Revelion 2022 in Viena, Austria – Autocar

Revelion 2022 in Viena, Austria – Autocar

#als007

Revelion 2022 in Viena, Austria

revelion-viena-austria_alsys-travel_02

» 399 Euro/ persoana/ loc cam. dubla

Sejur 7 zile/ 6 nopti in perioada:

29.12.2021 – 02.01.2022

 
Cu o populatie ce numara in jur de doua milioane de locuitori, Viena a devenit cea mai populara destinatie turistica urbana din Austria. Pentru persoanele romantice sau cu o inclinatie pentru istorie, Viena reprezinta un oras de vis. Obiective turisitice si atractii pot fi gasite la tot pasul fie ca ratacesti pe stradute inguste sau prin piete medievale, fie ca vizitezi Palatul Schonbrunn sau Palatul Imperial Hofburg, pe urmele lui Sisi si ale imparatului Frantz Iosef, sau pur si simplu te plimbi pe impresionantul bulevard Ring. Viena imbina perfect infrastructura si confortul unui oras modern cu atmosfera rupta din istoria sa veche de secole ce poate inspira pe oricine viziteaza orasul.
 
 
 
TARIFE
Adult loc in camera dubla                               
399 Euro
a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar 399 Euro
copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti in camera 289 Euro
adult loc in camera single     540 Euro

* calculate pentru un grup de 35 platitori

 

Conditii de calatorie in contextul Covid:

–  Certificatul Digital European de vaccinare, recuperare sau testare.

 

PACHETUL INCLUDE:
 • Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
 • 6 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3* si 4* astfel:

– 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta

– 4 nopti cazare cu mic dejun Hotel Mozart 3* central sau similar Viena

 • Tur de oras Viena cu autocar si ghid local
 • Tur de oras Budapesta cu autocar si insotitor de grup
 • Vizitele si excursiile prevazute in program
 • Insotitor de grup
» CAZARE:

Hotel Mozart 3* – Viena

Hotel Expo Congress 4* – Budapesta

1
Ziua 1

29 Decembrie BUCURESTI - BUDAPESTA

Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei - la ora 05:00 pe ruta: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

2
Ziua 2

30 Decembrie BUDAPESTA - VIENA

Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si ghid local de limba romana: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth „Sisi”, Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Cazare Hotel Mozart 3* central sau similar.

3
Ziua 3

31 Decembrie VIENA – HEILIGENKREUTZ – MAYERLING - LA MULTI ANI 2022!

Mic dejun. Optional, Excursie la Heiligenkreutz & Mayerling. Manastirea Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu, este una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit, iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Intoarcere la Viena. Seara, optional, Cina festiva de Revelion la un restaurant local (programul si tarifele vor fi stabilite in luna decembrie). LA MULTI ANI 2022! Cazare Hotel Mozart 3* central sau similar.

4
Ziua 4

01 Ianuarie  VIENA – PALATUL SCHONBRUNN & PIATA DE ANUL NOU

Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o deplasare pietonala cu insotitorul de grup la Palatul Schonbrunn pentru vizitarea  Pietei de Anul Nou de la Palatul Schönbrunn. Aici mai puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in limba romana sau o vizita la Gradina Zoologica Imperiala. Dupa amiaza, plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o vizita la Palatul Imperial Hofburg – Apartamentele Imperiale (biletele de intrare se achita la fata locului), Museum Quartier sau Palatul Belvedere unde se gaseste cea mai mare colectie din lume Gustav Klimt. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Mozart 3* central sau similar.

5
Ziua 5

02 Ianuarie VIENA - ABATIA MELK & VALEA DUNARII

Mic dejun. Optional, Excursie pe Defileul Dunarii – Wachau si Abatia Melk. Punctul culminant al acestei excursii este vizita la Abatia Melk. Considerata a fi “Leaganul Austriei” si “Perla Barocului”, Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcerea in Viena se face prin Defileul Dunarii Wachau. Prin acest peisaj romantic plin de istorie si legende, Dunarea isi croieste drumul pe langa sate incantatoare si podgorii intinse, iar castelele vechi sunt o dovada vie a importantei acestor vechi drumuri comerciale. Dintre acestea, Dürnstein este cunoscut in mod deosebit pentru ca aici a fost inchis regale Richard Inima de Leu, asteptand rascumpararea care trebuia sa ajunga din Anglia. Intoarcere in Viena. Cazare Hotel Mozart 3* central sau similar.

6
Ziua 6

03 Ianuarie VIENA - BUDAPESTA

Mic dejun. Excursia continua Budapesta. Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal: Citadela, Podul Elisabeta, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal.  Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tur Budapesta by night cu ghidaj in limba romana de pe vasul de croaziera.. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

7
Ziua 7

04 Ianuarie BUDAPESTA – BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale si de conditiile de trafic.

LOCATIE

PACHETUL INCLUDE:

 • Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
 • 6 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3* si 4* astfel:
- 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta - 4 nopti cazare cu mic dejun Hotel Mozart 3* central sau similar Viena
 • Tur de oras Viena cu autocar si ghid local
 • Tur de oras Budapesta cu autocar si insotitor de grup
 • Vizitele si excursiile prevazute in program
 • Insotitor de grup

PACHETUL NU INCLUDE:

 • asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
 • Cina festiva de Revelion (detaliile si tariful vor fi comunicate la inceputul lunii decembrie).
 • Excursie la Heiligenkreutz & Mayerling

Tarif: 50 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, minim 20 platitori si include: transport autocar, insotitor de grup, biletele de intrare la Heiligenkreutz si Mayerling.

 • Excursie pe Defileul Dunarii – Wachau si Abatia Melk

Tarif: 50 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, minim 20 platitori si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare la Abatia Melk, ghid local la Abatia Melk.

 • Croaziera si cina romantica pe Dunare: 40 Euro/persoana. Include: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate, transfer cu autocarul dus-intors. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare.