Revelion 2021 – Orasul luminilor – Paris, Franta

Revelion 2021 – Orasul luminilor – Paris, Franta

#als002

Revelion 2021 – Orasul luminilor – Paris, Franta

» 425 Euro/persoana/ camera dubla

Supliment camera single: 190 Euro/ persoana

 

Sejur 5 zile/ 4 nopti in perioada:

30.12.2020 – 03.01.2021

Parisul isi incanta vizitatorii cu arhitectura sa grandioasa, bulevardele sale strajuite de copaci si muzeele vestite in toata lumea. De fapt, la tot pasul pot fi descoperite fermecatoare comori arhitecturale apartinand vremurilor de odinioara. Parisul are cate ceva pentru fiecare, nu intamplator este cel mai vizitat oras din lume.Orasul luminilor devine si mai stralucitorin atmosferafastuoasa,trebuie numai sa gasimpozitia idealapentru a admira dansul artificiilor!Bonne Année!

» SERVICII INCLUSE
 • transport cu avionul Bucuresti – Paris – Bucuresti cu compania AIR FRANCE;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun (bufet) in Paris la hotel Renaissance Paris La Defense 4* sau similar;
 • tur panoramic de oras cu autocar si ghid local (3 ore);
 • croaziera pe Sena de o ora;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

» CAZARE
 • Hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* (sau similar)

The Originals Boutique, Hôtel Maison Montmartre, Paris este situat în Paris, la 2,1 km de Bazilica Sacré-Coeur, şi oferă o serie de facilități, inclusiv o terasă, un bar și opțiuni de luat masa. Proprietatea se află la 2,5 km de sala de concerte La Cigale și la 3,5 km de Teatrul Mathurins și Opéra Garnier. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție recepție cu program nonstop și room-service.

Camerele hotelului sunt prevăzute cu birou. Fiecare cameră include baie privată. Toate unitățile de cazare de la Hotel Maison Montmartre au TV cu ecran plat și articole de toaletă gratuite.

Dimineața, micul dejun este servit la restaurantul de la ultimul etaj, de unde oaspeții pot admira vederea la oraș. Barul se află tot la ultimul etaj al clădirii

 

GRUP MINIM 20 persoane

 • pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment de 32 Lei/persoana pentru asigurare;
 • in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibil in agentie la rezervare);

 

1
Ziua 1
30 Decembrie Bucuresti – Paris

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-OTOPENI, ora 11:10 pentru imbarcare cursa Companiei Tarom RO383 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 13:10. Sosire in Paris la ora 15:30. Tur panoramic de oras Paris cu autocar local. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Transfer la hotel si cazare. Seara, plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Champs Elysee, un bun prilej de a vedea faimosul bulevard frumos impodobit pentru trecerea in noul an. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Cazare Hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.

2
Ziua 2
31 Decembrie Paris – Palatul Versailles - LA MULTI ANI 2021 !

Mic dejun. Optional,  Excursie la castelul Versailles cu ghid autorizat. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon. Intoarcere la Paris si va propunem vizite pietonale cu insotitorul de grup la principalele atractii. Incepem cu Muzeul Armatei si Domul Invalizilor unde se afla mormantul lui Napoleon. Continuam cu un tur pietonal cu insotitorul de grup: Primaria Parisului, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi, Place de Greve, Fantana St. Michel, etc. Timp liber la dispozitie si pregatire pentru seara de revelion. Seara, participare optionala la cina de Revelion la un restaurant local sau participare la petrecerea publica de Revelion care va avea loc in apropierea turnului Eiffel. LA MULTI ANI 2021! Cazare Hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.

3
Ziua 3
01 Ianuarie Prima zi a anului la Paris - Croaziera pe Sena                                                                              

Mic dejun. Tur pietonal cu ghidul insotitor prin cartiere pitoresti ale Parisului: Montparnasse unde se afla gradinile si Palatul Luxembourg, Cartierul Latin, cartierul Montmartre unde se afla Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor si zona de suveniruri. Seara, BONUS: Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere  panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare Hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.

4
Ziua 4

02 Ianuarie Paris – Valea Loirei

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Paris, sau optional, Excursie pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in secolul al XVI-lea, in general, asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si castelul Amboise unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Intoarcere la Paris. Cazare Hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.

5
Ziua 5
03 Ianuarie Paris – Bucuresti

Mic dejun. Dimineata, va sugeram optional o vizita pe cont propriu la Muzeul Louvre. Muzeul Louvre gazduieste impresionante colectii de arta  gipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare cursa Paris – Bucuresti a companiei Tarom RO384 cu decolare la ora 16:20. Sosire in Bucuresti la ora 20:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

LOCATIE

Servicii incluse:
 • Bilet de avion Bucuresti - Paris - Bucuresti compania Tarom  
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar
 • Transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport
 • Tur de oras Paris cu autocar local
 • Tur pietonal cu ghidul insotitor in Montparnasse, Cartierul Latin si Montmartre
 • Tur pietonal cu ghidul insotitor la Muzeul Armatei si Domul Invalizilor, Primaria, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi
 • Croaziera pe Sena
 • Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION: asigurare storno si medicala cu protectie COVID*
 • Ghid roman insotitor
 *Nota:
 • pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment de 32 Lei/persoana pentru asigurare;
 • in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibil in agentie la rezervare);
  Servicii neincluse:
 • Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Testare COVID-19 RT-PCR: 64 Euro (312 RON)/persoana si include: programare cu prioritate in reteaua Regina Maria, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (costul testarii la tarif preferential se rezerva si se achita la scadenta finala de plata a excursiei)
 • Taxa de oras: ~ 2,88 Euro/persoana/noapte (se achita exclusiv la receptia hotelului)
 

EXCURSII OPTIONALE

 • Excursie la castelul Versailles
Tarif: 50 Euro/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid local
 • Excursie pe Valea Loirei
Tarif: 110 Euro/persoana si include: transport autocar local, insotitor de grup, intrari la castelele Chenonceau si Amboise
X