fbpx
SUS
 

Tabara de vara – Sibiu, Fagaras si Rasnov

Tabara de vara – Sibiu, Fagaras si Rasnov

#als001

» 210 Euro sau 950 Ron / copil/ sejur cu pensiune

Sejur 7 zile / 6 nopti

Traseu: Bucuresti – Pitesti – Ramnicu Valcea – Manastirea Cozia – Raul Sadului (Sibiu) – Sibiu – Fagaras – Rasnov – Predeal – Ploiesti – Bucuresti

Perioada: 04.08.2019 – 10.08.2019

 

O experienta frumoasa! Castelul de lut, Cetatea din Fagaras si mai ales somnul fara parinti 🙂

 

 

 

» PACHETUL INCLUDE
 • cazare 5 nopti la Cabana Nora 3* – Raul Sadului, in camere triple si cu 4 paturi cu baie proprie;
 • regim de masa: pensiune completa( mic dejun, pranz si cina);
 • transport Bucuresti – Raul Sadului – Bucuresti cu autocar clasificat pentru transport internaţional;
 • insotitor din partea agentiei pe toata durata taberei;
 • jocuri, concursuri, discoteca, program de animatie cu animator profesionist.
 • 2 sali de intrunire in suprafata de 50 mp;
 • Club de recreere: 2 mese de tenis, darts, mese pentru table, sah, carti, rummy.
 • Foisor pe lacul cu pastravi
 • Meniu la alegere, cu multe alimente ecologice din propria ferma.
 • Baza sportiva : 2 terenuri de fotbal, volei, baschet, handbal, tenis cu piciorul, teren de volei pe nisip
 • Leagane
 • Discoteca cu instalatii profesionale audio si video
 • Internet WI-FI, DVD,TV cu antena satelit
 • Retea mobila in zona Telecom mobil
 • Pescuit la pastrav pe riu sau in lacuri de munte –
 • Parcare pazita
 • Grill in incita taberei
 • Foc de tabara
 • jocuri, concursuri, discoteca, program de animatie cu animator profesionist
» CAZARE

Cabana Nora 3* – Raul Sadului
Cabana Nora este amplasată la 32 km de Sibiu,in comuna Rau Sadului, în mirificul cadru natural al munţilor Cindrel si al Lotrului. Există două trasee pe care puteţi ajunge si care vă poartă pe Valea Sadului care desparte minunaţii munţi ai Cindrelului de muntii Lotrului, timp de 30 minute, oferindu-vă posibilitatea de a admira un peisaj mioritic. Acum veţi înţelege cu adevărat sensul versurilor baladei Mioriţa “Pe-un picior de plai / Pe-o gură de rai”.
De la Cabana Nora, pentru cei care sunt dornici să descopere minunea munţilor noştri, există posibilitatea unor drumeţii şi excursii de o zi. Între obiectivele cele mai interesante se numară:
– cea mai veche hidrocentrala din România (Sadu I)
– lacul de acumulare de la Gâtul Berbecului (14 km)
– staţiunea Păltiniş (31km)
– rezervaţia naturală” Iezerele Cindrelului” (plante unice în Europa)
– cascada mica
– cascada mare
– lacurile glaciare Iezerul mare,Iezerul mic
– traseul – Saua Steflesti,Valea Frumoasei,Transalpina
Pe lângă aceste obiective împrejurimile cabanei vă oferă o mulţime de surprize ale naturii, codrii seculari, aer tare, tot ce vreţi pentru a vă relaxa şi a vă simţi bine departe de stresul cotidian.

» ATRACTII

Orasul Sibiu

Invaluit in istorie si traditie, Sibiul este unul dintre cele mai reprezentative orase ale culturii romanesti. Oras cunoscut al lumii moderne, asezare ce aduce din timpuri stravechi in lumea moderna frumusetea si farmecul vietii de cetate. Sibiul este locul unde s-a deschis primul muzeu de pe actualul teritoriu al Romaniei, Muzeul Brukenthal, la 25 februarie 1817.

Din orice directie a orasului ai veni, toate drumurile ajung la Piata Mare, care este centrul orasului. Daca in perioada medievala aici se organizau targuri, demonstratii si festivaluri, astazi in Piata Mare se organizeaza majoritatea evenimentelor cultural-sportive ale urbei.

