fbpx
SUS
 

Tabara de vara in Bucovina, Gura Humorului

Tabara de vara in Bucovina, Gura Humorului

#als001

Traditii, istorie si aventura in Bucovina – Gura Humorului. Tabara de vara

tabara copii bucovina

» 269 Euro sau 1250 Ron / copil / sejur cu pensiune completa

Sejur 7 zile/ 6 nopti in perioada:

14.07.2019 – 20.07.2019

** Oferta este valabila pentru un grup de 50 persoane. Tarifele sunt valabile pentru conditiile de mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei.

» PACHETUL INCLUDE
 • 6 nopti cazare in camere cu 3-4 locuri si pensiune completa Pensiunea Passiflora – Manastirea Humorului 4*
 • transport Bucuresti – Humorului si retur cu autocar clasificat pentru transport internaţional;
 • insotitor de grup/sau animator
 • vizita la principalele atractii din zona : manastiri (Voronet, Moldovita, Sucevita, Zamca etc)
 • vizita la muzee: Muzeul Satului Bucovinean; Muzeul oualelor incondeiate Bucovina etc;
 • cetatea de Scaun a Sucevei (Cetatea Suceava) – resedinta domnitorului Stefan cel Mare si Cetatea Neamtului
 • ceramica Neagra Marginea
 • escalada Parc din Gura Humorului
 • salina Cacica
» CAZARE

Pensiunea Passiflora – Manastirea Humorului 4*

Se intra la cazare cu cina si se iese cu micul dejun.

Pensiunea Passiflora are o capacitate de 14 camere duble, cu posibilitatea de a introduce cate unul – doua paturi suplimentare in cateva dintre ele. Fiecare camera are baie proprie, complet dotata si echipata (dus cu hidromasaj, 1 cada cu jacuzzi, uscator de par, prosoape, sapun, sampon), in fiecare camera exista minibar, telefon cu acces international, televizor cu cablu, acces internet, (dvd si filme-optional), balcon. Pensiunea Passiflora va pune la dispozitie o Sala De Conferinte de pina la 60 locuri, dotata cu flipchart, videoproiector, ecran de proiectie, tv cu cablu, calculator cu internet gratuit pt conferinte, acces la fax. Restaurantul Pensiunii Passiflora, care are o capacitate de pana la 80 locuri, va invita sa degustati bucate traditionale cu materii prime din gospodarii locale sau feluri din bucataria internationala, sa va deschideti apetitul cu o palinca sau afinata facute in casa, și sa stropiti totul cu vinul casei. Restaurantul va sta la dispozitie si pentru mese festive, avand posibilitatea sa petreceti clipe de neuitat in compania unor artisti consacrati de pe meleagurile Bucovinei.Passiflora**** va ofera urmatoarele servicii : biciclete pentru plimbari in imprejurimi, facilitarea de rent-a-car, inchiriere atv, parcare imprejmuita, terasa(perioada de vara), rezervari bilete tren, avion, primirea si expedierea corespondentei, comenzi Taxi, comenzi flori, informatii turistice, loc de joaca pentru copii, jocuri de masa ( table, șah, rummy, scrabble, carti de joc, monopoly, etc. ), tenis de masa, darts, 2 calculatoare la receptie si in sala de conferinte cu acces la internet gratuit, la solicitare demonstratii de incondeiat oua, spectacol folcloric.

» ATRACTII

Cetatea Suceava

Cetatea Neamtului

Muzeul Satului Bucovinean

Celebrele manastiri Voronet, Moldovita, Sucevita

Salina Cacica

Parcul de aventura din Gura Humorului

 

» ACTIVITATI/VIZITE PROPUSE (LA ALEGERE IN PROGRAM)

ATELIERUL DE CERAMICA DE LA MARGINEA

Admiram uluitoarea ceramică neagră, unică în România, care atrage privirea prin eleganța și proporția formelor sale, se realizează și în Marginea, o mică comună din Bucovina. Cu o tradiție care se pierde în negura istoriei, ceramica neagră a apărut în perioada culturii Horodiștea-Florești, cea mai înfloritoare perioadă a ceramicii geto-dacice.

