Revelion in orasul zeilor – Athena, Grecia

Revelion in orasul zeilor – Athena, Grecia

#als002

Revelion in orasul zeilor – Athena, Grecia

» de la 518 Euro/ persoana/ cam. dubla

188 Euro – camera single

508 Euro – a treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar)

458 Euro – copil 1-9.99 ani in camera dubla cu doi adulti (pat suplimentar)

Sejur de  6 zile/ 5 nopti in perioada:

29.12.2020 – 03.01.2021

 

Atena este capitala Statului Elen si a fost populata inca din Epoca Bronzului, fiindcunoscutapentruevolutia saglorioasamai ales in antichitate.Acropole,ceamai importantaatractie, dedicatainitial zeiteiAtena,domina intreaga zona de pe colina sa, ca oreflectie a splendorii, puterii si bogatiei orasului.

» PACHETUL INCLUDE
 • transport cu avionul Bucuresti – Athena – Bucuresti cu compania AEGEAN;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun la Breeze Boutique 4* (sau similar) in Athena;
 • transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului;
 • tur de oras cu ghid local in limba romana in Athena;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
   

  Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iunie 2020. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletelese emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

Orar informativ de zbor (ore locale)

29.12: Bucuresti 10:40 ✈ Athena 12:15 durata zborului: 1h35 minute

03.01: Athena 17:00 ✈ Bucuresti 18:35 durata zborului: 1h35 minute

» CAZARE

Breeze Boutique 4* (sau similar) in Athena

 

GRUP MINIM: 30 persoane. Pentru grup 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/ persoana. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

1
Ziua 1

ZIUA 1 (29.12):

BUCURESTI - ATENA - Tur de oras si vizita la AcropoleIntalnire la Aeroportul International Otopeni la ora 07:50 cu insotitorul roman de grup. Imbarcare pe cursa AEGEAN cu plecare spre Atena la 10:40. Sosire la Atena la ora locala 12:15. Transfer in centrul orasului. Tur panoramic de oras cu autocar si ghid local pe parcursul caruia vom admira Piata Omonia si Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic unde s-a desfasurat prima Olimpiada moderna (1896), Acropole (biletul de intrare se plateste la fata locului:20 EURO/ persoana). Dupa amiaza cazare la hotel Breeze Boutique 4* sau similar in Atena.

2
Ziua 2

ZIUA 2 (30.12): MICENE – EPIDAUR – NAFPLIO – CANALUL DE CORINT (optional)

Timp liber la dispozitie in Atenasau, optional, excursie cu ghid local vorbitor de limba romana in Peninsula Peloponez unde se afla leaganul civilizatiei minoice.

Se viziteaza: Istmul si canalul de Corint, Epidavros (a fost cunoscut pentru teatrul construit in 340 i.Hr. care functioneaza si astazi cu aproximativ 6000 locuri), Mycene, unde se vor vizita cetatea antica, teatrul si mormantul lui Agamemnon (cunoscut din Iliada lui Homer, regele cetatii Mycene, care a pornit Razboiul Troian) si intr-un final Nafplion – oras port construit de venetieni, prima capitala a Greciei moderne, dupa eliberarea de sub otomani.

Pret informativ: 85 EURO/persoana (minim 20 platitori). Pretul include: transport cu autocarul, biletele de intrare la obiective (Mycene & Epidavros). Intoarcere la Atena. Seara, timp liberla dispozitie.

Cazare la acelasi hotel.

3
Ziua 3

Ziua 3 (31.12): ATENA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena.

Seara, masa festiva de Revelion la restaurantul Oneirio (sau similar). Cina de Revelion este optionala sise achita la inscriere.

Tarif: 80EURO/persoana).

Muzica, dans, program specific, surprize!

La multi ani 2021!

4
Ziua 4

Ziua 4 (01.01): ATENA - CAP SOUNION (optional)

Mic dejun intarziat la ora 10:00.

Timp liber la dispozitie.

Optional, excursie la Cap Sounion. Vom merge pe ruta Port Pireu - Cap Sounion, pe un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Dejun cu specific pescaresc la o taverna pe malul Marii Egee, cu perspectiva spre Templul lui Posseidon. Pret informativ: 80 EURO/ persoana (grup minim 20 persoane). Pretul include: transport autocar, dejun pescaresc, ghid local). Cazare la acelasi hotel in Atena.

5
Ziua 5

Ziua 5 (02.01): ATENA - CROAZIERA PE MAREA EGEE (optional)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, va propunem croaziera de o zi la trei insule in Golful Saronic (Marea Egee): Insula Egina (unde se poate vizita individual Manastirea Sfantului Nectarie Tavmaturgul, canonizat in anul 1961), Insula Poros si Insula Hydra. Pret informativ: 100 EURO/persoana. Include: transfer hotel - port - hotel, croaziera, masa de pranz si program artistic pe vas. Seara intoarcere la Atena si cazare la acelasi hotel.

6
Ziua 6

Ziua 6 (03.01): ATENA - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un spatiu special amenajat. Timp liber la dispozitie. La ora 13:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AEGEAN cu plecare la ora 17:00. Sosire la Bucuresti la 18:35.

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti - Atena - Bucuresti cu compania AEGEAN;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun la Breeze Boutique 4* (sau similar) in Atena;
 • transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului;
 • tur de oras cu ghid local in limba romana in Atena;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
   
  Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iunie 2020. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletelese emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:

 • asigurarea medicala de calatorie(optionala);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, inpachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 10EURO/persoana - se practica in Grecia, se achita la sosireain tara de destinatie;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • cina festiva de Revelion (optional): 80EURO/persoana (se achita in agentie)
X