Revelion 2021 – Hotel Ozone din Baile Tusnad

Revelion 2021 – Hotel Ozone din Baile Tusnad

#als100

Revelion 2021 – Hotel Ozone din Baile Tusnad

» Tarif: 472 Euro sau 2300 Ron/ persoana/ pachet

Sejur de 5 zile si 4 nopti in perioada:

30.12.2020 – 03.01.2021

 

Hotel O3zone ***

Hotelul O3zone, deschis pe baza conceptului de Spa, Natură & Conferințe, situat în centrul stațiunii, orientat spre Stânca Șoimilor, are poziția de leader atât ca amplasare cât și din punct de vedere al calității serviciilor oferite.

Atractii turistice

Lacul Santa Ana este una dintre cele mai importante atracţii turistice naturale ale regiunii , totodată fiind unicul lac din Europa Central-Estică format pe fundul craterului unui vulcan stins, în masivul Ciomatu, situat în partea sudică al masivului vulcanic Harghita. Lacul Sfânta Ana se află la o altitudine de 949-950 m şi este situat pe teritoriul Rezervaţiei Naturale Mohoş.  Distanța de parcurs din stațiunea Băile Tușnad este de 22 km pe drum asfaltat sau 2 ore de mers pe potecă turistică marcată într-o drumeție de dificultate medie.

» TARIFE
 • Tarif cu loc la mese in sala Mihai Eminescu: 2500 Ron/ persoana/ pachet
 • Tarif cu loc la mese in Restaurant O3zone: 2300 Ron/ persoana/ pachet
 • Supliment single 600 lei/ sejur
 • Supliment apartament 800 lei/ apartament (2 pers.) / sejur

Orchestra și ringul de dans sunt în sala Mihai Eminescu. Clienților cu rezervare în Restaurant O3zone li se asigură muzica prin boxe și acces liber în sala Mihai Eminescu.

 

Tarife copii (net):

 •  Copiii cu vârsta sub 2 ani beneficiază de gratuitate, fără asigurarea locului la mesele festive și fără pat suplimentar.
 • Pentru copiii cu vârsta între 2-6 ani cu meniu copil şi loc la mesele festive, tariful net este 850 lei/sejur în sala Eminescu respectiv 750 lei/sejur în Restaurant.
 • Pentru copiii cu vârsta între 6-14 ani pe pat suplimentar, cu meniu copil şi loc la mesele festive, tariful net este 1.300 lei/sejur în sala Eminescu respectiv 1200 lei/sejur în Restaurant.
 • Tariful pentru copii peste 14 ani sau adulţi pe pat suplimentar este 2000 lei/sejur în sala Eminescu respectiv 1.800 lei/sejur în Restaurant

 

» SERVICII
 • Cazare 4 nopţi, loc în cameră dublă cu toate mesele incluse
 • 30.12 Primire cu cozonac secuiesc și afinată la check-in

Seară de bun venit cu cină bufet și cântece populare cu Cora Munteanca

 • 31.12 Plimbare cu sania/ căruța (10:00), grătar în aer liber/ prânz bufet la hotel
  Revelion 2020: cină festivă cu open bar
  Petrecere cu formaţia Rhytmic
  Dress Code: Black tie
  Foc de artificii
 •  01.01 Brunch/ Plimbare cu sania/ căruța (13:00), grătar în aer liber

Cină festivă cu open bar
Petrecere cu fomația Back in Time
Dress Code: Glamours, anii ‘30 – pene, mărgele, jobene

 • 02.01 Program individual în aer liber, relaxare la spa

Prânz și cină bufet
Party cu DJ

 •  03.01 Mic dejun şi check-out;
 • Acces la piscină, jacuzzi, sauna uscată și umedă, mini sală fitness

 

» DESTINATIE

Baile Tusnad

Baile Tusnad sunt situate in partea sudica a depresiunii Ciucului, la o altitudine de 650 m, intre muntii Harghita si Bodoc, intr-un splendid defileu al Oltului. Pozitia in teritoriu ii confera un cadru deosebit de pitoresc, cu aer puternic ozonat, bogat in aerosoli rasinosi si ioni negativi care fac ca statiunea sa dispuna de un bioclimat montan tonic, favorabil reconfortarii psihice.
Despre apele minerale din zona Tusnadului exista dovezi scrise inca din sec XVIII, in care se mentioneaza existenta unor izvoare de ape minerale cu efecte curative folosite de catre localnicii satelor din apropiere.
Tot aici intalnim mofeta (bioxid de carbon), ea reprezintand emanatiile naturale de bioxid de carbon gaz uscat. Mofete. Aici se trateaza: afectiuni cardiovasculare (stari dupa infarct miocardic, tulburari circulatorii,afectiuni valvulare ale miocardului, hipertensiune arteriala, tulburari circulatorii); afectiuni ale sistemului nervos (nevroza astenica, distonii neurovegetative, stari astenice secundare, stari de oboseala fizica si intelectuala); afectiuni digestive (boli ale stomacului, tulburari functionale ale colonului, gastrite cornice, enterocolite, dischinezii biliare); afectiuni endocrine (hipertiroidie usoara, insuficienta suprarenala, boala Basedow).

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • Cazare 4 nopţi, loc în cameră dublă cu toate mesele incluse
 • 30.12 Primire cu cozonac secuiesc și afinată la check-in
Seară de bun venit cu cină bufet și cântece populare cu Cora Munteanca
 • 31.12 Plimbare cu sania/ căruța (10:00), grătar în aer liber/ prânz bufet la hotel Revelion 2020: cină festivă cu open bar Petrecere cu formaţia Rhytmic Dress Code: Black tie Foc de artificii
 •  01.01 Brunch/ Plimbare cu sania/ căruța (13:00), grătar în aer liber
Cină festivă cu open bar Petrecere cu fomația Back in Time Dress Code: Glamours, anii ‘30 – pene, mărgele, jobene
 • 02.01 Program individual în aer liber, relaxare la spa
Prânz și cină bufet Party cu DJ
 •  03.01 Mic dejun şi check-out;
 • Acces la piscină, jacuzzi, sauna uscată și umedă, mini sală fitness
 

Mențiuni: Programul de plimbare cu sania sau căruța durează 4-5 ore și conține un grătar în aer liber cu vin fiert, ceai şi pălincă de casă la discreție. Participanții se vor înscrie în momentul rezervării la alegere pentru data de 31.12 ora 10:00 sau 01.01 ora 13:00. Se recomandă îmbrăcăminte și încălțăminte adecvată pentru activități în aer liber pe timp de iarnă. Pentru familii cu copii oferim un loc special amenajat și Kid’s club cu clownul Kuki în perioada de 31.12-01.01 între orele 10:00-18:00. Pentru terapii Spa vă recomandăm să faceți programare la numărul de telefon 0266-335406. Pentru finalizarea rezervării se solicită achitarea unui avans de 50% din valoarea totală a sejurului în termen de 7 zile calendaristice de la efectuarea comenzii. Plata integrală se va efectua până cel târziu pe 20.12.2020.

  Politica de anulare:
 • Turiștii pot anula din motive personale rezervarea făcută, fără penalizare până cel târziu cu 10 zile înainte de data începerii sejurului. În acest caz sau în cazul în care reglementările naționale nu vor permite organizarea evenimentului avansul achitat poate fi folosit pentru achiziționarea unui sejur într-o altă perioadă.
 • În cazul anulării cu mai puțin de 10 zile înainte de data sosirii, avansul plătit se consideră arvună și va fi reținut de hotel (nu se returnează și nici nu mai poate fi folosit).
 
X