În secolele XII-XV, olăritul a cunoscut o perioadă de dezvoltare în zona nordică a Moldovei și în împrejurimi. La începutul secolului XX, în comuna Marginea existau 60 de ateliere de olărit, iar perioada comunismului a decimat multe dintre aceste ateliere, meșterii care dețineau o roată de olărit fiind aspru pedepsiți. Tot în perioada comunismului s-a încercat relansarea acestui meșteșug, prin crearea de cooperative artizanale. Ceramica din Marginea este unică în Europa. Ceramica realizată în această zonă, de culoare neagră, trasează un arc peste ani, până în perioada dacică: de la tehnica de ardere a ceramicii în cuptoare închise în partea e sus și la gurile de foc, până la forma vaselor (oale înalte, oale mari cu două toarte, străchini de diferte dimensiuni, oale cu mănuși). Lutul este cules de la marginea satului sau adus din împrejurimi. Zona beneficiază de un sol argilos și este străbătută de apa râului Sucevița. n zilele noastre, comuna Marginea este cunoscută atât pe plan național cât și internațional. Lutul argilos specific zonei este folosit în crearea obiectelor ceramice, iar tehnicile și formele tradiționale păstrează şi perpetuează într-o formă autentică străvechile îndeletniciri de modelare manuală. Ceramica de Marginea este cunoscută la nivel global datorită tehnicii preistorice de ardere înăbușită. Acestei specificități i se adaugă ornamentarea cu ajutorul unei pietre de râu.

Se pot cumpara la preturi modice obiecte din lut.

GRADINA ZOOLOGICA RADAUTI

Unul dintre putinele parcuri zoologice din Moldova este amplasat langa stadionul municipal, in partea de vest a orasului Radauti.Intinsa pe o suprafata de 10 hectare, gradina zoologica este unul dintre principalele puncte de atractie ale orasului Radauti.Vizitatorii pot admira diverse specii de cai si ponei, vulpi, ursi, specii de porci originare din Asia, lame, lebede, precum si numeroase specii si subspecii de pasari. Principala atractie ramane totusi numarul mare de specii de maimute.

MUZEUL DE ETNOGRAFIE SI FOLCLOR

Muzeul Etnografic „Samuil și Eugenia Ioneț” din Rădăuți este un muzeu cu specific etnografic (artă populară bucovineană) înființat în anul 1934 în orașul Rădăuți (județul Suceava). El a fost fondat la inițiativa unui grup de intelectuali locali, purtând inițial denumirea de “Muzeul de Antichități și Etnografie”. Acesta este cel mai vechi muzeu etnografic din Moldova.Muzeul prezintă ocupațiile tradiționale, portul popular din nordul României, țesături, scoarțe, traiste, cusături și broderii pe pieptare albe din blănițe de miel și pe pânză, lucrate cu gust și artă fină, sculpturi în lemn, obiecte de ceramică etc. Se remarcă obiectele de ceramică neagră de Marginea și de ceramică de Kuty, precum și colecția de ouă încondeiate. În anul 1920 s-a început colectarea primelor obiecte pentru dotarea noii unități muzeale. Prima expoziție a fost deschisă în anul 1926 de către soții Samuil și Eugenia Ioneț și cuprindea o colecție bogată de obiecte aduse de cei doi învățători din satele Bucovinei.

AVEM SI ALTE SUPER TABERE! S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI:

21IUL(IUL 21)9:0027(IUL 27)21:00Tabara de vara din Sunny Beach - 10 ani!Editie aniversara 10 ani!Sunny Beach, BulgariaTabara de vara din Sunny Beach

16IUN(IUN 16)9:0022(IUN 22)21:00Tabara de vara in Kamchia, BulgariaTabara intr-un complex olimpic, pe plaja pitoreasca din KamchiaKamchia, BulgariaTabara de vara din Kamchia

28AUG(AUG 28)9:0004SEPT(SEPT 4)21:00Tabara de vara – Skala Potamia, ThassosTabara internationala de vara din Thassos – Skala Potamia Blue FlagSkala Potamia, ThassosTabara de vara – Skala Potamia, Thassos

 

1
Ziua 1

ZIUA I (14.07) - LUNI: Bucuresti din fata Liceului Vlahuta ora 07:00 pe ruta BUZAU – FOCSANI – TG. NEAMT ­– BACAU – ROMAN – FALTICENI – SAT MANASTIREA HUMORULUI(aprox.470km)

Intalnire cu tot grupul si reprezentantul agentiei aprox.ora 07:00. Urmand traseul dat facem oprire la Cetatea Neamtului.

