Romania- Delta Dunarii -Rusalii la Delta Boutique & Carmen Silva Resort 5*

Romania- Delta Dunarii -Rusalii la Delta Boutique & Carmen Silva Resort 5*

#als100

Rusalii in Delta Dunarii -Tulcea-Crisan- Pensiunea Delta Boutique & Carmen Silva Resort 5*

» de la 70  Euro sau  340 ron/ persoana/ noapte

Perioada 05.06 – 08.06.2020

 

Delta Dunării, aflata in mare parte in Dobrogea, Romania si partial in Ucraina, este a doua ca marime si cea mai bine conservata dintre deltele europene.

Delta Dunarii a intrat in patrimoniul mondial al UNESCO in 1991, fiind clasificata ca rezervatie a biosferei la nivel national in Romania.

 

 

 

 

 

 

 

» TARIFE:

-70 euro/ persoana/ noapte ,  cu mic dejun

» SERVICII INCLUSE :
  • Informatii cu privire la transferurile Tulcea – Crisan si retur:Program transferuri organizate cu salupa pensiunii, la comun pentru turistii nostri (barca rapida acoperita; durata transfer aprox.1 ora):- plecare din Tulcea la ora 14:30- plecare din Crisan la ora 13:00Pret: 75 lei/drum/persoana (adult sau copil peste 3 ani) – necomisionabil.

    Locurile sunt limitate si vor fi confirmate in ordinea inscrierilor, in functie de disponibilitate.

    Masina poate fi lasata in Tulcea, in parcarea cu plata de langa locul imbarcarii. Cost aprox.15 lei/autoturism/zi.

» CAZARE :

Resortul  este format din 2 pensiuni clasificate la 5 margarete – “Delta Boutique” si “Carmen Silva”, ce apartin aceluiasi complex,  se afla in Crisan, localitate situata in mijlocul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, pe malul bratului Sulina.

Pensiunea este formata din 25 unitati de cazare (21 camere standard si 4 apartamente) amenajate cu tot confortul, respectand arhitectura locului.

Resortul dispune de piscina pentru adulti si piscina pentru copii, bar la piscina, receptie & lounge, zona de relaxare cu sauna si jacuzzi, tenis de masa, billiard, foisor, ponton de acostare in fata pensiunii si ponton la canalul din spate.

Pensiunea are restaurant a la carte cu terasa cu vedere la Dunare, unde gasiti preparate traditionale din peste, dar si diverse alte feluri de mancare pentru toate gusturile.

 

Informatii cu privire la transferurile Tulcea – Crisan si retur:

Program transferuri organizate cu salupa pensiunii, la comun pentru turistii nostri (barca rapida acoperita; durata transfer aprox.1 ora):
– plecare din Tulcea la ora 14:30
– plecare din Crisan la ora 13:00
Pret: 75 lei/drum/persoana (adult sau copil peste 3 ani)
Locurile sunt limitate si vor fi confirmate in ordinea inscrierilor, in functie de disponibilitate.
Masina poate fi lasata in Tulcea, in parcarea cu plata de langa locul imbarcarii. Cost aprox.15 lei/autoturism/zi.

1
Ziua 1

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

  • Informatii cu privire la transferurile Tulcea - Crisan si retur:Program transferuri organizate cu salupa pensiunii, la comun pentru turistii nostri (barca rapida acoperita; durata transfer aprox.1 ora):- plecare din Tulcea la ora 14:30- plecare din Crisan la ora 13:00Pret: 75 lei/drum/persoana (adult sau copil peste 3 ani) – necomisionabil. Locurile sunt limitate si vor fi confirmate in ordinea inscrierilor, in functie de disponibilitate. Masina poate fi lasata in Tulcea, in parcarea cu plata de langa locul imbarcarii. Cost aprox.15 lei/autoturism/zi.

TRANSFERURI:

  • Informatii cu privire la transferurile Tulcea - Crisan si retur:
    Program transferuri organizate cu salupa pensiunii, la comun pentru turistii nostri (barca rapida acoperita; durata transfer aprox.1 ora): - plecare din Tulcea la ora 14:30 - plecare din Crisan la ora 13:00 Pret: 75 lei/drum/persoana (adult sau copil peste 3 ani) Locurile sunt limitate si vor fi confirmate in ordinea inscrierilor, in functie de disponibilitate. Masina poate fi lasata in Tulcea, in parcarea cu plata de langa locul imbarcarii. Cost aprox.15 lei/autoturism/zi.
X