Sejur la Grand Hotel Minerva 4* Herculane

Sejur la Grand Hotel Minerva 4* Herculane

#als100

Cazare cu demipensiune, la Grand Hotel Minerva 4* Herculane

 

 

» de la 61 Euro sau 295 Ron/ noapte/ persoana, in camera DBL

15.07- 15.09.2020

 

 

Originea Băilor Herculane se întinde pe o durată de aproape două milenii. Bazele statiunii au fost puse în anul 102 d.Ch. de Împaratul Traian, romanii introducând cultul balnear preluat de la greci pe care apoi l-au dezvoltat. Numele statiunii, vine de la zeul Hercules, fiul lui Zeus si al frumoasei Alcmena, consemnat în mitologia romană ca patron al izvoarelor termale, simbol al puterii si al echilibrului între forta fizică si cea spirituală.

Romanii au construit aici, la Therme Herculi (Ad Aquas Herculi Sacras), temple, băi, monumente si statui, închinate zeilor Hercules, Aesculap si Hygieia. Atestarea documentară a statiunii datează din anii 153 d.C.

In prezent stațiunea Baile Herculane are un total de 15 izvoare termale și minerale care sunt folosite în exclusivitate pentru tratarea pacienților, majoritatea cu probleme reumatice sau nervoase. Izvoarele sunt însă și ele de mai multe feluri: termale fierbinți cu conținut de sulf, sodiu, clor, magneziu, calciu sau oligoelemente iar acțiunea lor este dublată de aerul ionizat negativ și atmosfera din jurul localității.

 
 
» TARIFE:
Tip cameră Tarif cameră
Apartament 709 Ron/ noapte
Suită 759  Ron/ noapte
Cameră ****double 589  Ron/ noapte
Cameră ****single 484 Ron/ noapte

 

* tarifele sunt exprimate pe zi/camera si includ cazare cu demipensiune
* acces gratuit Armonia Spa pentru oaspetii resortului.
* copiii 0-6 ani gratuitate si 6-12 ani 50 % din tarif servicii restaurație iar pentru copiii mai mari de 12 ani se va achita tarif întreg al serviciilor de restaurație. Pentru pat suplimentar se achita 30 Ron/noapte
* suitele si apartamentele pot accomoda 2 adulti +2 copii
* Armonia Spa functioneaza cu circuit inchis, doar pentru persoanele cazate in hotel
* Serviciile turistice se pot achita cu Vouchere de Vacanta

 

» CAZARE:
Grand Hotel Minerva vă invită să descoperiți în Băile Herculane rafinamentul, ospitalitatea și confortul unui hotel de 4 stele, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi stațiuni balneo din lume. Atmosfera deosebită, relaxantă și exclusivistă, va face din sejurul dumneavoastră o poveste pe care nu o veți uita niciodată, în care veți dori să rămaneti.

 

5 nopti/ 6 nopti/ 9 nopti/ 11 nopti

LOCATIE

Servicii incluse:

    • * tarifele sunt exprimate pe zi/camera si includ cazare cu demipensiune * acces gratuit Armonia Spa pentru oaspetii resortului. * copiii 0-6 ani gratuitate si 6-12 ani 50 % din tarif servicii restaurație iar pentru copiii mai mari de 12 ani se va achita tarif întreg al serviciilor de restaurație. Pentru pat suplimentar se achita 30 Ron/noapte * suitele si apartamentele pot accomoda 2 adulti +2 copii * Armonia Spa functioneaza cu circuit inchis, doar pentru persoanele cazate in hotel
X