fbpx
 

Revelion pe malul Dunarii – Budapesta si Viena

Revelion pe malul Dunarii – Budapesta si Viena

#als002

Sarbatorim impreuna noaptea dintre ani in Budapesta si Viena (optional)

» 350 Euro/ persoana/ cam. dubla – Hotel 3*

supliment camera single: 220 Euro/ persoana

» 380 Euro/ persoana/ cam. dubla – Hotel 4*

supliment camera single: 245 Euro/ persoana

Sejur 5 zile/ 4 nopti in perioada:

29.12.2019 – 02.01.2020

Viena este capitala europeana cu cel mai intens parfum de epoca, fosta capitala de imperiu, cu o istorie bogata, care se reflecta in arhitectura tuturor cladirilor din acest oras. Are un suflet stravechi, insa unul care a inspirat noua civilizatie.

Budapesta este situata pe malurile Dunarii, fiind formata din doua orase stravechi, Buda si Pesta.

» PACHETUL INCLUDE
 • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun in Budapesta, la hotel de 3* sau 4* (in functie de optiune);
 • tururi panoramice si pietonale conform programului in Budapesta si la Cotul Dunarii;
 • insotitor roman de grup.
» CAZARE

– hotel de 3* – 4*

* grup minim: 40 persoane

 • Pentru un grup de 35-39 persoane, pretul se majoreaza cu 10 EURO/persoana
 • Pentru un grup de 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/persoana
 • Pentru un grup de 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/persoana

Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza, sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

 

1
Ziua 1
ZIUA 1 (29.12): BUCURESTI – BUDAPESTA – 850 KM

Intalnire in fata Garii de Nord (vis a vis de coloane) la ora 05.00. Plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt posibile si imbarcari din orasele de pe traseu, daca se solicita acest lucru la inscriere). Dupa masa trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. Dupa amiaza sosire la Budapesta si cazare la hotelul ales, de 3* sau 4*. Seara timp liber sau, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare intre Buda si Pesta: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate (bufet suedez). Bauturi: vin Tokay si apa minerala. Pret informativ: 35 EURO/ persoana.

2
Ziua 2

Ziua 2 (30.12): BUDAPESTA – PARNDORF – VIENA – BUDAPESTA (optional)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional va propunem o excursie de o zi in capitala Austriei si shopping la Parndorf. Sosire in Viena in jurul orei 10.30. Viena este un centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele sale. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras se numara: Opera, Monumentul lui Johann Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Timp liber pentru cumparaturi pe Mariahilferstrasse. La intoarcerea spre Ungaria, vom opri la Parndorf pentru cumparaturi. Seara cazare la Budapesta la acelasi hotel. Pret informativ: 30 EURO/ persoana, minim 30 platitori.

3
Ziua 3

Ziua 3 (31.12): BUDAPESTA

Dupa micul dejun, vom face un tur panoramic al orasului cu autocarul, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Timp liber la dispozitie pe cea mai importanta artera comerciala a capitalei Ungariei, Vaci Utca. Pregatiri pentru seara de Revelion. Timp liber la dispozitie. Seara optional, participare la cina festiva de Revelion organizata la un restaurant local. Pret informativ: 90 EURO/ persoana (poate suferi modificari).

LA MULTI ANI!
4
Ziua 4
Ziua 4 (01.01): COTUL DUNARII (95 KM)

Mic dejun. Dupa micul dejun pornim spre Cotul Dunarii. Se viziteaza orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei), oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, situat pe malul Dunarii si orasul medieval Esztergom, pana la 1241 capitala Ungariei, unde se afla Bazilica Episcopala, in care au fost incoronati toti regii maghiari. La intoarcere vom trece si pe langa Visegrad, fosta resedinta a lui Matei Corvin. Dupa amiaza, intoarcere la Budapesta si cazare la acelasi hotel. Seara, va propunem optional, cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-o crama din secolul XIII. Tarif informativ 35 EURO/ persoana, minim 20 platitori.

5
Ziua 5

ZIUA 5 (02.01): BUDAPESTA – BUCURESTI – 850 KM

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti unde vom ajunge in cursul noptii, in functie de formalitatile vamale.

LOCATIE

Viena

Servicii incluse:

 • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun in Budapesta, la hotel de 3* sau 4* (in functie de optiune);
 • tururi panoramice si pietonale conform programului in Budapesta si la Cotul Dunarii;
 • insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse:

 • asigurarea medicala de calatorie (optionala);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • cina de Revelion (optionala), excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.

 • Camerele single sunt in numar limitat si se confirma la cerere, in limita disponibilitatilor. Reducere pentru a treia persoana in camera dubla cu pat suplimentar: 15 EURO Reducere pentru copil 2 – 5.99 ani in camera dubla cu doi adulti si pat suplimenta): 140 EURO Reducere pentru copil 6 – 11.99 ani in camera dubla cu doi adulti si pat suplimenta): 90 EURO Reducere imbarcare din Timisoara si Arad: 10 EURO/persoana.
 
 • La cerere putem oferi in functie de disponibilitati transfer spre/dinspre Bucuresti (curse de linie), pe rutele: 1.Pitesti – Ramnicu Valcea; 2.Iasi – Bacau – Focsani – Urziceni; 3.Constanta. Debarcarea/ imbarcarea turistilor, se va realiza la si de la autocar.
X