Aceasta este formata din casele aristocratilor de altadata, ce ne incanta prin spectacolul arhitectural. Toate cladirile poarta numele fostilor proprietari: Casa Haller, Casa Hecht, Casa Lutsch, Casa Weidner, Casa Albastra, Casa Generalilor, Primaria Sibiu, Biserica Romano-Catolica si, bineinteles, faimosul Palat Brukenthal.

Muzeul Brukenthal a fost al foilea muzeu deschis in Europa si poarta numele fostului guvernator de Transilvania, Samuel von Brukenthal, care si-a donat vastele colectii personale de arta si o impresionanta biblioteca pentru a se infiinta acest muzeu, care este gazduit in fosta lui resedinta.

Turnul  Sfatului este unul dintre cele mai cunoscute monumente ale orasului Sibiu. Are acest nume deoarece apara poarta de intrarea in cea de a doua incinta, situata in imediata apropiere a cladirii ce adapostea primaria Sibiului.

Podul Minciunilor este primul pod de fonta din Romania inaugurat in anul 1860.

** Oferta este valabila pentru un grup de 50 persoane

AVEM SI ALTE SUPER TABERE! S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI:

12AUG(AUG 12)9:0018(AUG 18)21:00Tabara de vara – Parcul Natural ApuseniAventura in tara CrisurilorParcul Natural ApuseniTabara de vara – Parcul Natural Apuseni

17IUN(IUN 17)9:0029(IUN 29)21:00Tabara de vara – Predeal, Timisu de SusTabara de vara – Predeal, Timisu de SusPredeal, RomaniaTabara de vara – Predeal, Timisu de Sus

08IUL(IUL 8)9:0014(IUL 14)21:00Tabara de vara in Bran – Moeciu de SusTabara pentru copii si parinti la Bran – MoeciuBran - Moeciu de sus, Romania Tabara de vara in Bran – Moeciu de Sus

 • Destination
 • Included
  Tabara de vara – Sibiu, Fagaras si Rasnov
1
Ziua 1

Intalnire ora 7.00 in Piata Constitutiei Bucuresti.

Plecare ora 7.30 pe traseul BUCURESTI – PITESTI – RAMNICU VALCEA – RAUL SADULUI Functie de conditiile de trafic si de vreme, pe drum ne oprim sa vizitam: Manastirea Cozia - Manastirea Cozia, care strajuieste de peste sase secole Valea Oltului, a fost construita intre anii 1387-1391, de catre domnitorul Mircea cel Batran, la indemnul Sfantului Cuvios Nicodim de la Tismana, care era "sfetnicul lui Mircea intru cele Dumnezeiesti". Biserica mare, inchinata Sfintei Treimi, a fost sfintita in ziua de 18 mai 1388.

Castelul Turnu Rosu de la Boita – În satul Boiţa, judeţul Sibiu, se află un castel pe care dacă îl vezi, cu siguranţă îţi va rămâne pentru mult timp în memorie datorită roşului aprins care îl îmbracă. Ridicată la începutul secolului XV, cetatea de la Boiţa a reprezentat un punct important în istoria Transilvaniei, mai ales în luptele cu otomanii.

Potrivit legendei, în urma unei victorii purtate aici de români şi saşi, turnul a fost vopsit în roşu cu sângele turcilor pentru a-i ameninţa pe aceştia. Zona era una de o însemnătate foarte mare, fiind chiar la graniţa dintre Imperiul Habsburgic şi Imperiul Otoman, de atunci. Construcţia a avut un rol deosebit de important în perioada anilor 1400, fiind mentionată prima dată într-un document din 1453 şi avea destinaţia ca punct de vamă spre Valahia. Sosire in Raul Sadului in jurul orei 15.00. Cazare la Cabana Nora 3* - Raul Sadului. Timp de odihna. Cina. Seara program de discoteca si animatie.

