Revelion in Orasul de Aur – Praga, Cehia

Revelion in Orasul de Aur – Praga, Cehia

#als007

Revelion in Orasul de Aur – Praga

» 569 Euro/ persoana/ loc cam. dubla

 

 

Sejur 6 zile/ 5 nopti in perioada:

29.12.2021 – 03.01.2022

 

Praga este situata in centrul Europei, poate putin mai la nord si mai la vest decat au multi impresia. Praga este situata pe malurile raului Vltava, aceasta locatie a fost aleasa atat pentru avantajele sale tactice cat si pentru liniste.

 

 

 

 

 

TARIFE
Adult loc in camera dubla                                

                 

565 Euro
a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar 565 Euro
copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti in camera 365 Euro
adult loc in camera single     745 Euro

*calculate pentru un grup de 30 platitori

 

Conditii de calatorie in contextul Covid:

Certificatul Digital European de vaccinare, recuperare sau testare

 
PACHETUL INCLUDE:
 • Bilet de avion Bucuresti – Praga – Bucuresti, compania TAROM (include 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala)
 • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • 5 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4*
 • Tur de oras Praga cu ghid local de limba romana
 • Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup
 • Transfer aeroport – tur de oras – hotel 
 • Transfer hotel – aeroport
 • Insotitor de grup
» CAZARE:

– 2 nopti in Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
– 4 nopti in Praga la Hotel Clarion Congress 4* sau similar

Hotelul Clarion Congress Prague 4* este localizat intr-o zona rezidentiala, la  doar 5 statii de metrou de centrul istoric al orasului (10 minute), fiind unul dintre cele mai noi si mai moderne centre de afaceri din Praga. Hotelul dispune de toate dotarile si facilitatile unei constructii noi, moderne, avand inclusiv o galerie comerciala si o statie de metrou incorporata. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV Satelit, Pay TV, telefon, mini bar, seif, uscator de par in baie.

1
Ziua 1

29 decembrie BUCURESTI - PRAGA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 09:00 pentru imbarcare zborul Tarom RO225 Bucuresti – Praga cu decolare la ora 11:00. Sosirea la Praga la ora 11:55. Transfer in oras si intalnire cu ghidul local. Turul “orasului de aur” cu ghid local de limba romana. Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume. Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Continuam cu Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai – vestita artera comerciala. Transfer la hotel si cazare. Timp liber pentru odihna. Seara, vom vizita Piata de Craciun Praga cu insotitorul de grup. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslas si sunt deschise toata luna decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri pe care sa le oferiti apoi celor dragi.  Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

2
Ziua 2

30 decembrie  DRESDA – Florenta de pe Elba „Elbflorenz”

Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda. Dresda a fost numita adeseori „Florenta de pe Elba” ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13 - 14 februarie 1945. Tur de oras Dresda cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

3
Ziua 3

31 decembrie   PRAGA – KASTELUL KARLSTEJN, LA MULTI ANI 2022 !

Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Intoarcere la Praga si timp liber la dispozitie. Seara, optional, CINA FESTIVA „REVELION a la CLARION” (detaliile si tariful vor fi comunicate la inceputul lunii decembrie). Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

4
Ziua 4

01 ianuarie  KARLOVY VARY

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Tur pietonal cu insotitorul de grup si program de cumparaturi. Intoarcere la Praga. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

5
Ziua 5

02 ianuarie  PRAGA - CESKY KRUMLOV & CESKE BUDEJOVICE

Mic dejun. Optional, excursie in sudul Bohemiei la Cesky Krumlov si Ceske Budejovice. Cesky Krumlov este, fara indoiala, unul dintre cele mai pitoresti orase medievale din Europa. Poate fi asemuit cu Praga in miniatura - un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu un castel uimitor situat deasupra raului Vltava, o piata veche, arhitectura renascentista si baroca si multimi de turisti care se vantura pe strazi dintr-o parte a orasului in cealalta. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice (Budweis). Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.

6
Ziua 6
03 ianuarie  PRAGA - BUCURESTI Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei tarom RO226 cu decolare catre Bucuresti la ora 12:40. Aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 15:30.   

LOCATIE

PACHETUL INCLUDE:

 • Bilet de avion Bucuresti - Praga - Bucuresti, compania TAROM (include 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala)
 • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • 5 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4*
 • Tur de oras Praga cu ghid local de limba romana
 • Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup
 • Transfer aeroport – tur de oras – hotel 
 • Transfer hotel – aeroport
 • Insotitor de grup

PACHETUL NU INCLUDE:

 • asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
 • Excursiile optionale

Excursii optionale (tarife valabile pentru minim 25 de participanti):

 • Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 40 € /adult, 30 €/copil 2-11,99 ani

   Include: 3 ore croaziera, cina bufet, apertiv, muzica live acordionist (fara transfer)

 

 • Excursie de ½ zi la Castelul Karlstejn: 50 €/adult, 44 €/ copii 2-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos!

 

 • Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 40 €/adult, 35 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid roman insotitor

 

 • Excursie de 1 zi la Dresda: 50 €/adult, 40 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid local la Dresda, ghid roman insotitor

 

 • Cina traditionala & spectacol folcloric: 35 €/adult, 28 €/copil 2-11,99ani

Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live

(Transfer cca: 10 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

 

 • Excursie de 1 zi la Cesky Krumlov & Ceske Buidejovice : 50 €/adult, 40 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid roman insotitor