Tabara de Ski – Italia Ponte di Legno, Passo Tonale

Tabara de Ski – Italia Ponte di Legno, Passo Tonale

#als001

Program pentru copii si parinti

Tabara internationala de ski din Italia Ponte di Legno Passo Tonale

» Tarif unic: 750 Euro/ persoana (fara bilet de avion)

 

Sejur 8 zile/ 7 nopti in perioada:

01.03 – 08.03.2020

Passo Tonale, ghetarul Presena, Ponte di Legno si Temu formeaza impreuna domeniul schiabil Adamello Ski, fara dubii una din cele mai impresionante zone de schi italiene, caracterizata printr-un numar imens de trasee si o infrastructura de schi moderna. Regiunile Trentino and Lombardia leaga pasajul Passo Tonale, situat la o altitudine de 1883 m deasupra nivelului marii. Aici este construita o statiune de schi interesanta, de care se vor bucura toti iubitorii de freeride si familiile cu copii.

Copiii se pot distra in parcurile de zapada, cu jocuri, muzica si animatie. Atat in Ponte di Legno, cat si si Passo Tonale exista un patinoar in aer liber. Cei mai activi pot incerca excursiile cu rachete de zapada de rutele marcate de-a lungul vaii (hartile pot fi procurate de la Centrul de informare turistica).

Exista zone de freeride pe toate partile, iar pistele sunt atat pentru incepatori, cat si pentru experti. La baza se afla o pista de sanius speciala si o pista de schi pe timp de noapte. Instalatiile de schi sunt moderne, rapide si confortabile. Datorita vantului frecvent si puternic din zona Passo Tonale, familiile cu copii aleg cazare si scoala de schi in zona Ponte di Legno. Ponte di Legno (1256 m) este un centru minunat care a reusit sa pastreze farmecul unui sat vechi si caracterul naturii inconjuratoare.

 

» PACHETUL DE TABARA INCLUDE
 • 7 nopti cazare la hotel 3* in Ponte di Legno camere de 2, 3 si 4 paturi
 • regim de masa: demipensiune (mic dejun si cina) in Italia
 • Transport cu autocarul (aeroport-hotel-aeroport)
 • Transportul echipamentului de ski
 • asistenta turistica din partea agentiei
 • transfer gratuit la partiile de ski
 • jocuri, concursuri, discoteca, program de animatie
 • competitii si premiere cu diplome si medalii la finalul scolii de ski
» CAZARE

Hotel Bellavista 3*

HOTELUL BELLAVISTA se afla într-o zonă centrală a Ponte di Legno, la doar 50 de metri de centrul orașului, unde există numeroase magazine, pub-uri și restaurant si la doar 250 de metri de teleschiuri.
Este singurul hotel din Ponte di Legno care oferă pentru fiecare cameră, ski and boots storage încălzite la începutul gondolei Pontedilegno-Tonale. Aici vă puteți lăsa schiurile și claparii, astfel încât drumul de la hotel la teleschiuri devine o plimbare plăcută.
Camerele hotelului sunt decorate într-un stil clasic confortabil, cu mobilier din lemn și podele mochetate. Fiecare are un dulap mare și un birou.
Toate tipurile de camera ale hotelului au televizoare cu ecran plat LCD.
Hotelul are lift, o cameră pentru meetinguri si TV, o cameră pentru copii cu câteva jucării și o sală de fitness mică, cu câteva instrumente.
Vă puteți relaxa în camera de zi comună, echipată cu canapele și TV; Wi-Fi este gratuit în zonele publice.

Restaurantul este excelent și de calitate. Pentru toți oaspeții care au diete speciale hotelul ofera, la cerere, paste făinoase cu făină integrală. În plus, unele tipuri de paste specificate în meniu sunt produse in bucataria hotelului cu făină organică măcinată cu piatră. O specialitate este pâinea de casă făcută cu făină măcinată cu piatră, organică și integrală.
Meniul include:
– mic dejun tip bufet generos și include opțiuni dulci și savuroase, servite atât calde, cât și reci.
– Cina cu bufet de salate și alegerea a 3 gustări și 3 feluri principale și deserturi
Restaurantul oferă bucătărie tipică regională, precum și opțiuni fără gluten la cerere.
Crama hotelului se mândrește cu o selecție largă de vinuri la prețuri excelente.
Inclus în preț:
Wifi;
Depozit de schi direct la telecabina Ponte di Legno-Tonale;

» ACTIVITATI

SLEDDOG

În districtul Ponte di Legno – Tonale este posibil să deveniți un „musher” pentru o zi. Scuola Italiana Sleddog, condusă de Armen Khatchikian, face posibilă această experiență.
Așezați-vă într-o sanie și veti fi trasi pe zăpadă de huskii siberieni reali.
Senzația de alunecare pe zăpadă în ceea ce pare a fi o sanie fragilă, dar în realitate este extrem de dură și puternică, este inegalabilă. Fii la un loc cu aceste animale uimitoare, o experiență de neuitat care nu trebuie ratată.
Copiii peste 10 ani pot participa, de asemenea, și se vor putea bucura de experiența de a învăța despre animale și relația lor cu oamenii în mediul lor natural.

