Tabara internationala de vara – Kranevo, Bulgaria

Tabara internationala de vara – Kranevo, Bulgaria

#als001

Tabara internationala de vara – Kranevo, Bulgaria

Program de agrement si pregatire pentru sportivi

» de la 395 Euro/ sejur/ copil de < 13.99 ani

» de la 455 Euro/ sejur/ tarif adult

Sejur de 7 zile/ 6 nopti in perioadele:

01.09 – 07.09.2022

Kranevo este un satuc turistic aflat la 25 km de Varna si la 84 Km de Vama Veche. Este situat intre Albena si Nisipurile de Aur. Intre Kranevo si Albena se afla rezervația naturală Baltata. Țărmul marii dintre Kranevo si Albena este mare si extrem de pitoresc, cu formațiune stâncoasă.

Complexul Spa&Sport Therma Village 5* aduce un concept ultramodern de ospitalitate si servicii superioare. Complexul ofera numeroasele facilitati de agrement si sport intinse pe o suprafata considerabila la malul marii in statiunea Kranevo. Complexul este focusat pe valorificarea apelor minerale termale din Kranevo si alaturi de pozitia excelenta fata de plaja il califica ca una din cele mai deosebite locatii de tip complex sportiv de pe litoralul bulgaresc.

 
» TARIFE
PERIOADA NR. NOPTI TARIF COPIL <13.99 ani Tarif copil de la 14 pana la 17.99 ani Tarif adult in camere duble
01-07.09.2022 6 nopti/ 7 zile 395 Euro/ pers/ sejur 415 Euro/ pers/ sejur

455 Euro/ pers/ sejur

» TARIFUL INCLUDE

⦁ transport din Bucuresti dus-intors cu autocare clasificate pentru transport intern si international
⦁ 6 nopti cazare in complexul sportiv, Spa&Sport Therma Village 5* , cazare in camere cu 4-5 paturi pentru copii si cazare in camera duble pentru antrenori
⦁ regim de masa: full board(toate mesele incluse) – mic dejun, pranz si cina – bauturi non-alcoolice si apa pentru tot grupul de sportivi si antrenori
⦁ 1h antrenament in sala de fitness/sala cu oglinzi
⦁ asistenta turistica din partea agentiei
⦁ antrenament in aer liber: piste de alergat(de 220 si 275m); antrenament pe plaja pentru volley
⦁ sala de fitness antrenamente de aprox.300m patrati
⦁ animatie
⦁ acces la plaja privata a complexului

 

EXCURSII ŞI ACTIVITĂŢI OPŢIONALE:
Grup minim: 30 pers
Tarifele sunt valabile pentru un grup minim de 50 persoane. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale tarifului ofertei.

Excursie la Delfinariul din Varna  – 25 Euro/pers copil si 27 Euro/pers adult
Tariful include transport cu autocarul si ghid insotitor si biletele de intrare

Înotați cu delfinii și priviți-i cum joacă!
Mergeți într-o excursie de o zi la Delfinariul din Varna și faceți cunoștință cu familia lor de delfini cu bot – Dolly, Kimbo, Yoanna și, desigur, Bimbo Boy.
Veți avea intrare și locuri la spectacolele aranjate pentru dvs., precum si transport la si de la Delfinarium la tabara.
Echipa de la Delfinariu este implicată activ în protecția delfinilor de la Marea Neagră, așa că știi că ești pe mâini bune.

Excursie si Distractie In Aquapark Aquaparadise – Nessebar si vizita in orasul Nessebar aflat in patrimonial UNESCO-
39 Euro/pers (cu transport, ghid si intrare (1/2 zi h15-18) la Aquapark incluse)
Aqua Paradise Nessebar este un paradis acvatic pentru copii, dar si pentru adulti. Parcul este cel mai mare din Bulgaria (46000 mp) si are peste 20 de atractii acvatice: rafting, tobogane, piscine, casteluri exotice, trambuline, piscine cu valuri artificiale.

Excursie la Balcic – Castelul si gradinile Reginei Maria– 25 Euro/pers (tariful nu contine biletele de intrare la Castel si gradini)
In 1924, Regina Maria vizita Balchik-ul, la insistentele pictorului Alexandru Satmari. Gradina are o zona care imita celebrul labirint cretan, unde materialele de constructie au fost aduse chiar din Insula Creta. O alta zona a parcului foarte frumoasa este Gradina lui Allah, cu alei pavate cu piatra adusa din Maroc.Parcul a fost transformat in timp intr-o adevarat gradina botanica. Acum contine peste 3.000 de specii de plante, unele dintre ele rare, precum si o colectie de aproximativ 250 de cactusi, una dintre cele mai importante din Europa. In 1955, gradina a intrat sub tutela Universitatii din Sofia, pentru studiul botanicii

Excursie cu barca pe mare – (cuprinde show si animatie pe mare cu pirati)
23 euro/copil
27 Euro/adult
Tariful include: transfer cu autocarul la Portul Varna, croaziera, bauturi nealcoolice
O croazieră de neuitat pe BARCA PIRATILOR, o caravela superba replica acelei cu care in anul 1429 Cristofor Columb a descoperit America.
Croaziera cu nava piratilor se organizeaza cu plecare din Portul Varna.
Pe bordul navei turistii sunt intampinati de Capitanul navei. Dupa tunetul tunurilor incepe batalia navala intre navele piratilor, cu tunuri de apa, urmeaza cautarea comorii pierdute si multe alte jocuri pline de ras si surprize. Vasul este echipat cu jocuri amuzante pentru copii cu pirați la bord, muzică și dans.

