Tabara de vara Alsys Travel din Predeal

Tabara de vara Alsys Travel din Predeal

#als001

» de la 1400 Ron /copil / sejur cu pensiune completa

Sejur 7 zile/ 6 nopti in perioada:

14.07 – 20.07.2023

TRASEU: Bucuresti – Poiesti – Campina – Sinaia – Busteni – Predeal – Timisul de Sus (aprox. 160 km)

Predeal este cel mai inalt oras din tara, aflat la altitudinea de 1030m-1110m, este plasat pe Valea Prahovei, intre raurile Prahova si de Timis, intr-o depresiune bine adapostita de masivele muntoase Bucegi, Baiu, Piatra Mare si Clabucet. Munţii din jurul oraşului oferã posibilitatea realizãrii unor drumeţiilor de neuitat si totodata a jocurilor de iarna. Sunt disponibile 8 partii de ski cu grade diferite de dificultate, telescaun de la Clabucet Sosire la Clabucet Plecare, teleschi si tele-baby la Clabucet Sosire, Clabucet Plecare, Orizont si Trei Brazi. Pe langa ceea ce ofera orasul Predeal, reprezinta un punct ideal de plecare pentru excursiile in muntii inconjuratori si catre numeroase cabane usor de gasit.

 

» PACHETUL INCLUDE
 • 6 nopti cazare in camere cu 3-4 locuri si pensiune completa 3*;
 • transport Bucuresti – Predeal – Bucuresti cu autocar clasificat pentru transport internaţional;
 • insotitor de grup/ sau animator;
 • vizita la principalele actractii din zona: Manastirea Ghighiu; Muzeul Posada; Muzeul Trenuletelor Sinaia;
 • Drumetii Montane;
 • Jocuri de Echipa;
 • Lectii de Dans;
 • Mini Disco;
 • Foc de Tabara (daca locatia si conditiile meteo ne permit);
» CAZARE

Pensiunea Select

Asezata pe drumul dinspre Predeal catre Trei Brazi, intr-un magnific cadru natural, inconjurata de brazi seculari, Vila Select *** va asteapta sa petreceti un concediu de neuitat, intr-o atmosfera primitoare si rasfatati cu tot confortul si facilitatile vilei, ce va stau la dispozitie impreuna cu personalul instruit si amabil, pregatit sa va serveasca si sa va ofere tot suportul necesar unei vacante fara cusur. Camere confortabile si spatioase, structurate pe trei etaje, iar restaurantul amenajat în stil traditional românesc si vanatoresc va asteapta cu cele mai alese bucate.

Tariful este valabil pentru un grup de 50 persoane.

» ALTE INFORMATII

*Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a organiza excursiile incluse in functie de conditiile meteo, situatii obiective locale, trafic.

 

1
Ziua 1

ZIUA I (14.07) - DUMINICA: Bucuresti ora 08:00 pe ruta BUCURESTI – PLOESTI – SINAIA ­– PREDEAL– TIMISUL DE SUS (aprox. 160 km)

Intalnire cu grupul si reprezentantul agentiei aprox. ora 08:00. Urmand traseul dat putem face oprire la Manastirea Ghighiu – Ploiesti - Cele mai vechi mărturii despre Mănăstirea Ghighiu datează  de la sfârșitul secolului al XVI-lea, când este menționat pe aceste locuri schitul logofătului Coresi și al jupâniței Slăvița. Urmele sihăstriei se vor șterge însă aproape în întregime. Abia în 1817 Măriuța Răfoveanca împreună cu mama sa Ana donează un teren și o parte din averea lor pentru înălțarea unui schit, la cererea monahului Agapie. Vor fi ridicate, mai întâi, o bisericuță de lemn și câteva chilii. Biserica mare a mănăstirii a început a se zidi în anul 1858, prin purtarea de grijă a starețului Eftimie, fiind sfințită pe 31 martie 1866. Pictura aparține lui Gheorghe Tattarescu (1864). Mănăstirea a fost incendiată în mai multe rânduri; în 1922 arde valoroasa bibliotecă a mănăstirii. În timpul Primului Război Mondial armata germană distruge o parte din chilii, alungă călugării și transformă Mănăstirea Ghighiu în fabrică de conserve.

