala de specialitate (3 proceduri de tratament/zi, o procedura majora - baie de sulf/plante, proceduri de electroterapie, de luni-sambata)
 • acces gratuit la Herculum Spa
X