Cetatea Neamţ îşi trage numele de la Râul Neamţ, afluent al răului Moldova, care traversează oraşul Târgu Neamţ, cunoscut fiind şi sub numele de Ozana, de care ştim cu toţii din Amintirile din copilărie ale lui Creangă. Cetatea Neamţului, ctitorie a lui Petru I Muşat, ridicată pe culmea Pleşului la sfarsitul secolului al XVI-lea, la o înălţime de aproape 500 de metri altitudine, este construită din piatră de râu, piatră de carieră, dar şi rocă procurată chiar din stânca de la baza dealului pe care se află. Asezată aproape de vârful cel mai înalt al Culmii Pleșului, cetatea face parte din categoria monumentelor medievale de valoare excepțională din România. Poziția strategică de care a beneficiat și prezența în evenimentele marcante pe care le-a cunoscut această parte a țării demonstrează faptul că, Cetatea Neamțului, a fost una dintre cele mai bine întărite cetăți de care a dispus statul medieval moldovenesc.

Cazare + cina de bun venit la Pensiunea Passiflora–sat Manastirea Humorului

2
Ziua 2

ZIUA II (15.07) - MARTI:  PENSIUNEA PASSIFLORA – MUZEUL SATULUI BUCOVINEAN – CETATEA SUCEVEI – MANASTIREA ZAMCA (aprox. 110km)

 

Mic dejun  si incepem vizita cu frumusetea satului bucovinean intr-un muzeu in aer liber.Muzeul reflectă organizarea și activitatea complexă a satului tradițional, arhitectura gospodăriilor și a construcțiilor comunitare, a instalațiilor tehnnice care ilustrează ocupațiile, meseriile și meșteșugurile zonei, modul de viață al locuitorilor din Bucovina.Alături de gospodăriile formate din case și anexe, amplasate de-a lungul ulițelor, în vatra satului, ca centru polarizator al vieții comunității, se regăsesc biserica și clopotnița Vama, crâșma Șaru Dornei și școala Securiceni.Pe valea pârâului care străbate muzeul sunt amplasate instalațiile tehnice hidraulice: moara Mănăstirea Humorului, piua de sumane, daracul pentru prelucrarea lânii. Meseriile și meșteșugurile sunt reprezentate în ateliere dotate cu inventarul specific fiecărui meșteșug, aici putându-se demonstra și învăța tehnicile de lucru tradiționale, fiind folosite ca ateliere-școală pentru copii sau turiști. Organizarea interioarelor constituie o expoziție etnografică aparte care respectă particularitățile zonale ale obiectivelor de arhitectură populară. Cuptoarele, sobele se regăsesc în muzeu într-o varietate de tipuri; mobilierul tradițional, textilele de interior, piesele de port popular completează imaginea civilizației tradiționale bucovinene.

Inedit pentru muzeu este reprezentarea vieții spirituale a țăranului prin marcarea riturilor de trecere, nașterea și înmormântarea, precum și ritul de integrare care este nunta.

Mai apoi vizitam Cetatea de Scaun a Sucevei. Construită la sfârşitul secolului al XIV-lea în apropierea oraşului medieval Suceava, a fost principala reședință a domnilor Moldovei timp de aproape 200 de ani, astăzi un monument istoric de nivel naţional.Ansamblul arhitectonic medieval, alcătuit din castel şi ziduri de apărare, a fost consolidat şi completat în cadrul uni vast proiect cu finanţare în perioada 2011-2015, redându-i aspectul impunător, intrat în legenda. Cetatea

de Scaun a Sucevei făcea parte din sistemul de fortificații construit în Moldova la sfârșitul secolului al XIV-lea, în momentul apariției pericolului otoman. Sistemul de fortificații cuprindea curți domnești, mănăstiri cu ziduri înalte, precum și cetăți de importanță strategică — în scop de apărare, întărite cu ziduri de piatră, valuri de pământ sau cu șanțuri adânci. Orar vizitare: Luni – deschis/Tarif bilet intrare:12 LEI/ pers adulti, 3 LEI/ elevi.

