Revelion 2021 in inima Bizantului, Istanbul

Revelion 2021 in inima Bizantului, Istanbul

#als100

REVELION 2021 in inima Bizantului!

» de la 539 Euro/ persoana/ pachet

Sejur de  5 zile

30.12.2020 – 03.01.2021

Istanbul este povestea a două orașe cuprinse între granițele aceleiași capitale. Du-te în partea europeană și vei găsi o metropolă în care pulsează viața, în care turiștii curg în râuri și unde lăcașelor cu faimă internațională, precum Moscheea Albastră și Hagia Sophia, văd în fiecare zi cozi kilometrice. Aventurează-te în jumătatea asiatică și lucrurile îmbracă dintr-o dată o nuanță de relax, de vintage și ceva din sentimentul confortabil de acasă – cafenele locale la tot pasul și abia o brumă de mici afaceri locale ici, colo. Nimic ce aduce a pământ turcesc european. În ceea ce vei citi în continuare, am cuprins amândouă jumătățile de Istanbul și le-am reunit într-un ghid turistic care te plimbă deopotrivă prin locurile cunoscute de întreaga planetă și prin cele știute de numai câțiva localnici.

 

» TARIFE

Loc in dubla

Al 3-lea adult in dubla Single Copil 2-11.99 ani
539 € 513 €     712 €

388

» PACHETUL INCLUDE
 • 4 nopti cazare cu MIC DEJUN la hotel RADISSON PRESIDENT BEYAZIT 4*superior sau similar
 • Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroporTur PIETONAL al zonei istorice a orasului Istanbul – Sultanahme
 • Transport avion TAROM Bucuresti
 • Otopeni – Istanbul – retur; 2 Bagaje de cala de 23 kg si de cabina/mana 10 kg/persoana
 • Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului
 • BONUS asigurarea medicala si storno indiferent de varst
 • Asistenta turistica in limba romana la transfer si la turul panoramic
» CAZARE

President Hotel este situat într-o zonă istorică, la 15 minute de mers pe jos de Moscheea Pertevniyal Valide Sultan. Această proprietate este situată lângă Muzeul de Artă Modern din Istanbul și în centrul Istanbulului. Piața Beyazit este situată la 0,2 km distanță. Toate camerele frumoase ale hotelului dispun de depozitare, geamuri panoramice și sistem stereo. Această cazare are o bucătărie echipată cu o mașină de spălat vase și un echipament pentru prepararea de ceai și cafea. Acest loc oferă micul dejun în sala de mese.

1
30.12.2020 Bucuresti–Istanbul–Turul panoramic al zonei Sultanahmet

Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda lsi intalnire cu insotitorul de grup la ora 06.00 dimineata, pentru imbarcare la cursa TAROM RO261, cu decolare la ora 08.35 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 09.50. Turul panoramic al Istanbului, cu zona veche a orasului:  Hipodromul, Sfanta Sofia, Sultanahmet (fara intrari incluse). Dupa-amiaza si seara libera pentru cumparaturi si explorarea pietonala a zonei istorice. Cazare la hotel 4*superior.

2
31.12.2020 Istanbul – Palatul Dolmabahce - Buyuk Ada – Marea Marmara

Mic dejun. Timp liber. Optional, turul Insulelor printilor, transport cu tramvaiul pana la port si imbarcare pe vas de linie, cu destinatia finala Buyuk Ada, unde faceti o placuta plimbare cu faetonul (trasura) si unde sunteti asteptati cu un pranz pescaresc gustos. Va propunem alternativ turul Palatului Dolmabahce si doua continente, un tur de jumatate de zi ce include vizitarea ultimului palat al sultanilor, construit in sec. al XIX-lea de arhitectii otomani Karabet si Nikogos Balyan pe o suprafata de 110 mii mp, locul unde parintele Turciei moderne Mustafa Kemal Ataturk, a trecut in nefiinta in 1938. Din anul 1952 Palatul devine muzeu, adapostind o pretioasa colectie de antichitati europene, mobilier, candelabre, in 285 de camere si 46 de sali. In cateva minute aveti sansa sa traversati Bosforul pe podul cu acelasi nume, ce uneste cele doua continente, sa suiti pe Culmea Camlica, de unde aveti o panorama completa a orasului, a Marii Marmara si a Marii Negre. CINA FESTIVA, suplimentara. Cazare la hotel 4*superior. LA MULTI ANI 2021!

