Romania – Mangalia, Hotel Majestic 3*

Romania – Mangalia, Hotel Majestic 3*

#als100

Vacanta in Romania – Mangalia, Hotel Majestic 3*

» de la 41 Euro sau 220 Ron/camera/noapte

Sejur valabil in toata perioada:

19.06 – 13.09.2020

Statiunea Olimp este situata pe tarmul Marii Negre, la 7 km. nord de orasul Mangalia. Numeroasele hoteluri amenajate elegant animeaza statiunea care  constituie, de fapt, o parte a Statiunii Neptun.Hotelurile sunt asezate de-a lungul marii pe un dig natural la 20-30 m deasupra nivelului marii. Statiunea este un loc ideal atat pentru vacante cat si pentru tratament si dispune de plaje inguste recuperate din mare prin crearea de golfuri artificiale cat si de nisip de cea mai buna calitate. Aici se pot trata : spondiloza, reumatismul, infectii, stari post traumatismale (dupa operatii efectuate pe muschi, articulatii si oase, dupa entorse, luxatii si fracturi), paralizii si pareze, boli ginecologice, dereglari endocrine, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura etc.

 

 

 

» CAZARE

Hotelul Majestic 3*, parte a grupului hotelier Phoenicia,este situat pe şoseaua care duce spre Mangalia, în partea de nord a staţiunii Olimp, în imediata apropiere a complexului Amfiteatru Belvedere.

Hotelul Majestic dispune de un număr total de 231 camere, împărţite în 54 de camere duble twin, 151 de camere duble matrimoniale şi 13 apartamente. În 13 dintre camere se poate introduce un pat suplimentar de 1 persoană.
Camerele duble dispun de vedere la mare, două paturi twin sau un pat matrimonial, aer condiţionat, TV, cablu TV, telefon, internet wireless, mini-bar şi baie proprie cu duş.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibilă şi dormitor cu pat matrimonial şi dispun deaceleaşi facilităţi ca şi camerele duble. O parte din apartamente au uşă despărţitoare între zona de living şi dormitor, iar la restul apartamentelor, cele două zone sunt delimitate de o arcadă despărţitoare.
Hotelul Majestic pune la dispoziţia turiştilor o gamă largă de facilităţi pentru petrecere a timpului liber: piscină exterioară atât pentru adulţi cât şi pentru adulţi, grădină de vară, terasă, loc de joacă pentru copii, spectacole de divertisment, restaurant, lobby bar, sală de conferinţe.

» FACILITATI CAMERE 

Aer condiţionat, televizor (canale naţionale şi internaţionale) în toate camerele, pardoseală cu gresie, răcitoare tip minibar, baie dotată cu cadita de duş , cadă în apartamente, prosoape, cosmetice personalizate la baie, sistem acces pe bază de cartelă magnetica sau cheie.

 

 

LOCATIE

» SERVICII INCLUSE
  • Discount 30% la sezlongurile din fata complexului Amfiteatru – Belvedere valabil doar pentru pachetul all inclusive
  • Program de seară - muzică live pentru adulţi;
  • Acces gratuit la cele 2 locuri de joacă situate atât în interiorul hotelului, cât şi în exterior;
  • Acces gratuit la piscinele complexului cu şezlong gratuit în limita disponibilului.
  • Piscina pentru copii este încălzită pe întreg sezonul estival; Umbrele / Hamac / Balansoar, gratuite la piscină în limita disponibilului;
  • Acces gratuit internet WI-FI în complex doar in loby –bar si receptie ;
  • Parcare auto gratuită în limita locurilor disponibile;
  • Păstrarea obiectelor de valoare / Depozitarea şi păstrarea bagajelor / Pătuţ bebeluş la cerere;
  • Jocuri divertisment (şah, table, rummy, cărţi de joc, tenis de masă);
  •  Sală de conferinţa
X