Ultima oprire o facem la manastirea Zamca(daca ne permite timpul), situată în extremitatea vestică a Orașului Suceava este un complex medieval fortificat care a avut anterior rol de mănăstire armenească, fiind considerat în prezent cel mai important edificiu religios construit de comunitatea armenească din orașul Suceava. Mănăstirea Zamca a fost inclusă în Lista monumentelor istorice din județul Suceava, elaborată în anul 2004. Complexul medieval Zamca a fost construit în anul 1606 de armenii refugiați în Moldova încă din secolul al XIV-lea. Complexul este închis cu ziduri de forma unui patrulater neregulat (trapezoidal), întărite cu contraforturi interioare și exterioare, fără turnuri de apărare. Laturile paralele ating lungimea de 59 metri și respectiv 66 metri, iar celelalte două de 70 metri și 74 metri. Grosimea zidului este de un metru și înălțimea atinge în unele locuri 4 metri. Tarif intrare: 5lei/pers.

Cazare + cina Pensiunea Passiflora – sat manastirea Humorului.

3
Ziua 3
ZIUA III (16.07) - MIERCURI: Pensiunea Passiflora – distractie la piscina de la Arinis (aprox.50 km)

Dupa servirea micului dejun ne aventuram la Escalada Parc.Distractie la inaltime intr-un peisaj idilic: Parcul de Aventuri din Gura Humorului este exact locul potrivit pentru aventurierii tineri si adultii tineri in suflet. Parcul ofera distractie si emotii la inaltime in aer liber. Abilitatea corporala, concentrarea si autodepasirea sunt cerute si dezvoltate. Fie ca sunteti cu familia, firma sau clasa dvs. cele opt trasee (cu obstacole si provocari) sunt practicabile si fara abilitati speciale sau cunostinte anterioare si sunt disponibile pentru toata lumea incepand cu 4 ani. Angajatii nostri va vor instrui cu privire la tehnicile de siguranta, apoi se impune principiul propriei sigurante. Complexul este mereu ingrijit de o persoana specializata. Parcul de Aventuri se afla la o distanta de 3-minute cu masina sau 15 minute pe jos de centru si gara Statiunii Turistice – Gura Humorului.

Important (se recomanda imbracaminte comoda pentru timpul liber, incaltaminte sportiva sau incaltaminte usoara de drumetii. Nu sunt permise in parcul de aventuri haine neincheiate, fuste lungi, incaltaminte neadecvata (sandale, slapi), din motive de siguranta. Parul lung trebuie prins. Echipamentul complet de siguranta va va fi pus la dispozitie. Instructajul va dura in jur de 15 minute. Pe traseul de instructaj persoanele avizate vor explica cum se foloseste echipamentul si, in primul rand, la ce trebuie sa acordati atentie pentru a mentine siguranta dvs. Spre sfarsit puteti finaliza traseul de instruire pe cont propriu, aplicandu-se principiul propriei sigurante)

Tarife: 2 ore, chiria echipamentului complet, instruire) – 30 LEI/copil 10-15 ani si adultii de la 16 ani 35 LEI Program: DESCHIS ZILNIC intre 10-20:00, casa se inchide la ora 18:00. *** pentru masa de pranz (se va face pachetel de la pensiune) La fel de relaxant ne va parea si inotul de la piscina din Arinis, piscina acoperita, strand in aer liber cu doua bazine, loc de joaca pentru cei mici.   Important (program: luni-vineri 14-17:00 sau 18-21:00/tarife: aprox.20-30lei/pers/Bratara de intrare la piscina acoperita este valabila o singura serie de inot 3 ore)   Intoarcere la pensiune cina si timp pentru relaxare si activitati distractive.
4
Ziua 4

ZIUA IV (17.07) - JOI: periplu la manastirile bucovinene: Moldovita - Sucevita - Voronet (aprox. 150 km)

Dupa servirea micului dejun ne incepem periplu la unele dintre cele mai frumoase manastiri ale Romaniei.

Moldoviţa – una dintre cele mai frumoase mănăstiri ale Moldovei

Mănăstirea Moldoviţa, alături de alte patru mănăstiri din Moldova, sunt considerate bijuterii arhitecturale unice pe continentul european. Mănăstirea Moldoviţa a fost ridicată în anul 1.532 de Petru Rareş, fiul lui Ştefan cel Mare, iar cinci ani mai târziu, aceasta a fost şi zugrăvită. Lăcaşul de cult a fost înălţat în apropiere de locul în care s-a aflat o biserică din piatră, care s-a prăbuşit din cauza unei alunecări de teren. Pentru că este înconjurată de ziduri puternice, mănăstirea are şi un aspect de fortăreaţă. Mănăstirea Moldoviţa îi impresionează pe turişti mai ales prin stilul fascinant al picturilor, în care predomină culorile roşu-brun.

