Revelion 2022 – Serena Guesthouse, Bran

Revelion 2022 – Serena Guesthouse, Bran

#als100

Revelion 2022 – Serena Guesthouse, Bran

» 407 Euro sau 2000 Ron/ persoana/ pachet

Sejur de 5 zile/ 4 nopti in perioada:

30.12.2021 – 03.01.2022

Aceasta oferta se poate ACHITA si cu VOUCHERE DE VACANTA

» CAZARE

Situată în zona liniştită Bran Moeciu, Serena Guesthouse Bran oferă camere confortabile cu vederi impresionante la Munţii Bucegi sau/şi Piatra Craiului. Vă pune la dispoziție un restaurant.

Casa Serena este locul perfect pentru grupuri mai mici şi mai mari, cu experienţă îndelungată în găzduirea evenimentelor de tip team building şi a altor tipuri de întâlniri.

Situat la parter, Restaurantul Serena are o capacitate de până la 40 locuri, servind mâncăruri preparate cu măiestrie, după gustul dumneavoastră. Bucuraţi-vă de fermecătoarea vedere la munte în timp ce staţi în faţa şemineului şi savuraţi mâncăruri românești tradiţionale. La restaurant puteţi organiza, de asemenea, evenimente speciale şi mese festive.

Sala de conferinţe, care este situată la ultimul etaj, are 20 locuri şi poate găzdui seminarii şi întâlniri. După întâlnirea dumneavoastră, sala poate fi transformată şi puteţi juca tenis de masă, darts sau table.

» SERVICII
 • Cazare în cameră dublă
 • Mic dejun – bufet suedez
 • Cină (antreu, fel principal, salată, desert) cu posibilitate de alegere din două variante de meniu.
 • Cină Festivă :
  – gustare ţărănească
  – sarmale
  – peste
  – mixt grill
  – garnituri
  – salate
  – tort special de Revelion
  – fructe
  – pălincă, vin, bere, apă minerală, băuturi răcoritoare

 

Copiii sub 4 ani – gratuit.
Copiii între 4-14 ani (cazaţi în cameră cu 2 adulţi) beneficiază de reducere 50 %.
Notă: se închiriază toată pensiunea unui grup de 20 pers.

» DESTINATIE

Situat la 25 km de Braşov şi 190 km de Bucureşti, Branul este deopotrivă un loc de istorie şi legendă. Branul este poarta de legătură între Transilvania şi Valahia, străjuită de-o parte de Masivul Piatra Craiului, iar de cealaltă de Masivul Bucegi.

Branul este locul în care se află unul dintre cele mai vizitate castele din Europa – Castelul Dracula – sursa de inspiraţie a celei mai fascinante legende, cea a sângerosului Conte Dracula. Castelul a fost însă construit de locuitorii Braşovului între anii 1377 – 1382 pentru a apăra trecătoarea în faţa invaziilor turceşti. La începutul sec. XX a devenit reşedinţa preferată a Reginei Maria de România, căreia brănenii îi păstrează profundă recunoştinţă pentru preţuirea de care ei s-au bucurat în anii de glorie ai monarhiei româneşti.

Deşi numele Branului este legat indisolubil de cel al Castelului Bran, zona este extrem de bogată în atracţii turistice: Cheile Moieciului, Munţii Bucegi şi Piatra Craiului, Peştera Dâmbovicioara, Cetatea Râşnovului, dar şi Braşovul, împreună cu cetăţile săseşti de la Prejmer şi Hărman. Poiana Braşov este o zonă tradiţională de schi, dar şi pentru petrecerea vacanţelor de vară. Accesul în Poiana Braşov este facil din Râşnov (9 km).

 

 

 

LOCATIE

SERVICII:

 • Cazare în cameră dublă
 • Mic dejun - bufet suedez
 • Cină (antreu, fel principal, salată, desert) cu posibilitate de alegere din două variante de meniu.
 • Cină Festivă : - gustare ţărănească - sarmale - peste - mixt grill - garnituri - salate - tort special de Revelion - fructe - pălincă, vin, bere, apă minerală, băuturi răcoritoare
 
 •