Revelion pe malul Dunarii – Budapesta & Viena

Revelion pe malul Dunarii – Budapesta & Viena

#als002

Revelion pe malul Dunarii – Budapesta & Viena (Optional)

budapesta-revelion

» 420 Euro/persoana / camera dubla

 • Supliment camera single: 205 Euro
 • Pret a treia persoana in camera dubla (cu pat suplimentar): 395 Euro
 • Pret copil 2-11,99 ani cu doi adulti (cu pat suplimentar): 370 Euro
 • Reducere imbarcare din Timisoara si Arad: 10 Euro/ persoana

 

Sejur de 5 zile/ 4 nopti in urmatoarea perioada:

29.12.2021 – 02.01.2022

Transport: Optional

 

Viena este capitala europeana cu cel mai intens parfum de epoca, fosta capitala de imperiu, cu o istorie bogata,
care se reflecta in arhitectura tuturor cladirilor din acest oras. Are un suflet stravechi, insa unul care a inspirat noua civilizatie.
Budapesta este situata pe malurile Dunarii, fiind formata din doua orase stravechi, Buda si Pesta.

 
» CAZARE

Situat într-o locație excelentă a orașului Budapesta, ibis Budapest Castle Hill oferă camere cu aer condiționat, WiFi gratuit, restaurant și bar. Acest hotel de 3 stele pune la dispoziție o recepție deschisă non-stop și serviciu de concierge. La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de parcare privată.

 • Fiecare cameră a hotelului are birou, TV cu ecran plat și baie privată. Unitățile de cazare oferă dulap.
 • Proprietatea ibis Budapest Castle Hill servește micul dejun tip bufet sau american.
 • Zona din jur este renumită pentru ciclism. La proprietate puteți să jucați tenis de masă.
 • Hotelul ibis Budapest Castle Hill pune la dispoziție centru de afaceri și distribuitoare automate de băuturi și gustări.
» PACHETUL INCLUDE
 • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun in Budapesta, la Hotel Ibis Budapest Castle Hill 3* (sau similar);
 • tururi panoramice si pietonale cu ghid local, conform programului in Budapesta si la Cotul Dunarii;
 • cine festiva de Revelion;
 • insotitor roman de grup.

 

Supliment grup 35 – 39 persoane: 10 EURO/ persoana. Supliment grup 30 – 34 persoane: 20 EURO/ persoana.

Supliment grup 25 – 29 persoane: 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 25 participanti pana cu trei saptamani inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

 

1
Ziua 1
ZIUA 1 (29.12): BUCURESTI - BUDAPESTA - 850 KM

Intalnire in fata Garii de Nord (vis a vis de coloane) la ora 05.00. Plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Valea Prahovei - Brasov - Sibiu - Orastie - Sebes - Deva - Timisoara - Arad (sunt posibile si imbarcari din orasele de pe traseu, daca se solicita acest lucru la inscriere). Dupa masa trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. Dupa amiaza sosire la Budapesta si cazare la hotelul Ibis Budapest Castle Hill 3* (sau similar) in Budapesta. Seara timp liber sau, optional, croaziera si cina pe Dunare intre Buda si Pesta: welcome drink-vin spumant, preparate calde, preparate reci si salate (bufet suedez). Bauturi: vin Tokay si apa minerala. Pret informativ: 35 EURO/ persoana.

2
Ziua 2
Ziua 2 (30.12): BUDAPESTA - PARNDORF - VIENA - BUDAPESTA (optional)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional va propunem o excursie de o zi in capitala Austriei si shopping la Parndorf. Sosire in Viena si intalnire cu ghidul local, in jurul orei 10.30. Viena este un centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele sale. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras se numara: Opera, Monumentul lui Johann Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Timp liber pentru cumparaturi pe Mariahilferstrasse. La intoarcerea spre Ungaria, vom opri la Parndorf pentru cumparaturi. Seara cazare la Budapesta la acelasi hotel. Pret informativ: 40 EURO/ persoana, minim 25 platitori.

3
Ziua 3

Ziua 3 (31.12): BUDAPESTA

Dupa micul dejun, intalnire cu ghidul local si in continuare, vom face un tur panoramic al orasului cu autocarul, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Timp liber la dispozitie pe cea mai importanta artera comerciala a capitalei Ungariei, Vaci Utca. Pregatiri pentru seara de Revelion. Timp liber la dispozitie. Seara, participare la cina festiva de Revelion (inclusa) organizata la restaurant local, cu meniu complet, bauturi alcoolice si racoritoare incluse si sampanie la ora 12:00.

La multi ani 2022!

4
Ziua 4

Ziua 4 (01.01): COTUL DUNARII (95 KM)

Mic dejun. Dupa micul dejun pornim impreuna cu ghidul local, spre Cotul Dunarii. Se viziteaza orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei), oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, situat pe malul Dunarii si orasul medieval Esztergom, pana la 1241 capitala Ungariei, unde se afla Bazilica Episcopala, in care au fost incoronati toti regii maghiari. La intoarcere vom trece si pe langa Visegrad, fosta resedinta a lui Matei Corvin. Dupa amiaza, intoarcere la Budapesta si cazare la acelasi hotel. Seara, va propunem optional, cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-o crama din secolul XIII. Tarif informativ 35 EURO/ persoana, minim 20 platitori.

5
Ziua 5

ZIUA 5 (02.01): BUDAPESTA - BUCURESTI - 850 KM

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti cu autocarul pe traseul: Arad - Timisoara - Deva - Orastie - Sebes - Sibiu - Brasov - Valea Prahovei (sunt posibile debarcari din orasele de pe traseu).

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun in Budapesta, la Hotel Ibis Budapest Castle Hill 3* (sau similar);
 • tururi panoramice si pietonale cu ghid local, conform programului in Budapesta si la Cotul Dunarii;
 • cine festiva de Revelion;
 • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:

 • asigurarea medicala de calatorie cu extinderea beneficiilor in contextul Covid-19 (optionala - recomandata);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 5 EURO/persoana - se practica in Ungaria, se achita la sosirea in tara de destinatie;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
 • biletul de ferryboat Rafina - Evia - Rafina: 10 euro/ persoana;
 • bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.