RACHETE PE ZAPADA

Folosirea rachetelor de zapada pentru tururi prin zapada proaspata.„Ciaspole ” așa cum sunt cunoscute, au fost folosite inițial de oamenii care locuiesc în regiunile arctice, pentru a se deplasa fără probleme pe zăpada adâncă care dura in cea mai mare parte a anului.
Aceste rachete de zăpadă sunt ușoare și sunt atașate de picior printr-o agrafă destul de asemănătoare cu cele folosite pentru alpinism. Acest lucru iti permite să „plutești” pe zăpadă; rachetele sunt echipate cu crampoane de oțel în caz de gheață.

PATINAJ

Patinajul pe gheață este unul dintre cele mai îndrăgite sporturi atât pentru adulți, cât și pentru copii și din acest motiv nu ar putea fi omis în districtul Pontedilegno-Tonale. De fapt, există cel puțin 3 posibilități pentru cine vrea să ia parte la acest sport.

DOMENIUL SCHIABIL ADAMELLO SKI

Cu skipass-ul “Adamello Ski” aveţi acces la 100 km de pârtii şi 32 instalaţii pe cablu. Domeniul schiabil este potrivit atât pentru începători şi cei mai puţin experimentaţi cât şi pentru cei mai avansaţi, fiind ideal pentru publicul larg. Zona sporturilor de iarnă este situată între cota 1.121 și 3.000 m. Profesioniştii au la dispoziţie pârtia Paradiso, de 3 km pentru coborârile de carving. Pârtia cu nocturnă de 1 km Valena, snowpark-ul de 400 m ori numeroasele posibilităţi de freeride fac ca acest domeniu schiabil – împreună cu priveliştile de vis ale coloşilor ce înconjoară valea – să fie foarte variat. Un alt punct de atracţie este şi pârtia Ponte di Legno, cu ai săi 11 km şi o diferenţă de nivel de 1691 m, reprezentând astfel una dintre mai lungi coborâri din Europa! Gheţarul Presena de 3000 m înălţime vă invită să vă bucuraţi de zăpadă sclipitoare pe pârtia de 3 km, chiar dacă în vale sunt deja temperaturi văratice.

SCHI IN NOCTURNA PASSO DEL TONALE

Passo del Tonale din Trentino face parte din Val di Sole şi oferă diverse posibilităţi de a vă bucura de schi şi după apusul soarelui. Iubitorii de schi sub clar de lună au la dispoziţie mai multe pârtii pe diverşi versanţi simultan. Puteţi de exemplu, să vă daţi pe plăci pe pârtia Valbione din Ponte di Legno. Aici, instalaţia pe cablu îşi prelungeşte programul miercurea între 20:30 şi 22:50 şi sâmbăta de la 20:00 la 22:50. Cu o lungime de 1,2 km aceasta este accesibilă cu telescaunul de 4 locuri. Pe lângă pârtia Valbione şi telescaunul de la pârtia Valena îşi prelungeşte şi el orele de funcţionare. Celor care le face plăcere să se dea şi seara pe plăci pot să profite de orarul oferit marţea şi joia de la 20:30 şi 23:00 şi să se mai bucure câteva ore de pârtia de cca. 1 km.

SNOWPARK TONALE

Pentru iubitorii de „snowboard” nu trebuie ratată vizita la „Snowpark tonale” (aproape de telescaunul Valena).
Este format dintr-un parc de zăpadă pentru experți, un parc pentru începători și un traseu „snowcross”.
Ușor accesibil de la Tonale, parcul de zăpadă parcurge întreaga lungime a telescaunului „Valena”, distanța fiind mai mică de 2 minute.
Complet orientată spre sud, în afară de a vă bucura de soare toată ziua, întreaga zonă este pregătită și netezită zilnic, asigurând siguranța și performantele în fiecare dimineață.
La jumătatea parcului este o zonă în care poți să te relaxezi in sunetele muzicii și să admiri peisajul care îți taie respirația.

Parcul de zăpadă Tonale este deschis în timpul sezonului de iarnă între 10 și 16:00.

Tarifele sunt valabile pentru un grup minim de 48 persoane. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale tarifului ofertei.

1
DUMINICA 01.03 - VINERI 06.03.2020
DUMINICA 01.03.2020 - VINERI 06.03.2020
 • 6 zile ski in zona Pontedilegno PassoTonale
2
SAMBATA 07.03.2020
SAMBATA 07.03.2020
 • Checkout de la hotel in Italia, plecare spre Ungaria. Seara –optional, in functie de ora de sosire in Budapesta-croaziera pe Dunarea sau tur by night in Budapesta. Cazare la hotel in Budapesta.
3
DUMINICA - 08.03.2020
DUMINICA 08.03.2020
 • Mic dejun la hotel in Budapesta si plecare spre tara. Sosire seara, in functie de trafic. CAZARE: HOTEL

LOCATIE

Tariful include:

 • 7 nopti cazare la hotel 3* in Ponte di Legno camere de 2, 3 si 4 paturi
 • regim de masa: demipensiune (mic dejun si cina) in Italia
 • Transport cu autocarul (aeroport-hotel-aeroport)
 • Transportul echipamentului de ski
 • asistenta turistica din partea agentiei
 • transfer gratuit la partiile de ski
 • jocuri, concursuri, discoteca, program de animatie
 • competitii si premiere cu diplome si medalii la finalul scolii de ski

Tariful nu include:

 • Biletele de avion (aprox. 230 Euro/pers - tarifele pot varia pana la efectuarea rezervarii)
 • lectii de ski (diferite niveluri) si ski pass – tarife speciale de tabara si reduceri pentru pachete de servicii conjugate
X