Tabara de vara – Valea Avrigului, Fagaras

Tabara de vara – Valea Avrigului, Fagaras

#als001

Tabara de vara – Valea Avrigului 2024

» 2200 Ron /elev

Perioada de 6 zile/ 5 nopti in perioada:

23.06 – 28.06.2024

 

TRASEU:

BUCURESTI – SIBIU – AVRIG – VALEA ZANELOR – SIBIU – BUCURESTI

Această regiune a României este cunoscută mai ales ca un ținut misterioas „al vampirilor însetați de sânge” care este asociat cu celebrul personaj Dracula creat de Bram Stoker, dar dincolo de această imagine mai există multe comori de descoperit.Înconjurată de Munţii Carpaţi, Transilvania oferă turiştilor peisaje sălbatice cu păduri de lemn de esență tare, pășuni luxuriante sau pajiști de flori care sunt „casa” celor mai mari habitate de râșii, cerbi, lupii și urșii din Europa. Acest ținut oferă oportunități pentru expeririențe unice prin explorarea peşterilor, drumeţiilor şi escaladelor montane.Călătorind în Transilvania poți descoperi „ultimul peisaj cu adevărat medieval din Europa” prin farmecul satelor săseşti şi a bisericilor fortificate transilvănene, al căruțelor trase de cai, sau al ciobanilor care își îngrijesc turmele de oi și al sătenilor ce fac fân sub soare.Situată în inima Transilvaniei, la 25 km de Sibiu, Zona turistică Valea Avrigului este destinația perfectă pentru toti cei care doresc să evadeze în natură.

» PACHETUL INCLUDE
 • Transport autocar dus-intors pe ruta afisata in program
 • 5 nopti cazare la pensiunea turistica ELISABETA***, cazare in camere cu 2,3 paturi sau apartamente pentru copii iar adultii insotitori cazare in camera duble
 • regim de masa – 3 mese principale: mic dejun, pranzul cu 2 feluri de mancare + si cina cu 1 fel principal si desert
 • insotitor din partea agentiei pe tot parcursul taberei
 • animatori, discoteca si programe de animatie organizate in fiecare zi

Fotografii din tabara de anul trecut (2023)

» CAZARE

Pensiunea Elisabeta 3*

Situată în centrul geografic al României, la doar 4 km de oraşul Agnita, Pensiunea Elisabeta vă aşteaptă cu o bogată ofertă de servicii şi atracţii caracteristice căldurii din inima ţării.Pentru că ne dorim să aveţi parte de confort la cel mai înalt nivel, vă punem la dispoziţie 10 camere spaţioase dotate cu mobilier nou şi grupuri sanitare proprii. Puteţi savura preparatele gătite de către un bucătar profesionist şi vă puteţi relaxa în restaurantul nostru cu o capacitate de 80 de persoane. Cafeaua de dimineaţă are o aromă mai bogată atunci când este servită pe terasa Pensiunii Elisabeta admirând panorama Munţilor Făgăraş şi inspirând aerul curat al pădurilor din apropiere.Ca o perlă în mijlocul salbei de obiective turistice, Pensiunea Elisabeta este punctul de pornire şi de întoarcere al călătoriilor prin istorie, natură şi meşteşuguri tradiţionale.
Veniţi să simţiţi căldura din inima României la Pensiunea Elisabeta din Centrul Ţării!

Oferta este valabila pentru un grup de minim 56 persoane

ALTE INFORMATII

*Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a organiza excursiile incluse in functie de conditiile meteo, situatii obiective locale, trafic.

*Se intra la cazare cu cina si se iese cu pranz care se va pregati la pachet ca o gustare.

*In zilele cand nu se pot face vizita la obiective turistice se ramane la pensiune si se ia masa de pranz si se fac alte activitati la pensiune.

 

 

*Oferta este valabila pentru un grup de minim 50 persoane

Nota: Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.

Tarifele sunt valabile pentru conditiile de mai sus.

Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei

 

Fotografii din tabara din 2023

1
Ziua 1

ZIUA 1: BUCURESTI - BUCOV - Pensiunea Elisabeta (aprox. 362 km)

23.06.2024
 • Intalnire cu insotitorul agentiei dimineata devreme, la locul si ora stabilite de comun acord, plecare spre Sibiu. Prima oprire o facem la Gradina Zoologica de la Bucov.
 

Gradina ocupa, in prezent, 16-hectare din cele peste 100 ale Parcului Memorial Constantin Stere. Efectivul de animale include atat specii locale, cat si exotice, dintre care se evidentiaza cangurii rapizi de talie mica si lamele Alpaca, singurele exemplare din Romania.

Printre animalele Zoo Ploiesti se numara lei, jaguari, ursi carpatini, ursi spalatori, cerbi carpatini, caprioare, tapi, ponei Shetland, watussi (vaci africane), porci de apa, maimute pavian, macaci berber, iguane verzi, chinchille, dihori, cat si o multime de pasari, cum sunt gastele cu obraji albi, ratele exotice (o prezenta rara pe teritoriul Romaniei), fazanul argintiu, fazanul auriu si multe altele.

Program si tarife (acestea pot suferi modificari) Vizita: 9:00-19:00 Taxă de intrare: -copii 5-14ani: 8ron -adulți: 13ron

 • Sosire dupa amiaza cazare PENSIUNEA ELISABETA***/similar, primirea camerelor, timp de odihna si pregatiri pentru cina, mai apoi animatie din partea echipei de animatori Alsys Travel.
2
Ziua 2

ZIUA 2 - Luni - Activitati la pensiune si vizita la Ferma de Cerbi (aprox. 140 km)

24.06.2024

Dupa servirea micului dejun, vom petrece si vom participa la jocuri interactive si sportive cu animatia echipei Alsys Travel

Timp pentru masa de pranz si mai apoi vom vizita Ferma de Cerbi

Prima ferma de cerbi si ciute din Romania se afla in Avrig, intr-un spatiu amenajat. De la an la an numarul lor crește pentru ca s-au adaptat foarte bine și se înmultesc. Vizita în interiorul fermei se desfașoară cu însoțitor de la Pensiunea Poiana Neamțului. Însoțitorul va prezenta ferma, cerbii / ciutele și povestea lor interesantă. Posibilitate fotografii cu cerbi si ciutele noastre și uneori aceste pot fi chiar și hrănite de vizitatori cu hrană pusă de noi la dispozitia vizitatorilor.

La fel ca și noua oamenilor, care vizitam acet loc minunat, cerbilor le place vremea racoroasă și liniștea,

*din cauza temperaturilor ridicate din perioada verii, recomandam vizitarea fermei cat mai aproape de orele serii.

Program si tarife (acestea pot suferi modificari) Vizita: doar sambata si Duminica între orele 15:00-18:00 Taxă de intrare Adulti – 18ron/persoana. Copii – 10ron/copil 3-14 ani

Seara activitati care implica distractie, muzica si dans cu animatorii agentiei

3
Ziua 3

ZIUA 3 - Marti - Vizita la Sibiu (aprox. 140km)

25.06.2024

Dupa servirea micului dejun,vom petrece si vom participa la jocuri interactive si sportive cu animatia echipei Alsys Travel

  Timp de odihna, mai apoi dupa pranz vom porni spre Sibiu ,vom face un tur pietonal cu ghid autorizat.

Învăluit în istorie și tradiţie, Sibiul este unul dintre cele mai reprezentative oraşe ale culturii româneşti. Oraş cunoscut al lumii moderne, aşezare ce aduce din timpuri străvechi în lumea modernă frumuseţea şi farmecul vieţii de cetate. Sibiul este locul unde s-a deschis primul muzeu de pe actualul teritoriu al României, Muzeul Brukenthal, la 25 februarie 1817. A fost al doilea muzeu deschis în Europa şi poartă numele fostului guvernator de Transilvania, Samuel von Brukenthal, care şi-a donat vastele colecţii personale de artă şi o impresionantă bibliotecă pentru a se înfiinţa acest muzeu care este găzduit în fosta lui reşedinţă

Continuam spre seara cu program de animatie din partea animatorilor agentiei

4
Ziua 4

ZIUA 4 - Miercuri -Activitati la pensiune sau vizita la complex Aria (OPTIONAL )

26.06.2024

Dupa servirea micului dejun,vom petrece si vom participa la jocuri interactive si sportive cu animatia echipei Alsys Travel Timp pentru masa de pranz: cu 2 feluri de mancare + desert ,apoi urmeaza animatie cu jocuri la piscina si in aer liber.

