Oferta Revelion 2022 in Praga, Cehia

Oferta Revelion 2022 in Praga, Cehia

#als007

Revelion 2022 in Praga, Cehia

» 399 Euro/ persoana/ loc cam. dubla

 

 

Sejur 7 zile si 6 nopti in perioada:

29.12.2021 – 04.01.2022

 

Vacanta de Revelion in Orasul de Aur


Incursiune in Capitalele Imperiale Praga – Viena – Brno – Budapesta

 

TARIFE
Adult loc in camera dubla                                

                 

399 Euro
a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar 399 Euro
copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti in camera 209 Euro
adult loc in camera single     609 Euro

 

Conditii de calatorie in contextul Covid:

Certificatul Digital European de vaccinare

 
PACHETUL INCLUDE:

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra de 4*
• Cazare 6 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
– 2 nopti in Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
– 4 nopti in Praga la Hotel Clarion Congress 4* sau similar
• Pachet de excursii incluse:
– tur de oras Viena
– ur de oras Praga cu Ghid local
– tur de oras Brno
– excursie la Karlovy Vary
• Vizitele si excursiile prevazute in program

» CAZARE:

– 2 nopti in Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
– 4 nopti in Praga la Hotel Clarion Congress 4* sau similar

1
Ziua 1
29 Decembrie | Bucuresti–Budapesta Plecare din Bucuresti Piata Victoriei la ora 05:00 pe ruta: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
2
Ziua 2
30 Decembrie | Budapesta–Viena-Praga Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth „Sisi”, Palatul Hofburg–fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga, situat intr-o zona rezidentiala si la numai 5 statii de metrou de centru. Atat hotelul cat si statia de metrou se aflta in incinta unui centru comercial.
3
Ziua 3
31 Decembrie | Praga Orasul de Aur, La Multi Ani 2022 ! Mic dejun. Tur de oras Praga cu ghid local: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit–simbolul spiritualitati cehe, Podul Carol, „Golden Lane“–strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa amiaza, timp liber in oras pentru plimbari si ultimele cumparaturi inainte de anul nouSeara, optional, Cina Festiva de Revelion (detaliile si tariful vor fi stabilite la inceputl lunii Decembrie). La Multi Ani 2022 ! Cazare Hotel Clarion Congress 4*.
4
Ziua 4
1 Ianuarie 2022 | Castelul Karlstejn Mic dejun. Timp liber in oras. Dupa amiaza, excursie optionala de jumatate de zi (4 ore) la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu–cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga.
5
Ziua 5
2 Ianuarie 2022 | Karlovy Vary Mic dejun. Excursie inclusa la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si oras cu o arhitectura deosebita. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga.
6
Ziua 6
3 Ianuarie 2022 | Praga–Brno-Budapesta Mic dejun. Excursia continua spre Brno si apoi Budapesta. Vizitam al doilea oras ca marime al Cehiei, Brno–Capitala Moraviei, un important centru universitar cu peste 26 de facultati si 11 universitati. Tur de oras panoramic: Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase lacase religioase, Vechea si noua Primarie, Catedrala Sf. Petru si Pavel de unde putem privi o superba panorama a orasului Brno, Castelul Regal Špilberk. Dupa pranz se contiuna spre Ungaria. Sosire in Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tur Budapesta by night cu ghidaj in limba romana de pe vasul de croaziera. Tarif: 40 €/persoana, minim 25 participanti, transfer cu autocarul dus-intors inclus. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
7
Ziua 7
4 Ianuarie 2022 | Budapesta–Bucuresti Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale si de conditiile de trafic.

LOCATIE

PACHETUL INCLUDE:

• Ghid roman insotitor • Transport cu autocar Interra de 4* • Cazare 6 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel: - 2 nopti in Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar - 4 nopti in Praga la Hotel Clarion Congress 4* sau similar • Pachet de excursii incluse: - tur de oras Viena - ur de oras Praga cu Ghid local - tur de oras Brno - excursie la Karlovy Vary • Vizitele si excursiile prevazute in program

PACHETUL NU INCLUDE:

  • • Asigurarea travel covid protection • Biletele de intrare la obiectivele turistice • Cina Festiva de Revelion (detaliile si tariful vor fi stabilite la inceputul lunii Decembrie) • Taxe de oras Praga si Budapesta, total 10 €/persoana, se achita la inscriere
Tarife valabile pentru minim 25 de participanti: Excursie la Castelul Karlstejn: 50 €/adult,  44 €/ copil 2-14,99 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani.  Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie: Pentru a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos. Cina traditionala si spectacol folcloric la restaurant U Marchanu: 35 €/adult, 28 €/copil 2-11,99 ani, Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live, transfer.

Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 40 € /adult, 30 €/copil 2-11,99 ani, Include: 3 ore croaziera, cina bufet, apertiv, muzica live acordionist, transfer cu autocarul.

Croaziera si cina romantica pe Dunare: 40 €/persoana. Include: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate, transfer cu autocarul dus-intors. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare.