fbpx
 

Revelion in Cetatea Eterna – Roma, Italia

Revelion in Cetatea Eterna – Roma, Italia

#als002

Revelion in cetatea eterna, Roma

» 595 Euro/ pers./ cam. dubla/ sejur

Supliment camera single: 220 Euro

Pret pentru a treia persoana in camera dubla (adult sau copii) 585 Euro

Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere

Sejur 6 zile / 5 nopti in perioada:

29.12.2019 – 03.01.2020

Nici o alta metropola n-o poate intrece. Nici macar astazi, cand nu mai este Capitala Lumii! O singura vizita si vei fi cuprins de magia ROMEI. Orasul poarta cu mandrie un trecut glorios, adapostind si azi spiritul Marelui Imperiu.
Si pentru ca nu stii cat de curand mai ajungi in Italia, trebuie neaparat sa vezi si FLORENTA, unul din marile centre artistice ale lumii, Orasul Renasterii, care a cunoscut in timp o covarsitoare revarsare de talent artistic.

 

» PACHETUL INCLUDE
 • 5 nopti cazare in Roma, hotel 4*standard local (echivalent 3* standard international) din lantul RAELI, situat central, Gara Termini;
 • Regim de masa: mic dejun
 • transport cu avionul Bucuresti – Roma – Bucuresti cu compania TAROM;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tur de oras in Roma cu autocar si ghid local;
 • insotitor roman de grup
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
» ORAR DE ZBOR:

29.12: Bucuresti 17:05 ✈ Roma 18:15        (durata zborului: 2h 10min)
03.01: Roma 14:55 ✈ Bucuresti 18:10      (durata zborului: 2h 15min)

» CAZARE

Hotel 4* standard local (echivalent 3* standard international) din lantul RAELI, situat central, Gara Termini

1
Ziua 1

ZIUA 1 (29.12): BUCURESTI – ROMA

Intalnire la ora 15:00 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Decolare la ora 17:05. Sosire la aeroportul Fiumicino din Roma la ora locala 18:15. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la hotel de 4* standard local (in opinia agentiei 3* standard international) din lantul RAELI.

2
Ziua 2

ZIUA 2 (30.12): ROMA – VIZITA OPTIONALA LA VATICAN

Mic dejun la hotel. Zi libera dedicata vizitelor, dupa preferinte. Optional, se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Pret informativ: 60 EURO/persoana, minim 20 platitori. Seara va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale.

3
Ziua 3

ZIUA 3 (31.12): ROMA – EXCURSIE OPTIONALA LA TIVOLI

Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Optional, excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu vizitarea Vilei Adriana (obiectiv inclus pe lista patrimoniului UNESCO). Villa Adriana a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80 ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Hadrian. Pret informativ: 65 EURO/ persoana, minim 20 participanti. Dupa amiaza intoarcere la Roma, timp liber pentru odihna inaintea petrecerii de Revelion. Seara, optional, cina de Revelion intr-un restaurant local (detalii suplimentare vor fi furnizate la o data ulterioara).

4
Ziua 4

ZIUA 4 (01.01): LA MULTI ANI 2020! ROMA

Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun).

5
Ziua 5

ZIUA 5 (02.01): ROMA – EXCURSIE OPTIONALA LA FLORENTA

Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Pret informativ: 100 EURO/persoana, minim 20 platitori.

6
Ziua 6

ZIUA 6 (03.01): ROMA – BUCURESTI

Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 14:55. Sosire la Bucuresti la ora 18:10.

LOCATIE

Roma

SERVICII INCLUSE:

 • 5 nopti cazare in Roma, hotel 4*standard local (echivalent 3* standard international) din lantul RAELI, situat central, Gara Termini;
 • Regim de masa: mic dejun
 • transport cu avionul Bucuresti – Roma – Bucuresti cu compania TAROM;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • tur de oras in Roma cu autocar si ghid local;
 • insotitor roman de grup
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:

 • asigurarea medicala de calatorie (optionala);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica, se achita la sosirea in Roma;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.
 • taxele hoteliere locale: 6 EURO/noapte/persoana in Roma (se achita personal, la receptia hotelului);
 • cina festiva de Revelion (optionala).

Nota:

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iunie 2019. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

X