Sejur in Romania – Covasna – Balvanyos Resort 4*

Sejur in Romania – Covasna – Balvanyos Resort 4*

#als100

Balneo in Romania – Covasna – Balvanyos Grand Resort 4*

» de la 108 Euro/ camera/ noapte – cu mic dejun

Perioada:  26.07 – 24.12.2021

 

» CAZARE

Balvanyos Grand Resort 4*

Balvanyos Resort este o oază de linişte cu aer curat, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana, situat pe DN 11C între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc. Resortul vă oferă condiţii ideale pentru un sejur de neuitat. Rafinamentul decorului, calitatea dotărilor şi amabilitatea personalului vă vor face să trăiţi momente unice.

Grand Hotel Balvanyos amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a munţilor Bodoc, poate fi gazda Dvs. în orice anotimp. Primăvara vă puteţi declara sentimentele de dragoste în mirajul razelor de soare care deschid mugurii copacilor, vara puteţi petrece vacanţe cu familia făcând excursii la Lacul Sf. Ana şi în împrejurimi, iar toamna puteţi admira mantia arămie a pădurii sub un soare blând, iar în timpul iernii vă puteţi bucura de o atmosfera de sarbatori cu aroma vinului fiert, zgomotul placut al focului din semineu si un peisaj de basm.

Situat în inima pădurii, Grand Hotel Balvanyos constituie locația perfectă pentru recreere, dar și pentru organizarea evenimentelor, conferințelor.

» TARIFE: 

Balvanyos Resort 4*

Tip camera

Tarife in perioada 26.07 – 24.12.2021

Suprafata

Vineri – Duminica

Luni – Joi

Single standard

22 – 26 mp

103

      93

FLEX sau Queen standard

22 – 26 mp

117

108

Single superior

30 – 36 mp

113

105

FLEXS sau Queen superior

30 – 36 mp

145

135

Junior suite

40 – 45 mp

150

         140

Apartament cu 2 dormitoare

70 mp

315

        295

Apartament cu 1 dormitor Villa Panorama

39 mp

135

Apartament cu 4 dormitoare Villa Panorama

140 mp

350

Family Room

Villa Panorama 2

    25 mp

148

Panoramic Family Room

Villa Panorama 2

25 – 30 mp

150

(tarifele sunt exprimate in euro)

» SERVICII INCLUSE

Tarifele includ mic dejun precum si:

 • acces GRATUIT in Grand Santerra Spa la piscine, saune, baie cu aburi, camera salina si sala de fitness;
 • internet GRATUIT – disponibil wireless in spatiile comune si in camere;
 • parcare GRATUITA;
» FACILITATI DE PLATA COPII:
 • Copiii pana in 6 ani impliniti (in camera cu parintii, fara pat suplimentar) beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun;
 • Copiii avand intre 7 – 14 ani impliniti au gratuitate la cazare (in camera cu parintii, fara pat suplimentar) iar micul dejun este de 10 euro / copil / zi;
 • Tariful pentru serviciul „pat suplimentar” este de 35 euro / noapte cu mic dejun inclus;
 • Pentru copiii de peste 14 ani care ocupa loc in camera se achita tarif integral.

 

DESTINATIE:

Balvanyos

Baile Balvanyos de azi s-a format din contopirea a trei colonii de bai care au functionat odinioara. Cea mai veche este cea care se situeaza in pasul Balvanyos: Pucioasa din Turia (cuvantul „pucios” se refera la mirosul urat al hidrogenului sulfurat), deoarece in pestera Pucioasa din Turia s-au acumulat gaze terapeutice, pe peretele sale se gasesc picaturi de „vitriol” care au fost si sunt si azi folosite de oameni pentru tamaduirea si vindecarea proprie. Exploatarea turistica din punct de vedere balneologic a inceput din anul 1938.

Datorita calitatilor terapeutice ale numeroaselor izvoare minerale si emanatiilor post vulcanice prezentate sub forma de mofete, statiunea ofera oaspetilor excelente posibilitati pentru tratament precum si conditiile unei vacante de explorare a peisajul atragator al muntilor din imprejurimi sau ale vestigiilor istorice.

 

Important !!!

 • Check-in-ul se efectueaza dupa ora 16:00 iar check-out-ul cel tarziu pana la ora 12:00.
 • Pentru late check-out se percepe 10% / ora din tariful pe o zi afisat la receptie aferent camerei respective, in limita a 4 ore, cu anuntarea in prealabil a receptiei, in conditii de disponibilitate.
 • Din considerente igienico-sanitare, accesul animalelor de companie este strict interzis.
 • Nu se accepta introducerea si consumul in spatiile comune de bauturi alcoolice si nealcoolice, altele decat cele comercializate in cadrul locatiei.
 • Disponibilitatea extraserviciilor poate fi obtinuta prin rezervare prealabila.
 • In toate spatiile inchise din cadrul Balvanyos Resort fumatul este strict interzis.

 

*Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

*Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.
*Hotelierul isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de numarul de camere ramas sau de cresterea altor taxe care modifica automat pretul afisat initial, turistul este obligat sa contacteze agentia de turism pentru a afla de disponibilitatea pachetului si de pretul final.

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

Tarifele includ mic dejun precum si:
 • acces GRATUIT in Grand Santerra Spa la piscine, saune, baie cu aburi, camera salina si sala de fitness;
 • internet GRATUIT - disponibil wireless in spatiile comune si in camere;
 • parcare GRATUITA;
» FACILITATI DE PLATA COPII:
 • Copiii pana in 6 ani impliniti (in camera cu parintii, fara pat suplimentar) beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun;
 • Copiii avand intre 7 - 14 ani impliniti au gratuitate la cazare (in camera cu parintii, fara pat suplimentar) iar micul dejun este de 10 euro / copil / zi;
 • Tariful pentru serviciul „pat suplimentar” este de 35 euro / noapte cu mic dejun inclus;
 • Pentru copiii de peste 14 ani care ocupa loc in camera se achita tarif integral;