Oferta Revelion 2023 – Madrid, Spania

Oferta Revelion 2023 – Madrid, Spania

#als002

Revelion in orasul Regal – Madrid, Spania – Avion

» 595 Euro/ persoana/ loc cam. dubla, taxe incluse

 

Sejur 5 zile si 4 nopti in perioada:

29.12.2022 – 02.01.2023

Incarcat de energie si doldora de atractii culturale, Madrid este o metropola moderna, care ofera vizitatorilor o imagine perfecta a ceea ce inseamna Spania. Bulevarde largi, trafic pe masura, compensate de parcuri superbe si o arhitectura maiestuoasa, sobra, dar impunatoare, ofera orasului o atmosfera vie.

 Daca va aflati la Madrid pe 31 decembrie, trebuie sa va alaturati celebrului carnaval de la Puerta del Sol. In noaptea de Revelion (de Sf.Silvestru) clopotele si orologiul sau celebreaza sosirea Anului Nou.

 

 

 

TARIFE
Adult loc in camera dubla                                          
595 Euro
a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar 590 Euro
supliment camera single 200 Euro

* calculate pentru un grup de 25 platitori

PACHETUL INCLUDE:
 • transport cu avionul Bucuresti – Madrid si retur cu compania TAROM;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel Chamartin The One 4* (sau similar);
 • tur panoramic de oras cu autocarul si insotitorul de grup;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iunie 2022. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

29.12.2022: Bucuresti (Otopeni) 08:10 – Madrid 11:15    –    durata zborului: 4h 05min

02.01.2023: Madrid 12:15 – Bucuresti (Otopeni) 17:05     –     durata zborului: 3h 50min

» CAZARE:

Hotelul Chamartin The One 4* este situat la 15 minute distanta de aeroport, langa statia de metrou Chamartin. Hotelul modern pune la dispozitia turistilor servicii de calitate, camere moderne si luminoase cu o atmosfera placuta. Camerele sunt echipate cu: internet wireless, minibar, uscator de par, TV satelit, seif, telefon.

www.hotelchamartintheone.com

1
Ziua 1

ZIUA 1 (29.12): BUCURESTI – MADRID, tur de oras

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10 si sosire la Madrid la ora locala 11:15. Transfer, urmat de tur de oras cu autocarul si cu ghidaj asigurat de insotitorul de grup. Vom admira principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Cazare la Hotel Chamartín The One 4* sau similar.

2
Ziua 2

ZIUA 2 (30.12): MADRID: Palatul Regal si Toledo (excursie optionala)

Mic dejun. Zi libera pentru cumparaturi. Optional se poate organiza vizitarea Palatului Regal in cursul diminetii, urmata de o excursie de o jumatate de zi la Toledo, oras aflat la 70 km de Madrid. Toledo este un muzeu in aer liber, unde au convietuit secole la rand crestini, arabi si evrei cunoscut sub numele de “Orasul celor trei culturi”. A fost inclus in Patrimoniul UNESCO incepand cu anul 1986 datorita patrimoniului cultural si monumental pe care il gazduieste. Vom admira: Catedrala Santa Maria - o bijuterie a arhitecturii gotice, Sinagoga Santa Maria la Blanca din Juderia (fostul cartier evreiesc), Castelul de San Servando, Manastirea San Juan de los Reyes – construita intr-un amestec de stiluri arhitectonice, Muzeul-Spital Santa Cruz, Alcazar, Piata de Zocodover, Casa Temple - fosta proprietate a Ordinul Templierilo. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare in Madrid la acelasi hotel.

3
Ziua 3

Ziua 3 (31.12): MADRID – ESCORIAL – SEGOVIA (excursie optionala)

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Escorial si Segovia. Manastirea El Escorial, in fapt un complex arhitectural de mare importanta istorica si culturala, se afla la o departare de cca 45 km de Madrid. Pitorescul oras Segovia este un alt oras muzeu al Spaniei, ce a fost inclus in patrimonial UNESCO in anul 1985 iar o plimbare pe stradutele din centrul vechi este una dintre cele mai placute experiente turistice. Orasul este strajuit de muntii Sierra de Guadarrama iar obiectivele sale turistice, unele datand din secolele XIII-XIV, sunt deosebite (Apeductul Roman, Fortareata Alcazar, Catedrala). Seara, doritorii pot merge in centrul orasului pentru sarbatori trecerea in noul an, impreuna cu insotitorul de grup si alaturi de locuitorii orasului.

4
Ziua 4

Ziua 4 (01.01):  LA MULTI ANI 2023! MADRID – Plaza Mayor sau Parcul Retiro

Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata vizitelor libere. Dupa amiaza plimbare in Plaza Mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului: lupte de tauri, jocuri sportive, piata de marfuri, chiar si executii publice in vremurile Inchizitiei. Plaza Mayor este azi una dintre atractiile principale ale Madridului, iar magazinele insirate pe cele patru laturi ale sale primesc anual mii de turisti de pretutindeni. Totodata, puteti vizita Parcul Retiro. Seara va propunem sa serviti o gustare traditionala „tapas” intr-un restaurant local sau sa participati la un spectacol Flamenco (optional).

5
Ziua 5

Ziua 5 (02.01): MADRID – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor, apoi transfer la aeroport pentru imbarcare spre Bucuresti, pe cursa Tarom, cu decolare la ora 12:15. Sosire la Bucuresti la ora 17:05.

LOCATIE

PACHETUL INCLUDE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Madrid si retur cu compania TAROM;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel Chamartin The One 4* (sau similar);
 • tur panoramic de oras cu autocarul si insotitorul de grup;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iunie 2022. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe

PACHETUL NU INCLUDE:

 • asigurarea medicala de calatorie (optionala);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 10 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in Spania;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;