Sanatate la Hotel Parang – Baile Olanesti

Sanatate la Hotel Parang – Baile Olanesti

#als100

Sanatate la Hotel Parang – Baile Olanesti

» de la 29 Euro sau 133 lei/ camera dubla/ pers/ zi

 

Sejur de minim 6 nopti in perioada:

15.01 – 15.11.2022

 

Aceasta oferta se poate ACHITA si cu VOUCHERE DE VACANTA

 

CAZARE:

Hotelul este situat în centrul stațiunii balneoclimaterice Băile Olănești, un oraș bogat prin istorie și printr-un turism prosper, ambianța fiind dată de generozitatea spațiilor, atenția la detalii și orientarea către client, pentru că ne întâmpinăm oaspeții de pretutindeni cu renumita ospitalitate românească.

Hotelul are un număr de 193 camere dotate cu TV, telefon, grup sanitar propriu respectiv 732 locuri din care:187 camere cu 2 paturi individuale, camere distribuite în 2 corpuri de hotel.6 apartamente cu dormitor;

Hotelul dispune de o parcare proprie, cu o capacitate de 40 de locuri, pentru parcare nu se percepe taxă.

La 50 m de hotel, Primaria orașului are amenajată o parcare cu plată cu o capacitate de 200 locuri.

Baza medicală proprie a hotelului aflată în incinta hotelului are o suprafață de 580 mp și poate asigura zilnic un număr de 1448 de proceduri medicale printre care:băi cu bule și duș subacvatic, băi galvanice, băi minerale, băi de plante

injecții cu apă minerală, curent diadinamic, ionizări, solux, interdin stereodinatar, ultrasunete, împachetări cu parafină, masaj, aerosoli magnetodiaflux, ultraviolete, unde scurte, laser

În baza de tratament sunt asigurate tratamente pentru afecțiuni renale, afecțiuni ale căilor urinare, afecțiuni ale tubului digestiv, afecțiuni hepato-biliare, afecțiuni respiratorii, afecțiuni dermatologice și afecțiuni asociate.

Factori de cură sunt reprezentați de apele minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase și clorurate, unele hipotone iar altele izotone.

Baza de tratament dispune de spații amenajate special și aparatură medicală pentru asigurarea următoarelor tratamente:

 • hidroterapie
 • kinetoterapie
 • masoterapie
 • electroterapie
 • terapie respiratorie.

Unitatea mai este dotată si cu o sală cultural-sportivă, 6 cabinete medicale, o sală de sterilizare și un laborator pentru analize medicale.

 

» TARIFE:

Sejur minim 6 nopți

Tarif/ persoana in camera dubla = 133 ron/ persoana/ zi

Tarif camera single = 170 ron/ zi

 

SERVICII INCLUSE:
 • cazare în cameră dublă CORP C1 și C2
 • masă pensiune completă, dietă meniu fix *se achita 15 lei/zi in plus pentru trecere la fisa cont
 • tratament balnear, cura de crenoterapie +2 proceduri/zi
 • TVA

 

Tratamentul se poate efectua numai în baza biletului de trimitere de la medicul de familie.
Ofertele balneare se adresează persoanelor care acceptă cazarea în camera dublă, acolo unde nu este specificat supliment de single.
Taxa de igienizare de 10 lei/persoană/sejur nu este inclusă în tarifele de cazare, aceasta se achită separat la recepție.

 

* Documente necesare pentru efectuarea tratamentului:   

 • bilet de trimitere de la medicul de famile /medicul specialist;
 • cardul de sanătate activat
 • adeverință de salariat / cupon de pensie / certificate de naștere în cazul copiilor.

 

DESTINATIE:
 

Statiunea Băile Olăneşti se află la 18 km NV de Rm.Vâlcea, reşedinţa judeţului. Este străbătută de valea râului Olăneşti deschisă înspre sud şi închisă înspre nord, ceea ce determină pătrunderea razelor solare toată ziua. Este aşezat la o altitudine de 450 m.
Statiunea Baile Olanesti este una dintre putinele localitati din tara care intruneste in chip armonios doi factori naturali de cura: factorul climatic si topoclimatic local, si factorul hidromineral constituit din apele minerale.

Baile Olanesti ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale. In statiune se gasesc peste 35 surse hidrominerale, atat ca izvoare naturale, cat si ca rezultat al unor lucrari de foraje si miniere (puturi si galerii). Un numar de 15 izvoare minerale sunt captate pentru cura interna sunt necaptate. Doua izvoare minerale si patru sonde cu apa minerala sunt folosite pentru cura externa (balneatie).

 

*Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

*Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.
*Hotelierul isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de numarul de camere ramas sau de cresterea altor taxe care modifica automat pretul afisat initial, turistul este obligat sa contacteze agentia de turism pentru a afla de disponibilitatea pachetului si de pretul final.

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • cazare în cameră dublă CORP C1 și C2
 • masă pensiune completă, dietă meniu fix *se achita 15 lei/zi in plus pentru trecere la fisa cont
 • tratament balnear, cura de crenoterapie +2 proceduri/zi
 • TVA