2
Ziua 2

Mic dejun ora 8.30 – 9.00. Vom merge in drumetie la Cetatea Cisnadioara – Cisnadioara - În partea a doua a secolului XII a fost construită o bazilică romanică. La începutul secolului XIII, bazilica a intrat în posesia regelui Andrei al II-lea pentru ca, mai târziu, să fie donată abaţiei cisterciene de la Cârţa. Biserica este compusă din trei nave şi e înconjurată de un zid de incintă care se desfăşoară de-a lungul platoului dealului Mihail (de aici îi provine şi numele în germană al localităţii - Michelsberg - Dealul lui Mihai). Ceea ce diferenţiază biserica de altele de acest fel din Transilvania este că nu a suferit prea multe modificări ulterioare. Aceasta a fost întărită cu trei turnuri: turnul de poartă în sud, un turn în faţa portalului de vest şi un turn la est, cu 5 m în afara zidului de incintă. Înălţimea zidurilor era de 4-6 m, o particularitate fiind cele 8 deschideri în formă de uşă sub drumul de strajă. Acestea aveau uşi de stejar şi puteau fi blocate din interior; pe aici erau aruncaţi bolovanii asupra celor ce încercau să atace cetatea. O parte din aceşti bolovani se găsesc şi azi în interiorul cetăţii. Biserica adăposeşte în interior pietrele funerare ale soldaţilor decedaţi în aceste zona în timpul Primului Război Mondial.

Gradina Zoologica Sibiu - În 1929 s-a deschis în pădurea Dumbrava prima Grădină Zoologică din România de către Uzina Electrică Sibiu la iniţiativa inginerului Szekely căruia i-a venit ideea după ce a găsit nişte vulpi pe când efectua lucrări de reparaţii la barajul de la Sadu. După înfiinţare, Grădinii Zoologice i-au fost donate mai multe animale şi păsări, cum ar fi o pisică sălbatică, o lupoaică donată de Obert von Spiess din partea Regelui, un lup donat de Asociaţia “Şoimii”, un vultur, un cerb carpatin donat de vânătorii din Talmacel, mistreţi etc. În 1930 a fost donat primul urs. De menţionat stejarul de la intrarea în grădină, bătrân de peste 600 de ani. Reintoarcere la structura de cazare din Raul Sadului, timp de odihna, cina. Seara program de discoteca si animatie.

3
Ziua 3

Mic dejun ora 8.30 – 9.00. Vom pleca sa vizitam Muzeul Satului – Astra din Sibiu - Muzeul ASTRA, cea mai importantă instituţie fondată de Asociaţiunea Transilvană pentru Literatura Română şi Cultura Poporului Român, a fost inaugurat în 19 august 1905. El s-a născut din dorinţa românilor ardeleni de a-şi defini propria identitate etnoculturală, în conglomeratul etnic al Imperiul Austro-Ungar şi pe fondul emancipării culturale a tuturor popoarelor din centrul şi sud-estul Europei, având ca model muzeele deja constituite ale saşilor, ungurilor şi secuilor. Participarea la 2 ateliere la alegere: atelier culinar, olarit, Povestea Morii, pictura pe lemn, etc. Reintoarcere la structura de cazare din Raul Sadului, timp de odihna, cina. Seara program de discoteca si animatie.

4
Ziua 4

Mic dejun ora 8.30 – 9.00. Vom pleca sa vizitam: Muzeul locomotivelor cu Aburi din Sibiu - Muzeul Locomotivelor cu abur, din 1994 ofera celor interesati 40 de locomotive cu abur construite între 1885-1959 în Germania, USA, Ungaria, Polonia, Germania și Romania. Doua dintre aceste locomotive sunt funcționale și folosite în diverse ocazii. Reintoarcere la structura de cazare din Raul Sadului, timp de odihna, cina. Activitati in cadrul pensiunii. Foc da tabara. Seara program de discoteca si animatie.

5
Ziua 5

Mic dejun ora 8.30 – 9.00. Activitati in structura de cazare.

6
Ziua 6
Mic dejun ora 8.30 – 9.00. Activitati in structura de cazare.
7
Ziua 7

Mic dejun ora 8.00 – 8.30. Ne luam „La revedere” de la Raul Sadului si vom pleca spre Bucuresti pe traseul RAUL SADULUI – SIBIU – AVRIG – FAGARAS – RASNOV – PREDEAL – SINAIA – PLOIESTI – BUCURESTI Functie de conditiile atmosferice si de trafic, pe drum ne oprim sa vizitam: Cetatea Fagaras - Centrul unuia dintre cele mai mari domenii din Transilvania, care la 1632 cuprindea 62 de sate, cetatea Făgăraşului a fost, începând cu a doua jumătate a secolului al XVI-lea şi mai cu seamă în secoul al XVII-lea, reşedinţă nobiliră şi princiară importantă.