Muzeul Cinegetic Posada prezintă diversitatea faunei româneşti din toate zonele geografice, prin trofee dobândite de diverşi vânători de-a lungul anilor. Acest muzeu cuprinde o colecţie uimitoare de animale împăiate şi arme de vânătoare. Toate exponatele sunt valoroase şi au obţinut punctaje mari la concursuri, printre cele mai de seamă exponate se număra  Capră Neagră vânată în Munţii Făgăraş în anul 1934 (cel mai vechi exponat. Muzeul mai adăposteşte panoplii şi arme de vânătoare (între care cea a lui Al. I. Cuza) provenind din Castelul Peleş. Muzeul Cinegetic, prin urmare, este un loc care merită văzut.

Cazare + cina de bun venit la Pensiunea Select din Predeal

2
Ziua 2

ZIUA II (15.07) - LUNI: CASCADA TAMINA (aprox. 9 km)

Dupa Micul dejun plecam in excursie la Cabana Tamina. Cabana se afla la altitudinea de 1100 metri din Masivul Piatra Mare. Pentru a ajunge la cabana vom face Offroad cu Pinzgauer auto 6x6. De acolo vom face drumetie la Cascada Tamina - Drumul de acces la Cascada Tamina este unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din Braşov. Tamina, aflată la o altitudine de 1.100 de metri în Masivul Piatra Mare, este alcătuită de fapt dintr-o înşiruire de cinci casare, cea mai mare având 10 metri. Cascada Tamina s-a format prin adâncirea unei linii vechi de drenaj şi prin prăbuşirea unei peşteri.

Reintoarcere la pensiune. Masa de pranz si Timp de relaxare. Jocuri si Activitati de echipa/Lectii de Dans. Seara cina. Discoteca.

3
Ziua 3

ZIUA III (16.07)- MARTI: FAN PARK (aprox. 4 km)

Dupa Micul dejun vom avea jocuri si activitat pe echipe: tiroliana, paint ball, tras cu arcul la tinta, tubbing si diverse activitati in parcul de aventura Fun Park Predeal. Acesta este locul de distractie si agrement pentru orice turist adult sau copil, venit in vacanta la Predeal. Fun Park este amplasat in vecinatatea Cabanei Trei Brazi, amanajat de la inceputului anului 2012 ca loc de amuzament si petrecere a timpului liber in natura. In Fan Park se pot desfasura activitati pe tot parcursul anului,in functie de sezon beneficiind de distractie, adrenalina si sport. In sezonul de vara parcul de aventură va aşteaptă sa explorati cele 2 trasee cu dificultate medie pentru copii si adulti, tiroliana, piste de tubbing artificiale, un topogan  inalt de 35m si cu o lungime de 100m de alunecare cu colacul pe o suprafata umeda. Desi fara multe curbe, viteza este suficient de mare sa o tii tot intr-un chiuit pana jos. Banda rulanta de urcare in lungime de 80m va poate facilita accesul spre Tubbing atat vara cat si iarna.

Reintoarcere la pensiune. Masa de pranz si Timp de relaxare. Jocuri si Activitati de echipa/Lectii de Dans.

Seara cina. Discoteca.

4
Ziua 4

ZIUA IV – MIERCURI (17.07): POIANA TREI BRAZI (aprox. 4 km)

Dupa Micul dejun plecam in drumetie catre platoul Trei Brazi. Pitorescul platou de la Trei Brazi este un loc cu o priveliste splendida: in partea de vest zarim Muntii Bucegi si spre nord-est  Masivul  Postavaru. Poiana Trei Brazi este o poienita insorita, inconjurata de brazi seculari. Datorita peisajului locatia este unica.

Reintoarcere la pensiune. Masa de pranz si Timp de relaxare. Jocuri si Activitati de echipa/Lectii de Dans.

