Tabara de vara in Bran – Moeciu de Sus

Tabara de vara in Bran – Moeciu de Sus

165 € de persoana

#als001

TARIF: 775 Ron / persoana

08.07.2019 – 14.07.2019

7 zile / 6 nopti

CLICK AICI PENTRU DETALII

TABARA BRAN – MOECIU DE SUS

TRASEU: BUCURESTI – PLOIESTI – SINAIA – RASNOV – BRAN – MOECIU DE SUS – BUCURESTI

*Oferta este valabila pentru un grup de 50 persoane.

Activitati propuse:

– Fotbal
– Volei
– Tenis
– Badminton
– Cursa cu sacul
– Joc “Treasure Hunt – gaseste comoara”
– Joc “Baba Oarba”
– Mini Disco
– Seara de Film
– Karaoke
– Lansare Zmeelor
– Lectii de dans
– Pictura
– Jocuri de echipa

Vizite optionale:

Cetatea Rasnov
Situata pe drumul Brasov – Rucar – Campulung, Cetatea Rasnov este una din cele mai bine pastrate cetati taranesti din Transilvania. Prima mentiune a Cetatii Rasnov dateaza din anul 1335, cu ocazia unei noi navaliri a tatarilor cand a fost pustiita din nou tara Barsei, in afara de cetatea de pe Tampa si Cetatea Rasnovului care nu au putut fi cucerite. Cetatea este alcatuita dintr-o incinta exterioara amplasata in fata zidului estic al cetatii, marginita de un zid fortificat si dotat cu un turn patrat, si dintr-o incinta interioara care este inconjurata de zidurile si turnurile cetatii.
In interiorul Cetatii Rasnov turistii pot vizita muzeul da arta feudal in care sunt expuse armuri , arme, galerii, mobilier de epoca, porturi specifice secolului dar si cateva obiecte mai neobisnuite pentru timpul nostru, dar comune in secolele al XVII-lea si al XVIII-lea, cum ar fi: o masca de tortura si un jug pentru transportarea prizonierilor. Iti poti incerca deasemenea priceperea in tirul cu arcul sau pe una din tintele din hartie.

Dino Parc este un singurul parc tematic de dinozauri din Romania și cel mai mare din Sud Estul Europei. Sunt 47 de dinozauri în mărime naturală, fiecare atestat științific și realizat după ultimele descoperiri paleontologice. Sunt într-adevăr speciali, pentru că sunt creați din fibră de sticlă și un tip special de rășină, cu o garanție de 50 ani. Un loc deosebit, pe o suprafață de 1,5 hectare, în mediu natural ce oferă copiilor și nu numai, o experiență unică.

Castelul Bran (in limba slava «brana» inseamna «poarta») a fost o fortareata cunoscuta sub numele de Dietrichstein, construita de Ordinul Cavalerilor Teutoni in anul 1212, ce a fost cucerita de sasi spre sfarsitul secolului al XIII-lea. Prima atestare documentara este din 1377 cand brasovenii au primit, din partea lui Ludovic I d’Anjou, dreptul de a ridica cetatea pe locul fostei fortarete. Apoi, intre 1419-1424 a intrat in posesia lui Sigismund.
La sfarsitul secolului al XV-lea a fost subordonata comitetului secuilor si sub domnia lui Iancu de Hunedoara a trecut sub conducerea voievodatului Transilvaniei. La 1 decembrie 1920, Castelul Bran a fost donat Reginei Maria a Romaniei Mari, in semn de recunostinta din partea orasului Brasov pentru contributia la Unirea cea mare de la 1918.

 • Destination
 • Included
  Tabara de vara in Bran – Moeciu de Sus
  Ghid

LOCATIE

Bucuresti - Bran

TARIFUL INCLUDE:

 • cazare 6 nopti la Pensiunea Liliana&Georgel sau similar, in camere triple si cu 4 paturi, cu baie proprie;
 • regim de masa: pensiune completa( mic dejun, pranz si cina);
 • transport Bucuresti - Moeciu de Sus - Bucuresti cu autocar clasificat pentru transport internaţional;
 • insotitor din partea agentiei pe toata durata taberei si animator;

TARIFUL NU INCLUDE:

 • Intrarile la obiectivele turistice si parcari.