Tabara de Ski – pe ghetarul Kaunertal din Austria

Tabara de Ski – pe ghetarul Kaunertal din Austria

#als001

Program pentru copii si parinti

Deschiderea sezonului de ski in Austria pe ghetarul Kaunertal.

» 650 Euro/ copil / < 11.99 ani

» 690 Euro/ copil / > 12 ani si adult

Sejur 9 zile/ 8 nopti in perioadele:

28.11 – 06.12.2020 – Inscriem

Kaunertal -se află la capătul văii Kaunertal, înglobat într-o lume montană, cu vârfuri de peste 3000 de metri înălțime.

Zona de schi Fendels este situată la intrarea în vale și este populară pentru familii datorită naturii confortabile și legăturii rapide cu satele Ried din Oberinntal și Fendels. Circuitul de schi se desfășoară pe pantele ghețarilor; fără așteptare la ascensoare. 32 piste pregatite, 30 km de trasee naturale de schi, 138 de hectare de zona schiabila Snowpark Kaunertal: cea mai bună instalatie din Alpi în toamnă și primăvară pentru snowboarderi și freeskiers

Evenimente cu statut de cult: Opening Kaunertal și Classics de primăvară Zona de schi este accesibilă tuturor – a fost acordat premiul EDEN pentru accesibilitate Wi-Fi gratuit în restaurante Punct de plecare pentru excursii de schi populare, cum ar fi Glockturm sau Weißseespitze Skipassul pentru ghețarul Kaunertal este valabil și la Fendels Winterberg Ghețarul Pitztaler și zona de schi Rifflsee sunt de asemenea incluse în skipassurile de 6 zile. 

» PACHETUL DE TABARA INCLUDE
 • Transportul cu autocar clasificat Bucuresti –Budapesta- Tirol-Bucuresti
 • 2 nopti cazare in Budapesta la Hotel 2/3* si mic dejun
 • 6 nopti cazare in Hotel 3*, Kaunertal si demipensiune
 • Insotitor din partea agentiei pe tot parcursul programului
 • Ghid local
 • Animatie si distractie in serile de dupa ski 
» CAZARE

Budapest Dabas Hotel -2* (sau similar)

Dabas Hotel este situat în Dabas, la 7 km de autostrada M5. Oferă WiFi gratuit, parcare privată și un restaurant care servește preparate din bucătăria internațională.

Toate camerele au TV prin cablu și baie cu duș. Studiourile și apartamentele au chicinetă. Dabas Hotel se află la 30 de minute de Budapesta și oferă bar și restaurant deschis nonstop.

Hotel Tia Monte -3*

Înconjurat de Alpii tirolezi, Hotelul Tia Monte din Feichten, pe valea Kaunertal, vă oferă o gamă largă de activităţi pentru întreaga familie, în orice sezon.

Pe timpul verii, se organizează drumeţii ghidate şi excursii cu bicicletele de teren, vizite la gheţar, rafting, canyoning şi multe altele. Majoritatea activităţilor sunt incluse în tariful camerei.

În timpul iernii, autobuzul de schi vă conduce la gheţarul Kaunertal şi zonele de schi Fendels. In zona ghetarului veti descoperi numeroase activităţi cum ar fi zile de schi, drumeţii cu torţe şi seri de săniuş cu vin fiert. Serviciul de demi-pensiune include un generos bufet de mic dejun şi o cină cu 4 feluri de mâncare sau un bufet tematic (de două ori pe săptămână).

Tia Monte dispune de un loc de joacă pentru copii şi o terasă cu vedere spre gheţar

 

*Tarifele sunt valabile pentru un grup minim de 30 persoane. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale tarifului ofertei.

1
Ziua 1

Plecare din Bucuresti catre Budapesta (850 km), dimineata devreme- in jurul orei 05.00. Ajungem la cazare in Budapesta seara in jurul orei 21.00. Tur panoramic din autocar al Budapestei.  

Budapesta, capitala Ungariei, este situata pe ambele maluri ale Dunării. În partea de est a Dunării se află Pesta, care ocupă două treimi din suprafață, iar pe partea de vest se află Buda, cealaltă treime a orașului Budapesta, supranumită "Parisul de Est", "Mireasa Dunării" sau "Perla Dunării", este capitala Ungariei.

