Revelion 2021 in Paralia Katerini, Grecia 5nopti

Revelion 2021 in Paralia Katerini, Grecia 5nopti

#als006

Revelion 2021 in Grecia – Paralia Katerini – 5 nopti

» de la 205 Euro/ persoana

Sejur de 6 zile si 5 nopti in perioada:

28.12.2020 – 02.01.2021

Paralia Katerini – Meteora – Edessa – Olimp – Salonic

Cunoscuta pentru nisipurile sale aurii, apa limpede si nu foarte adanca, precum si datorita nenumaratelor pachete promotionale cu preturi mai mult decat accesibile, Paralia Katerini se numara cu siguranta printre destinatiile de vacanta preferate ale romanilor.

 
 

 

 

» PACHETUL INCLUDE:
 • Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;
 • 5 nopti cazare cu demipensiune in Paralia Katerini;
 • Vizite la Paralia, Salonic;
 • Însoțitor de grup
» TARIFE:
PERIOADA LOC în cam. DBL/TPL

STANDARD

ULTRA FIRST MINUTE 31.08.2020 FIRST MINUTE 31.10.2020 Copil

0-4.99 ani

Copil

5-11.99 ani

Supliment SINGLE
28.12.2020 – 02.01.2021 229 € 205 € 217 € 99 € 149 € 99 €

» CAZARE:

Cazare hotel in Paralia Katerini
 
 

ATENŢIE: Grup minim 35 pers.

 • În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;
 • În cazul unui grup mai mic de 35 pers. (29-34 persoane) se va achita un supliment de 15 Euro/persoană;
 • Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă și structura programului.
 • Persoanele care vor călători singure pot opta pentru Partaj în camera dublă/tripla, situatie în care agenția va aloca, în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, 1, maxim 2 persoane pentru partaj fiecărui solicitant. În situația în care agenţia nu reuşeste să completeze partajul, turiștii NU vor achita suplimentul de cameră Single. Eventualele neînţelegeri între solicitanţii de partaj nu sunt imputabile agenţiei.
 • Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% din suma incasata

 

1
Ziua 1

BUCUREŞTI – PARALIA KATERINI

Întâlnire la ora 22:30 cu reprezentantul agenţiei în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 23:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Veliko – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Paralia Katerini.

2
Ziua 2

PARALIA KATERINI

Cazare dimineața la Hotel Imperia President 3*/similar. In aceasta zi puteți profita de timpul liber  sau vă invităm să participați la vizita în staţiune, impreună cu ghidul insoțitor, unde ne vom plimba pe Promenada stațiunii și vom vizita biserica dedicată Sfintei Paraschiva, construită în anul 1993.

3
Ziua 3

PARALIA KATERINI – METEORA  

După servirea micului dejun,timp liber în staţiune sau vă invităm să participaţi la excursia opţională la Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, al doilea după Muntele Athos, inclus în patrimoniul cultural şi natural UNESCO.  Acesta este un loc unic în lume, cel puțin din punct de vedere geologic: stânci care parcă țâșnesc din pământ și în vârful cărora sunt construite vestitele mănăstiri, care par suspendate în aer. Excursia spre Meteora începe dimineața devreme, iar după aproape 3 ore de drum facem un prim popas chiar la poalele stâncilor pentru a vizita un atelier de pictură. Aici încă se mai realizează manual icoane de tip bizantin chiar după modelul celor aflate în mănăstirile pe care urmează să le vizităm. Seara ne întoarcem în Paralia Katerini la hotel, apoi timp liber pentru odihnă.

4
Ziua 4

PARALIA KATERINI – EDESSA – POZAR

A patra zi, după micul dejun, puteţi avea o zi liberă pentru odihnă sau opţional excursie către Edessa, muzeul în aer liber plin cu vechi mori de apă, pentru a admira cea mai mare cădere de apă din Europa de Est. Veţi vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul râului Vodas şi a afluenţilor săi. Vizitând Parcul Natural Edessa veţi avea parte de o zi de neuitat în mijlocul naturii. Apoi ne îndreptăm spre băile termale de la Pozar, unde avem timp liber pentru baie în piscine cu apă termală. Ne întoarcem în Paralia Katerini la hotel, timp liber pentru odihnă, seara urmând să participăm la cina festivă de Revelion.

5
Ziua 5
LA MULTI ANI 2021

PARALIA KATERINI – OLIMP - Mânăstirea Sf. Efrem Sirul

După micul dejun, vă invităm într-o excursie opţională la Olimp, să patrundeţi în lumea legendară a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare în Litochoro pe străzile pitoreşti ale “oraşului de piatră”, către “cada lui Zeus”. La întoarcere spre Paralia Katerini vom face o scurta oprire la Mânăstirea Sf. Efrem Sirul - ce adăposteşte şi cinsteşte moaştele Sf. Efrem Sirul, mai precis părţi din mâna dreaptă, cea cu care a scris nenumărate rugăciuni şi cuvinte de învăţătură.

6
ZIUA 6

PARALIA KATERINI – SALONIC – RILA – BUCUREŞTI

În ziua a sasea după micul dejun, începem deplasarea spre casă cu vizita oraşului Salonic unde vom admira zona centrală, faimoasa Piaţă Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius. Pauză la Biserica Sf. Dumitru – sfântul protector al oraşului şi o scurtă pauză la emblema Salonicului – Turnul Alb, locul unde se găseşte şi statuia ecvestră a lui Alexandru cel Mare. Ne continuăm traseul pe ruta Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. Sosire în Bucuresti, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

LOCATIE

» PACHETUL INCLUDE:
 • Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;
 • 4 nopti cazare cu demipensiune in Paralia Katerini;
 • Vizite la Paralia, Salonic;
 • Însoțitor de grup.
 
» PACHETUL NU INCLUDE:
 • Asigurarea medicală;
 • Asigurare Travel (medicala+storno);
 • Intrările la obiectivele turistice;
 • Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.
    CONDIȚII DE PLATĂ: ULTRA FIRST MINUTE: 10% avans la înscriere, 40% pana la 31.08.2020, diferenta cu 45 de zile inainte de plecare. FIRST MINUTE: 20% avans la înscriere, 30% pana la 31.10.2020, diferenta cu 45 de zile inainte de plecare. OFERTA STANDARD: 30% avans la înscriere, diferenta cu 45 de zile inainte de plecare.
 
 
·       Meteora – 30 euro/persoana ·       Edessa – Pozar - 30 euro/persoana ·       Olimp – 20 euro/persoana ·       Cina festiva de Revelion 30 euro/persoana
ü  Vă recomandăm încheierea asigurării Travel (storno+medicală), pentru a vă proteja investiţia în pachetul turistic, atât înainte de plecare (în cazul anulării călătoriei), cât şi după plecare (în cazul unei situaţii neprevăzute apărute pe perioada sejurului)! ü  Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente și nu se cumulează cu alte reduceri. ü  Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% ! ü  Excursiile opționale se realizează pentru un grup minim de 25 persoane
X