Revelion in orasul luminilor – Paris

Revelion in orasul luminilor – Paris

#als007

Revelion in orasul luminilor – Paris

» 599 Euro/ persoana/ loc cam. dubla

 

Sejur 5 zile si 4 nopti in perioada:

30.12.2021 – 03.01.2022

Parisul este locul în care toată lumea visează să ajungă măcar o dată în viaţă. Oraşul francez a fost întotdeauna una din marile atracţii turistice din lume, fiind catalogat de multe ori drept oraşul îndrăgostiţilor. Parisul este capitala şi cel mai mare oraş din Franţa, este traversat de răul Sena şi este în mare parte neschimbat din anul 1860.

 

 

 

 

 

TARIFE
Adult loc in camera dubla                                 599 Euro
a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar 599 Euro
copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti in camera 519 Euro
adult loc in camera single     749 Euro
 

Conditii de calatorie in contextul Covid:

Certificatul Digital European de vaccinare

PACHETUL INCLUDE:
 • Bilet de avion Bucuresti – Paris – Bucuresti, compania TAROM  
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar
 • Transferuri cu autocarul aeroport – hotel – aeroport
 • Tur de oras Paris cu autocar local
 • Tur pietonale cu ghidul insotitor in Montparnasse, Cartierul Latin si Montmartre
 • Tur pietonal cu ghidul insotitor la Muzeul Armatei si Domul Invalizilor, Primaria, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi
 • Croaziera pe Sena
 • Ghid roman insotitor
» CAZARE:

Situat la mai putin de 2,1 km de Sacré-Coeur, The Originals Boutique, Hôtel Maison Montmartre, Paris (Qualys-Hotel) ofera o serie de facilitati, inclusiv o terasa, un bar si optiuni de luat masa. Proprietatea este la 2,5 km de sala de concerte La Cigale, la 3,5 km de Teatrul Mathurins si la 3,5 km de Opéra Garnier. Hotelul asigura o receptie deschisa non-stop si room service. Camerele hotelului includ un birou. Fiecare camera are o baie privata. Toate unitatile hotelului Maison Montmartre sunt prevazute cu un TV cu ecran plat si articole de toaleta gratuite. Arondismentul 18 este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de monumente, atractii turistice si plimbari in oras.

1
Ziua 1
30 Decembrie Bucuresti – Paris Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-OTOPENI, ora 06:40 pentru imbarcare cursa companiei TAROM RO381 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 08:40. Sosire in Paris la ora 11:00. Tur de oras Paris cu autocar local. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Transfer la hotel si cazare. Seara, plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Champs Elysee, un bun prilej de a vedea faimosul bulevard frumos impodobit pentru trecerea in noul an. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Cazare The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.
2
Ziua 2
31 Decembrie Paris – Palatul Versailles - LA MULTI ANI 2022 ! Mic dejun. Optional,  Excursie la castelul Versailles cu ghid autorizat. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon. Intoarcere la Paris si va propunem vizite pietonale cu insotitorul de grup la principalele atractii. Incepem cu Muzeul Armatei si Domul Invalizilor unde se afla mormantul lui Napoleon. Continuam cu un tur pietonal cu insotitorul de grup: Primaria Parisului, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi, Place de Greve, Fantana St. Michel, etc. Timp liber la dispozitie si pregatire pentru seara de revelion.  Seara, participare optionala la cina de Revelion la un restaurant local. LA MULTI ANI 2022 ! Cazare The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.
3
Ziua 3
01 Ianuarie Prima zi a anului la Paris - Croaziera pe Sena                                                    Mic dejun. Tur pietonal cu ghidul insotitor prin cartiere pitoresti ale Parisului: Montparnasse unde se afla gradinile si Palatul Luxembourg, Cartierul Latin, cartierul Montmartre unde se afla Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor si zona de suveniruri. Seara, BONUS: Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere  panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.
4
Ziua 4
02 Ianuarie Paris – Valea Loirei Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Paris, sau optional, Excursie pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in secolul al XVI-lea, in general, asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si castelul Amboise unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Intoarcere la Paris. Cazare The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.
5
Ziua 5
03 Ianuarie Paris – Bucuresti Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare cursa Paris – Bucuresti a companiei TAROM RO382 cu decolare la ora 12:00. Sosire in Bucuresti la ora 15:50. Sfarsitul pachetului de servicii.

LOCATIE

PACHETUL INCLUDE:

 • Bilet de avion Bucuresti - Paris – Bucuresti, compania TAROM  
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar
 • Transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport
 • Tur de oras Paris cu autocar local
 • Tur pietonale cu ghidul insotitor in Montparnasse, Cartierul Latin si Montmartre
 • Tur pietonal cu ghidul insotitor la Muzeul Armatei si Domul Invalizilor, Primaria, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi
 • Croaziera pe Sena
 • Ghid roman insotitor

PACHETUL NU INCLUDE:

 • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
 • Cina festiva de Revelion la un restaurant (meniul, tariful si programul va fi stabilit in luna decembrie).
 • Taxa de oras: 3 Euro/persoana/noapte (se achita exclusiv la receptia hotelului)
 •  
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
 • Excursie la castelul Versailles
Tarif: 50 Euro/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid local
 • Excursie pe Valea Loirei
Tarif: 110 Euro/persoana si include: transport autocar local, insotitor de grup, intrari la castelele Chenonceau si Amboise NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.