Timp de odihna, servim cina si continuam cu distractie seara cu animatie. Muzica si dans

Optional vizita la complex Aria (aprox 140 km)

Construit pe o suprafata de 14.000 mp, Aria s-a nascut din dorinta de a le oferi sibienilor servicii de wellness, sportive, de petrecere a timpului liber. Piscina semiolimpică, proiectată de specialişti cu experienţă internaţională, are o lungime de 25 de metri şi o lăţime de 15 metri. Adâncimea apei este graduală, de la 1,20 la 1,40 metri, iar temperatura minimă ajunge la 28°C.

 

Program si tarife (acestea pot suferi modificari) Vizita: 9:00-22:00 Taxă de intrare: -adulti: 60ron/zi -copiii cu varste cuprinse intre 3-13ani: 50ron/zi

5
Ziua 5
Ziua 5 - Joi - Valea Zanelor si Povestea Calendarului (aprox. 100km) 27.06.2024 Mic dejun Vizita la Castelul de Lut si Povestea Calendarului - Valea Zanelor Pe malul râului Porumbacu, la poalele măreților munți Făgăraș se află un loc feeric, rupt din basmele populare românești și păzit cu mare atenție de entități magice. Castelul de Lut Valea Zânelor este un loc de relaxare al călătorilor, un loc scăldat permanent în razele blânde ale soarelui și în pastelul infinit al florilor. Legenda spune că tărâmul pe care se află castelul era locuit de făpturi magice - zâne - acestea protejează și în prezent locul care era cândva casa lor. Program si tarife (acestea pot suferi modificari) Vizita: 10:30-17:30 Taxă de intrare: - persoana: 18ron Ocrotită de crestele falnice al Munților Făgăraș, șoptită-n șipot de apă de râu, înconjurată de lanuri întinse, de castele și sătuce tradiționale, lumea de basm care se deschide în fața oaspeților noștri îi ajută să descopere realitatea de zi cu zi, prin ochii fără de griji și de necazuri ai copilăriei. Povestea Calendarului este personificarea poveștii timpului, a zilelor care trec una după cealaltă, transformându-se în luni, fiecare cu specificul și farmecul ei, apoi în ani și apoi o ia de la capăt și tot așa. Iar noi îi suntem martori. Povestea Calendarului este un portal spre o lume magică, lumea nemuritoare a copilăriei, o lume plină de soare, lumină și culoare, impasibilă la vremea de afara. Este un parc tematic care prezinta intr-o forma spectaculoasa calendarul impreuna cu legendele celor 12 luni ale anului, traditiile si datinile romanesti din strabuni. Vei gasi casute cu bunatati si suveniruri, spectacole pentru copii, locuri de joaca si restaurant. Program si tarife (acestea pot suferi modificari) Vizita: 9:00-19:00 Taxă de intrare: -adulti: 28ron -copiii cu varste cuprinse intre 3-10ani: 18ron -copiii sub 3 ani intra gratuit Ne intoarcem la pensiune servim pranzul ,timp de odihna ,mai apoi vizitam Brambura Parc + program animatie. Brambura Park, cea mai nouă atracție turistică de pe Valea Avrigului S-a deschis primul parc de distracții din Avrig! Brambura Park este locul unde distracția sfidează gravitația. Pe lângă Casa Întoarsă, care este atracția principală, vizitatorii găsesc la Brambura Park spații de joacă, un restaurant cu terasă și o mică grădină zoologică. Atracția principală a parcului este cu siguranță casa întoarsă, o noutate absolută, cel puțin în această parte a țării. Ce te așteaptă aici? O experiență deosebită, unică. Nu doar casa e întoarsă cu josul în sus, ci toate obiectele din casă, de la alimentele din frigider și cuptor, până la scaune, perne, covoare sau cada de baie. E greu