*** pentru masa de pranz (se va face pachetel de la pensiune)

Mănăstirea Sucevita a fost inclusa in Lista Patrimoniului UNESCO pe 1 august 2010 si este singura biserica care include o reprezentare a scarii Sfintului Ioan Scararul. Anul construcţiei: 1583/Construită de: Irimia, Simion şi Gheorghe Movilă

Această clasică biserică moldovenească, având cele 5 camere, prezintă prima noile tendinţe arhitecturale: firide mai mici şi trei piedestaluri pentru turn. Frescele sunt remarcabile, colorate şi bine păstrate.

Manastirea Voronet este fara indoiala una dintre cele mai frumoase manastiri din intreaga zona a Europei de Est si Centrale, un lacas de cult reprezentativ pentru cultura, traditia si obiceiurile ortodoxe ale acestei zone. Numita de multi drept Capela Sixtina a Estului, manastirea este acoperita in fresce ale caror dominanta este un albastru intens, cunoscut in toata lumea drept “Albastru de Voronet”, nuanta a carui mod exact de obtinere ramane un mister si astazi, la peste jumatate de secol de la constructie.Manastirea nu este apreciata doar in tara ci si de turistii din toate colturile lumii, unele povesti vorbind despre oferte de cumparare din partea americanilor, oferte ce in perioada interbelica depaseau cu mult bugetul tarii pentru un an. Manastirea ar fi urmat sa fie mutata peste oceane daca targul ar fi fost acceptat.

A fost ridicata in anul 1487 de catre Stefan cel Mare pentru a sarbatori victoria impotriva turcilor, istoria spunand ca intregul edificiu ar fi fost construit in doar 4 luni, iar acolo unde faptele se impletesc cu legenda se sugereaza ca acest incredibil miracol ingineresc ar fi fost posibil doar cu ajutorul divin.

Program vizitare si tarif: Moldovita (este deschisă zilnic între orele 7:00 – 21:00/Tarif: 5 lei/pers; 10 lei taxa pentru fotografierea exterioara (filmarea/fotografierea interioara este interzisa); Sucevita (este deschisă zilnic între orele 7:00 – 21:00/Tarif: 5 lei/pers; 10 lei taxa pentru fotografierea exterioara (filmarea/fotografierea interioara este interzisa); Voronet (program vizitare din luna mai pana in septembrie, de Luni pana Duminică: 08:30 – 20:00/ Taxa de vizitare:Adulți: 5 lei Copii, elevi, studenți: 2 lei;Fotografiere / Filmare exterior (neprofesional): 10 lei

Intoarcere la pensiune cina si timp pentru relaxare si activitati distractive.

5
Ziua 5
 • ZIUA V – VINERI (18.07): Pensiunea Passiflora – Salina de la Cacica – la alegere Muzeul Bilca si Muzeul Oului de la Vama (aprox 190 km)

Dupa servirea micului dejun ne incepem calatoria cu Salina Cacica (Minunea din adâncul Bucovinei), situată la poalele estice ale Obcinei Mari, în comuna cu același nume, Salina Cacica se încadrează ca vârstă în Miocerul inferior. Se remarcă prin vechime și spații generoase dispuse pe diverse orizonturi. Galeriile săpate manual poartă turiștii până la adâncimi de 44 m. Aerosolii cu efecte terapeutice, alături de frumusețea locului transformă Salina Cacica într-un punct turistic demn de a fi introdus în itinerariul de vacanță. Munca asiduă a minerilor nu a fost în zadar, aceștia lăsând în urmă veritabile lucrări de artă: galerii imense, tavane boltite, scări tăiate în masivul de sare. Treptele din lemn de brad vechi, de peste 200 de ani s-au mineralizat în timp de saramură, ce a pătruns în compoziția acestora. Zăcământul de la Cacica s-a format prin depunere în sistem lagunar – evaporitic. Din punct de vedere geologic, se localizează între avanfosa pericarpatică și platforma moldovenească.