Seara cina.Discoteca/Bal Mascat

 

5
Ziua 5

ZIUA V – JOI (18.07): SAPTE SCARI (aprox. 16 km)

Dupa Micul dejun vom face excursie la Sapte Scari - Canionul Șapte Scări este un defileu săpat în calcare jurasice din partea vestică a munților Piatra Mare, în județul Brașov, România. Lungimea lor este de 160 metri cu o diferență de nivel de 58 de metri, la o altitudine de 948 metri. Defileul este format din șapte trepte cu înalțimi între 2.5 și 15 metri, care îi dau numele și care se transformă în cascade când volumul de apă al pârâului Șapte Scări, afluent de stânga al Șipoaiei, este ridicat. Traseul poate fi parcurs cu ajutorul unor scări, nefiind nevoie de echipament specializat.

Reintoarcere la pensiune. Masa de pranz si Timp de relaxare. Jocuri si Activitati de echipa/Lectii de Dans.

Seara cina. Miss si Mister.  Discoteca.

6
Ziua 6

ZIUA VI – VINERI (19.07): LA PENSIUNE 

Micul dejun la pensiune. Timp de relaxare. Pescuit sau Drumetie la Stana Secuilor. Masa de Pranz. Jocuri si Activitati de echipa/Lectii de Dans. Cina. Discoteca/Foc de tabara.

7
Ziua 7

ZIUA VII – SAMBATA (20.07): Intoarcere spre casa pe ruta PREDEAL – SINAIA – PLOIESTI – BUCURESTI (aprox. 160 km)

Dupa Micul dejun ne luam la revedere de la aceste locuri minunate si plecam spre Bucuresti. Pe drum facem oprire la Muzeul Trenuletelor – Sinaia – Este vorba despre o mică expoziție în care sunt prezentate… trenuri miniaturale. La rândul lor, gările, podurile și liniile ferate sunt liliputane, pe măsura trenulețelor expuse! Expoziția cuprinde zeci de mini-locomotive, peste o sută de vagoane, aliniate de-a lungul a 300 de metri de căi ferate în miniatură, cu tunelele și gările de rigoare. Interesant este că toate gările expuse în miniaturala rețea de căi ferate sunt construite pe baza unor modele reale de gări europene, majoritatea italiene.

Sosire in Bucuresti in jurul orei 20.00.

LOCATIE

BUCURESTI - PLOIESTI - CAMPINA - POSADA - SINAIA - BUSTENI - PREDEAL

TARIFUL INCLUDE:

 • 6 nopti cazare in camere cu 3-4 locuri si pensiune completa 3*;
 • transport Bucuresti - Predeal - Bucuresti cu autocar clasificat pentru transport internaţional;
 • insotitor de grup/ sau animator;
 • vizita la principalele actractii din zona: Manastirea Ghighiu; Muzeul Posada; Muzeul Trenuletelor Sinaia;
 • Drumetii Montane;
 • Jocuri de Echipa;
 • Lectii de Dans;
 • Mini Disco;
 • Foc de Tabara (daca locatia si conditiile meteo ne permit);
 

TARIFUL NU INCLUDE:

 • Intrarile la obiectivele turistice din program si cele ce nu sunt mentionate in program
  Activitati la pensiune:
 • Teren de sport, suprafața 800 mp dotat cu nocturnă.
 • Pescuit sportiv pastrav – iaz 240 mp.
 • Padoc echitație – 6000 mp.
 • Teren paintball amenajat in poligon natural.
 • Tiroliana – cordelina la inalțime de 40 m pe o distanță de 150m.
 • Sală de jocuri: biliard, tenis de masă, darts electronic, flipper, slot poker, air hockey, masă fotbal, poker table.
 • Teren paintball amenajat in poligon natural. Kit pentru 20 de persoane, diverse scenario
 • Parapanta cu instructor – Dâmbul Morii
 • Călărie – 4 cai, trasee 2h
 • Maraton pe echipe – Concurs stafeta pentru două echipe de câte 20 de persoane, tiroliană, tir cu arcul,jocuri
 • Pescuit sportiv – iaz 3000 mp.
 • Teren paintball amenajat in poligon natural – kit pentru 20 de persoane
 • Trasee turistice: ATV -Trei Brazi – 25 min., Cabana Secuilor – 30 min.
 • Păstrăvărie.