Revelion 2022 – Pensiunea Plai Străbun Maramureș

Revelion 2022 – Pensiunea Plai Străbun Maramureș

#als100

Revelion 2022 – Pensiunea Plai Străbun 3* din Strâmtura

 

» 1500 Ron/ persoana

Sejur de 5 zile/ 4 nopti in perioada:

30.12.2021 – 02.12.2022

Vacanta se poate achita si cu vouchere de vacanta!

» CAZARE
 

Pensiunea  Plai Strabun este situata in inima Maramuresului istoric, in localitatea Stramtura, la 6 km de cel mai frumos ansamblu monahal al Maramuresului – Manastirea Barsana.

Situata intr-o zona de liniste, locatia noastra dispune de 12 locuri de cazare, astfel: 4 camere dotate cu pat matrimonial si doua camere cu pat dublu.

La cerere preluam grupuri de la gara sau aeroport din orice locatie pana la pensiune si retur.
La grupuri de minim 10 persoane oferim o excursie,din partea casei, la principalele obiective turistice din zona, insotiti de un ghid, care va reusi sa va aduca multe informatii din ce-a fost si ce este Maramuresul.

Situata intr-o oaza de liniste si autenticitate, venim in intampinarea oaspetilor nostri cu mancare traditionala, actvitati specifice locului si multa voie buna.

 
» PACHETUL INCLUDE
  • Cazare cu demipensiune
  • Cina in seara de Ajun si Masa Traditionala de Craciun
  • Meniu masa festivă: aperitiv rece, aperitiv cald, fel principal, ciorba, prajitura de casa, sarmale cu coaste si carnati,paine de casa
  • Băuturile nealcoolice incluse la masa festivă: suc, bere fara alcool, apa plata/minerala
  • Băuturile alcoolice incluse la masa festivă: vin, horinca

 

Nota:

Accesul in locatie precum si  in RESTAURANT si pe TERASA se va face doar in baza Certificatului Digital European Covid, conform restrictiilor in vigoare.

» DESTINATIE

Strâmtura este o unitate administrativă care s-a constituit după Marea Unire din 1918 când partea de Sud a Țării Maramureșului a intrat în componența României În perioada interbelică Județul Maramureș (interbelic) cuprindea numai partea de Nord-Est, de peste Munții Gutâi, a actualului județ, iar reședința a fost orașul Sighet.
Județul Maramureș este situat în partea de nord a țării, fiind delimitat de județele Satu-Mare, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud și Suceava, respectiv la nord fiind delimitat de frontiera cu Ucraina, având o suprafată de 6.215 km² (2,6% din suprafața țării) și un relief variat ca morfologie si complex din punct de vedere geologic.

 

*Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.
*Hotelierul isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de numarul de camere ramas sau de cresterea altor taxe care modifica automat pretul afisat initial, turistul este obligat sa contacteze agentia de turism pentru a afla de disponibilitatea pachetului si de pretul final.

 

LOCATIE

Strâmtura

SERVICII INCLUSE:

  • Cazare cu demipensiune
  • Meniu masa festivă: Preparate traditionale specific zonei
  • Băuturile nealcoolice incluse la masa festivă: apa,suc,cafea
  • Băuturile alcoolice incluse la masa festivă: Tuica,afinata,bere,vin de casa
  •  

Nota:

Accesul in locatie precum si  in RESTAURANT si pe TERASA se va face doar in baza Certificatului Digital European Covid, conform restrictiilor in vigoare.