» CAZARE

Tabara Internationala Kranevo la complex Spa & Sport Therma Village 5* este localizat la 8km fata de statiunea Nisipurile de Aur.Complexul cuprinde aprox 50camere pentru sportivi, camerele pentru copii au 4 si 5 paturi(in cele de 5 paturi exista paturi suprapuse) sunt dotate cu A/C, TV, obiecte de igina personala si balcon iar camerele pentru antrenori/traineri sunt dotate cu paturi duble twin, A/C si TV, uscator de par, seif, mini bar si balcon.
Complexul cuprinde unul din cele 3 arene de patinaj pe gheata din lume, Black Sea Ice Arena, este un complex modern de patinaj de pe litoralul Mării Negre, cu o suprafață totală de 3200 m2, de dimensiuni mari 60×26 m loc in care pot pana la 400-500 de locuri. Arena de gheață este concepută pentru antrenamente și competiții sportive de hochei și patinaj artistic, dar și pentru patinaj individual.

 

LOCATIE

TARIFUL INCLUDE

⦁ transport din Bucuresti dus-intors cu autocare clasificate pentru transport intern si international

⦁ 6 nopti cazare in complexul sportiv, Spa&Sport Therma Village 5* , cazare in camere cu 4-5 paturi pentru copii si cazare in camera duble pentru antrenori⦁ 

⦁ regim de masa: full board(toate mesele incluse) – mic dejun, pranz si cina – bauturi non-alcoolice si apa pentru tot grupul de sportivi si antrenori

⦁ 1h antrenament in sala de fitness/sala cu oglinzi

⦁ asistenta turistica din partea agentiei

⦁ antrenament in aer liber: piste de alergat(de 220 si 275m); antrenament pe plaja pentru volley

⦁ sala de fitness antrenamente de aprox.300m patrati

⦁ animatie

⦁ acces la plaja privata a complexului

 

TARIFUL NU INCLUDE

⦁ acces piscina semiolimpica de aprox 50.m si cu 8 culoare de inot

⦁ Hydro chanel ( Hydrodinamic flume) -pentru antrenamentul sportivilor in apa

⦁ Sali de conferinta ( 100 locuri si 40 locuri in Therma Palace )

⦁ Patinoar - Black Sea Ice Arena

⦁ Bowling ( in Therma Palace)

⦁ acces teren multifunctional (tenis, baschet, fotbal)

⦁ Excursie la Delfinariul din Varna

⦁ Excursie la Balcik - Castelul si gradinile Reginei Maria

⦁ Excursie cu barca pe mar

NOTA:

* Tabara se organizeaza si in alte perioade la cerere

* Tarifele sunt valabile pentru un grup minim de 50 persoane. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale tarifului ofertei.

FACILITATI SPORTIVE:

⦁ Piscina exterioara olimpica - 50 m x 20 m cu 8 culoare de concurs- adancime 1.8 - 2.5 m

⦁ Arena multifunctionala indoor, cu teren compatibil pentru toate sporturile cu minge, pentru sporturile de contact, gimnastica, atletism, tenis si chiar pentru sporturile de gheata.

⦁ Hydro chanel (Hydrodinamic flume) -pentru antrenamentul sportivilor in apa

⦁ Sala de Fitness

⦁ Patinoar - Black Sea Ice Arena

⦁ Bowling

⦁ Sala profesionala de dans (dance hall) cu oglinzi si aer conditionat

⦁ Terenuri de fotball, volei si baschet amenajate in complex sau cele de pe plaja

⦁ Terenuri de volei pe plaja

TARIFELE PENTRU INCHIRIERE TERENURI SPORTIVE SI ALTE FACILITATI

⦁ Inchiriere culoar inot piscina semi-olimpica pentru 1h antrenament (pe fiecare culoar pot inota pana la maxim 15persoane): 30euro/ora/culoar in intervalul 7-9:00 dimineata si 12-15:00 dupa amiaza sau 42euro/ora/culoar si in intervalul 8-12:00 si 15-20:00

⦁ Inchiriere teren de football: intregul teren 60x40, 47euro/ora sau jumatate de teren 30x40, 37euro/ora

⦁ Inchiriere teren de tennis: pentru perioada 01.06-15.09.2022 08: 00-11: 00 - 30 euro / 50 min. 11: 00-16: 00 - 20 euro / 50 min. 16: 00-20: 00 - 30 euro / 50 mi

⦁ Inchiriere patinoar pentru antrenament sau pentru distractie: - in extra-sezon cu sau fara refacerea suprafetei de gheata: in intervalul 6-8:00 dimineata sau 21-23:00 seara 95euro/120euro/ora si in intervalul 8-21:00 140euro/175euro/ora - in full-sezon cu sau fara refacerea suprafetei de gheata: in intervalul 6-8:00 dimineata sau 21-23:00 seara 115 euro/140euro/ora si in intervalul 12-15:00 290euro/312euro/ora

⦁ Bowling: 10leva/persoana

⦁ Darts: 13leva/ora/persoana