Pe aria budapestană a Dunării se află trei insule. Dintre acestea cea mai mare este Insula Csepel din sudul orașului, partea nordică a acestuia constituind sectorul al XXI-lea, a cărui nume oficial este și Csepel, exact ca numele insulei. Ca mărime este urmat de Insula Margareta, cu multe bogății istorice, iar cea mai mică ca mărime este Insula Óbudei, zisă și Hajógyári-sziget (Insula șantierului naval). În imediata vecinătate spre nord a zonei admistrative a orașului este Insula Szentendrei, care ține până Dunakanyar (Curbura Dunării).

Cazare hotel 2/3* langa Budapesta (directia catre Austria) si timp de odihna. 

2
Ziua 2

Dupa micul dejun plecam din Budapesta si ne indreptam spre Kaunertal, Austria unde ne vom caza la  hotel 3*(820 km). Cina la hotel.

Ghețarul Kaunertal se află la capătul văii, încorporat într-o lume montană, cu vârfuri de peste 3000 de metri înălțime. Drumul Ghețarului Kaunertal se desfășoară din satul liniștit Feichten direct în centrul zonei de schi și direct la pârtiile de schi. Urcarea în zona de schi a ghețarului este deja o experiență în sine: pentru o scurtă perioadă de timp puteți să scăpați de civilizație și să vă aruncați într-o zonă minunată de iarnă, cu pârtii largi de zăpadă și cu snowpark  -ul Kaunertal. Uitați pârtiile aglomerate și cozile lungi - timpul încetinește aici pe ghețar. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la lipsa de facilități deși - zona de schi are chiar wifi gratuit!

Odată ce veniți la Kaunertal, schiorii, snowboarderii și freeskierii, dar și freeriderii și turiștii de schi nu vor dori altceva decat sa revina la ghețarul lor

3
Ziua 3-7
5  zile de ski
4
Ziua 8

Dupa micul dejun facem check out si plecam spre Budapesta (890 km). Dupa cazare si cina vom face un tur pietonal. Tur de oras cu ghid: Vom trece pe langa  Palatul Parlamentului, apoi tur panoramic Citadela, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara,

Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal,  apoi seara va propunem o croaziera pe Dunare unde vom servi si cina cu tur Budapesta by night in limba romana. Meniul cuprinde: preparate calde, platou rece cu peste 20 de preparate din carne, platou cu cascavaluri, diferite salate, dressinguri, torturi, fructe, vin de Tokaj , apă minerală si răcoritoare. In timpul croazierei ghidul  va prezenta turul panoramic.

5
Ziua 9

Dupa servirea micului dejun vom pleca spre Bucuresti. Ajungem in tara seara.

LOCATIE

Bucuresti - Budapesta - Kaunertal

Pachetul include: 
 • Transportul cu autocar clasificat Bucuresti –Budapesta- Tirol-Bucuresti
 • 2 nopti cazare in Budapesta la Hotel 2/3* si mic dejun
 • 6 nopti cazare in Hotel 3*, Kaunertal si demipensiune
 • Insotitor din partea agentiei pe tot parcursul programului
 • Ghid local
 • Animatie si distractie in serile de dupa ski
Pachetul nu include :
 • Croaziera pe Dunare : 45 EUR (cu masa de seara tip bufet si vin de Tokaj incluse)
 • Ski Pass pe ghetarul  Kaunertal si alte servicii de ski.  
 

Zona de ski Ghețarul Kaunertal -se află la capătul văii Kaunertal, înglobat într-o lume montană, cu vârfuri de peste 3000 de metri înălțime.

Zona de schi Fendels este situată la intrarea în vale și este populară pentru familii datorită naturii confortabile și legăturii rapide cu satele Ried din Oberinntal și Fendels.

Circuitul de schi se desfășoară pe pantele ghețarilor; fără așteptare la ascensoare. 32 piste pregatite, 30 km de trasee naturale de schi, 138 de hectare de zona schiabila  Snowpark Kaunertal: cea mai bună instalatie din Alpi în toamnă și primăvară pentru snowboarderi și freeskiers Evenimente cu statut de cult: Opening Kaunertal și Classics de primăvară.

Zona de schi este accesibilă tuturor - a fost acordat premiul EDEN pentru accesibilitate Wi-Fi gratuit în restaurante.

Punct de plecare pentru excursii de schi populare, cum ar fi Glockturm sau Weißseespitze.

Skipassul pentru ghețarul Kaunertal este valabil și la Fendels Winterberg.

Ghețarul Pitztaler și zona de schi Rifflsee sunt de asemenea incluse în skipassurile de la 6 zile.

X