Intrarea în Salina Cacica se realizează pe treptele din lemn, mineralizate de saramură. Cele mai impresionante locuri din mină sunt mica biserică și sala de bal.

O sa putea vedea si Lacul Sărat, a fost săpat la o adâncime de 35 de metri, fiind un lac artificial. Are dimensiuni de 10 metri lungime și 6 lățime. Lacul este îngărdit cu balustradă și iluminat, în așa manieră încât să se evite posibilele accidente. În trecut, acolo se puteau face plimbări cu pluta. Frumusețea lacului este dată de cristalele de sare ce s-au depus pe pereții acestuia.

Programul de vizitare al Salinei Cacica este de luni până duminică, între orele 9:00-17:00. Tarifele de acces sunt următoarele: adulti 15 LEI iar copiii cu varste cuprinse intre 3-14 ani 8 LEI

*** pentru masa de pranz (se va face pachetel de la pensiune)

Dupa avem posibilitatea sa alegem 2 dintre cele mai importante muzee din zona: casa muzeu Bilca este o construcție de tip cameră – tindă – cameră având temelia din piatră de râu, pereții din cununi de bârne îmbinate în “coadă de rândunică” și acoperiș din draniță în patru ape. Interioarele sunt amenajate cu mobilier tradițional (paturi, laițe, blidare, polițe, cuiere, lăzi de zestre), iar țesăturile (scoarțe, lăicere, grindărașe, ștergare de perete), icoanele și obiectele de uz casnic ilustrează organizarea caselor de locuit tradiționale, completate și cu obiecte personale ce au aparținut familiei. Șura, grajdul, fântâna, poarta și gardul din scândură acoperite cu draniță completează gospodăria Bilca specifică acestei zone etnografice și, care, ilustrează modul de viață, economia casnică și adaptarea la condițiile mediului și tradițiilor perpetuate de-a lungul timpului.

Program de vizitare: Aprilie – Octombrie: 10:00 – 18:00/Tarif: 4 LEI/adulti si 1 LEU/elevi si student.

Si Muzeul Oului din Vama, cel mai mare muzeu de acest gen din România, fiind unic prin modul de organizare şi prin valoarea exponatelor. Muzeul reuneşte peste 7000 de ouă, atât din Bucovina, cât şi ouă de pe toate meridianele lumii. Dintre acestea, aproximativ 3500 de ouă de diverse dimensiuni, lucrate în tehnici şi stiluri diferite, provin din 82 de ţări de pe toate cele 5 continente. Colecţia aparţine prof. Letiţia Orşivschi, artist român recunoscut la nivel naţional şi internaţional, reprezentantă a României la târguri, saloane şi expoziţii internaţionale, multiplă laureată la

concursurile internaţionale şi colaborator a numeroase muzee şi instituţii de cultură din ţară şi străinătate.

Ouăle din muzeu sunt aranjate în 45 de vitrine distribuite în 3 încăperi, muzeul fiindstructurat pe mai multe secţiuni:

ouă bucovinene (unele cu o vechime între 50 şi 100 ani),ouă din alte zone ale României,· colecţia internaţională ( ouă tradiţionale din 82 de ţări ale lumii),creaţii ale artiştilor de diferite naţionalităţi aranjate pe teme (ouă cu motive religioase, florale, abstracte, ouă perforate, ouă cu aplicaţii etc.),creaţiile artistei Letiţia Orşivschi,

ouă diverse (ouă din porţelan, ceramică, sticlă, lemn, piatră).

În colecţie există şi ouă rare, ca cele de emu, nandu, tinamu, broască ţestoasă, crocodil, flamingo, dar şi ouă cu dimensiuni foarte mici: de gecko, potârniche, vrabie, porumbel, rândunică, prepeliţă, alături de ouă de fazan, păun, raţă, gâscă, curcă, struţ etc.

Program:10-18:00 de Luni pana Sambata (pret intrare pt grupuri 5lei/pers)

Intoarcere la cazare cina si odihna.

6
Ziua 6
 • ZIUA VI – SAMBATA (19.07): relaxare la pensiunea Passiflora

 

Dupa micul dejun propunere de destindere la pensiune prin jocuri si alte activitati (animatie si alte programe de divertisment).