Construirea unui punct fortificat la Făgăraş trebuie pusă în legătură cu poziţia sa strategică – la jumătatea drumului comercial dinspre Sibiu şi Braşov şi în vecinătatea Ţării Româneşti (de a cărei istorie a fost legată), stăpânirea cetăţii dovedindu-se foarte importantă pentru voievozii şi principii Transilvaniei. Ştefan Mailat şi Gaşpar Becheş au folosit-o ca piesă de sprijin în lupta pentru tronul Transilvaniei, Mihai Viteazul a considerat-o ,,cetate de scaun”, principele Gabriel Bethlen i-a acordat întâietate faţă de Alba Iulia în modernizarea fortificaţiilor, iar Mihail Apafi o va transforma, datorită poziţiei sale întărite, în reşedinţă princiară. Aici, în cetatea Făgăraşului s-au ţinut între 1670 şi 1691 11 Diete şi 18 delegaţii (reuniuni mai restrânse), în timp ce la Alba Iulia 15 Diete şi 3 delegaţii. Primele ştiri documentare care atestă existenţa cetăţii de piatră sunt din 1455, când este menţionat un ,,castelan”, iar în anul următor Iancu de Hunedoara, scriind braşovenilor, aminteşte de ,,cetatea noastră Făgăraş”. Sosire in Bucuresti in jurul orei 19.00 functie de conditiile meteorologice si de trafic.

LOCATIE

Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Manastirea Cozia - Raul Sadului (Sibiu) - Sibiu - Fagaras - Rasnov - Predeal - Ploiesti - Bucuresti

TARIFUL INCLUDE:

 • cazare 5 nopti la Cabana Nora 3* - Raul Sadului, in camere triple si cu 4 paturi cu baie proprie;
 • regim de masa: pensiune completa( mic dejun, pranz si cina);
 • transport Bucuresti - Raul Sadului - Bucuresti cu autocar clasificat pentru transport internaţional;
 • insotitor din partea agentiei pe toata durata taberei;
 • jocuri, concursuri, discoteca, program de animatie cu animator profesionist.
 • 2 sali de intrunire in suprafata de 50 mp;
 • Club de recreere: 2 mese de tenis, darts, mese pentru table, sah, carti, rummy.
 • Foisor pe lacul cu pastravi
 • Meniu la alegere, cu multe alimente ecologice din propria ferma.
 • Baza sportiva : 2 terenuri de fotbal, volei, baschet, handbal, tenis cu piciorul, teren de volei pe nisip
 • Leagane
 • Discoteca cu instalatii profesionale audio si video
 • Internet WI-FI, DVD,TV cu antena satelit
 • Retea mobila in zona Telecom mobil
 • Pescuit la pastrav pe riu sau in lacuri de munte -
 • Parcare pazita
 • Grill in incita taberei
 • Foc de tabara
 • jocuri, concursuri, discoteca, program de animatie cu animator profesionist

Activitati propuse:

 • Fotbal
 • Volei
 • Tenis
 • Badminton
 • Cursa cu sacul
 • Joc "Treasure Hunt - gaseste comoara"
 • Joc "Baba Oarba"
 • Mini Disco
 • Seara de Film
 • Karaoke
 • Lansare Zmeelor
 • Lectii de dans
 • Pictura
 • Jocuri de echipa

TARIFUL NU INCLUDE:

 •  intrarea la obiectivele turistice vizitate;
 • Cetatea Taraneasca Cisnadioara: 10 Ron/copil - profesorii gratuit
 • Gradina Zoologica Sibiu: 4 Ron/copil - profesorii gratuit
 • Muzeul Astra Sibiu: 4 Ron/copil - profesorii gratuit
 • Atelier la alegere : 15 Ron/copil
 • Muzeul Locomotivelor cu Aburi: 4 Ron/copil - profesorii gratuit
 • Cetatea Fagaras: 4 Ron/copil - profesorii gratuit
O experienta frumoasa! Castelul de lut, Cetatea din Fagaras si mai ales somnul fara parinti :)
X