să spui în cuvinte ce senzații te încearcă pășind prin această casă răsturnată. E o experiență care nu merită povestită, ci trăită. În plus, te alegi cu o sumedenie de fotografii total brambura, cu care mai spargi un pic spiritul anost de pe news feed-ul rețelelor de socializare. La ieșirea din casă s-ar putea să te simți un pic ciudat când o să vezi copacii, norii, soarele și toate din jurul tău că sunt la locul lor. Dar ai timp să-ți revii cât timp de îndrepți spre zona de mini zoo, unde vei face cunoștință cu niște animăluțe tare simpatice: alpaca. Ce trebuie să știi despre aceste animale? De exemplu, alpaca sunt adevărați muzicieni. Ei fac sunete perfecte, de nedescris, pe care trebuie să le asculți. Animalele sunt amabile și prietenoase, chiar și cu cei mici care vor dori să le atingă sau să le îmbrățișeze, deloc agresive și foarte drăguțe. Evident că maratonul distracției nu s-a terminat. Urmează locurile de joacă pentru copii și nu numai. Aici cei mici pot zburda în siguranță. Locurile de joacă sunt amenajate cu tiroliană, leagăne, trambuline, topogane gonflabile, cățărătoare tip păianjen. Toate în aer liber, cu iarba verde și cerul albastru în locul în care le știm. Distracția e nelimitată și se recomandă un consum de energie cât mai ridicat. Program si tarife (acestea pot suferi modificari) Vizita: de Luni până Duminică între orele 9:00 și 20:00 Taxă de intrare -intrarea în parc pentru adulți și copii (include acces Mini-Zoo, tiroliană, leagăne, trambuline și cățărătoare tip păianjen): 14 ron/persoana -acces parc + Casa Întoarsă: 34ron/persoana -acces tobogane gonflabile 30 min.: 14ron/copil -copiii sub 3 ani intra gratuit   Timp de odihna ,servim cina si continuam cu distractie seara cu animatie. Muzica , dans ,multa veselie si premiere
6
Ziua 6
ZIUA 6: DECAZARE -MUZEU ASTRA – BUCURESTI (aprox. 350 km) Mic dejun si eliberarea camerelor dupa masa; bagajele vor fi duse la cala autocarului, masa de pranz se va lua la pachet (sandwich-uri pregatite de la pensiune). Pe drumul de intoarcere in functie de timp si de conditiile de trafic vom putea face o scurta plimbare la Muzeul Astra Muzeul se află la 4 km de oraşul Sibiu, într-un peisaj încântător, în rezervaţia naturală Dumbrava Sibiului. Este locul ideal pentru a descoperi civilizația rurală printr-o plimbare relaxantă în mijlocul naturii. Cei 10 km de alei te vor plimba printre gospodării ţărăneşti, ateliere, bisericuţe de lemn, troiţe, stâne, mori de apă şi de vânt. Interioarele originale atât de bine păstrate îţi vor povesti despre viaţa simplă a ţăranilor români din întreaga ţară. Dincolo de universul rural, muzeul oferă diverse posibilităţi de agrement: plimbări cu căruţa şi sania trase de cai, restaurante, spaţii de cazare şi spaţii de joacă. Sosire seara in Bucuresti in functie de trafic.

LOCATIE

TARIFUL INCLUDE:

 • Transport autocar dus-intors pe ruta afisata in program
 • 5 nopti cazare la pensiunea turistica ELISABETA***, cazare in camere cu 2,3 paturi sau apartamente pentru copii iar adultii insotitori cazare in camera duble
 • regim de masa – 3 mese principale: mic dejun, pranzul cu 2 feluri de mancare + si cina cu 1 fel principal si desert
 • insotitor din partea agentiei pe tot parcursul taberei
 • animatori, discoteca si programe de animatie organizate in fiecare zi

TARIFUL NU INCLUDE:

 • intrarea la obiectivele turistice din program