3
01.01.2021 Istanbul – Seara Orientala

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbare. Seara, va propunem optional, o Cina traditionala turceasca la Kervansaray sau similar. Cazare la hotel 4*superior.

4
02.01.2021 Istanbul– Croaziera si Palatele Bosforului

Mic dejun. Timp liber sau optional o Croaziera pe Bosfor, cu vizita la fabrica de pielarie si la Bazarul Egiptean. Se face o scurta oprire la mormantul lui Suleyman Magnificul si apoi se traverseaza centrul istoric spre imbarcarea pe vasul de croaziera cu plecare din Portul Galata. Aveti sansa sa navigati prin Stramtoarea Bosfor ce desparte cele doua continente, Europa si Asia si uneste apele Marii Negre cu Marea Marmara. De pe vas puteti admira de-a lungul Bosforului: Palatul Dolmabahce, Palatul Beylerbeyi, Palatul Ciragan, cartierele rezidentiale cu vile si conace de lemn, Fortareata Rumeli, cele doua poduri, Patriarhia Ortodoxa din Fanar, zidul bizantin de aparare lung de 22 km, ce a reprezentat cea mai puternica fortificatie a evului mediu. Se face o oprire si se da timp liber pentru vizitarea Bazarului Egiptean, de mirodenii, construit intre 1597 – 1664 si considerat al doilea bazar acoperit ca vechime din Istanbul.

Cazare la hotel 4*superior.

5
03.01.2021 Istanbul - Bucuresti

Mic dejun. La ora 12.00 predarea camerelor, iar bagajele se pot depozita la camera de bagaje a hotelului. Timp liber. Transfer in jurul orei 14.00 de la hotel la aeroport ( aproximativ 35 km), pentru imbarcare la cursa TAROM RO264 cu decolare spre Bucuresti la ora 18.35. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora 19.50.

LOCATIE

» PACHETUL  INCLUDE
 • 4 nopti cazare cu MIC DEJUN la hotel RADISSON PRESIDENT BEYAZIT 4*superior sau similar
 • Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroporTur PIETONAL al zonei istorice a orasului Istanbul – Sultanahme
 • Transport avion TAROM Bucuresti
 • Otopeni – Istanbul - retur; 2 Bagaje de cala de 23 kg si de cabina/mana 10 kg/persoana
 • Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului
 • BONUS asigurarea medicala si storno indiferent de varst
 • Asistenta turistica in limba romana la transfer si la turul panoramic
» PACHETUL NU INCLUDE
 • Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice,
 • Cheltuielile personale
 • Cina Festiva de Revelion (supliment 120 /adult si 70 copil 2-11.99 ani) – amanunte referitoare la locul organizarii acestei cine, se vor definitiva dupa data de 01.10.2020.
» Excursii optionale - preturi informative pentru minimum 20 participanti:
 • Croaziera si Palatele Bosforului - Pret informativ de persoana pentru min. 20 platitori: 45 €/persoana
 • Seara traditionala turceasca si orientala – pret informativ pentru minimum 10 persoane participante: intre 50 si 65 €/persoana functie de localul unde se poate confirma rezervarea
 • Palatul Dolmabahce si imprejurimi - Pret informativ de persoana pentru min. 20 persoane: 55 €, , fara intrare la Harem
 • Insulele Printilor – Pret informativ de persoana minimum 20 persoane: 45 €/persoana.
X