Pensiunea Passiflora are o capacitate de 14 camere duble, cu posibilitatea de a introduce cate unul - doua paturi suplimentare in cateva dintre ele. Fiecare camera are baie proprie, complet dotata si echipata (dus cu hidromasaj, 1 cada cu jacuzzi, uscator de par, prosoape, sapun, sampon), in fiecare camera exista minibar, telefon cu acces international, televizor cu cablu, acces internet, (dvd si filme-optional), balcon. Pensiunea Passiflora va pune la dispozitie o Sala De Conferinte de pina la 60 locuri, dotata cu flipchart, videoproiector, ecran de proiectie, tv cu cablu, calculator cu internet gratuit pt conferinte, acces la fax. Pensiunea Passiflora este locul potrivit pentru intilniri de afaceri, mese rotunde, prezentari, training, sesiuni de lucru, intalniri de genul:aniversari de la terminarea liceului, facultatii, promovarea unui produs nou lansat, o prezentare de moda, etc.

Restaurantul Pensiunii Passiflora, care are o capacitate de pana la 80 locuri, va invita sa degustati bucate traditionale cu materii prime din gospodarii locale sau feluri din bucataria internationala, sa va deschideti apetitul cu o palinca sau afinata facute in casa, și sa stropiti totul cu vinul casei. Pensiunea va ofera urmatoarele servicii : biciclete pentru plimbari in imprejurimi, facilitarea de rent-a-car, inchiriere atv, parcare imprejmuita, terasa(perioada de vara), rezervari bilete tren, avion, primirea si expedierea corespondentei, comenzi Taxi, comenzi flori, informatii turistice, loc de joaca pentru copii, jocuri de masa ( table, șah, rummy, scrabble, carti de joc, monopoly, etc. ), tenis de masa, darts, 2 calculatoare la receptie si in sala de conferinte cu acces la internet gratuit, la solicitare demonstratii de incondeiat oua, spectacol folcloric.

Va putem organiza, in functie de sezon : Vara : plimbari cu caruta trasa de cai, plimbari calare pe cal, ieșiri in aer liber, vizite la stina cu mincare specifica, gratar, foc de tabara, participare la mulsul oilor și la prepararea balmoșului, in sezon cules de flori de camp, cosit și adunat fanul, trasee prin padure, adunat fragi, mure, zmeura, ciuperci de padure, hoinareala și incarcat bateriile cu aer curat si liniște!

Masa de pranz se ia la pensiune.

 

7
Ziua 7
Mic dejun ne luam la revedere de la aceste locuri minunate , ora 9.30 - plecare spre Bucuresti. Sosire Bucuresti in jurul orei 20.00.  

LOCATIE

TARIFUL INCLUDE:
 • 6 nopti cazare in camere cu 3-4 locuri si pensiune completa Pensiunea Passiflora-Manastirea Humorului 4*
 • transport Bucuresti – Humorului si retur cu autocar clasificat pentru transport internaţional;
 • insotitor de grup/sau animator
 • vizita la principalele atractii din zona : manastiri(Voronet, Moldovita, Sucevita, Zamca etc)
 • vizita la muzee : Muzeul Satului Bucovinean;Muzeul oualelor incondeiate Bucovina etc;
 • cetatea de Scaun a Sucevei (Cetatea Suceava) - resedinta domnitorului Stefan cel Mare si Cetatea Neamtului
 • ceramica Neagra Marginea
 • escalada Parc din Gura Humorului
 • salina Cacica
TARIFUL  NU INCLUDE:                                                                                                
 • Intrarile la obiectivele turistice din program si cele ce nu sunt mentionate in program
 • Cetatea Suceava aprox.12 LEI/ pers adulti, 3 LEI/ elevi,
 • Muzeul Satului Bucovinean aprox. 6 LEI/ pers adulti, 2 LEI/ copii, elevi
 • Muzeul oualelor incondeiate 10 LEI adultii si 5 LEI copii
 • Acces Escalada Parc( 2 ore, chiria echipamentului complet, instruire) – 30 LEI/copil 10-15 ani si adultii de la 16 ani 35 LEI(
 • Salina Cacica ; adulti 15 LEI iar copiii cu varste cuprinse intre 3-14 ani 8 LEI
 • Casa muzeul Bilca: 4 LEI /adult 1LEI/ elev
ALTE INFORMATII *Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a organiza excursiile incluse in functie de conditiile meteo, situatii obiective locale, trafic. Nota: Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.   Tarifele sunt valabile pentru conditiile de mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei.
X