Revelion 2021 – Hotel Gabriela 3*, Maramures

Revelion 2021 – Hotel Gabriela 3*, Maramures

#als100

Revelion 2021 – Hotel Gabriela 3*, Maramures

» de la 504 Euro sau 2450 Ron/ sejur / persoana

Sejur de  5 nopti in perioadele:

28.12 – 02.01.2021

Județul Maramureș este o unitate administrativă care s-a constituit după Marea Unire din 1918 când partea de Sud a Țării Maramureșului a intrat în componența României În perioada interbelică Județul Maramureș (interbelic) cuprindea numai partea de Nord-Est, de peste Munții Gutâi, a actualului județ, iar reședința a fost orașul Sighet.
Județul Maramureș este situat în partea de nord a țării, fiind delimitat de județele Satu-Mare, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud și Suceava, respectiv la nord fiind delimitat de frontiera cu Ucraina, având o suprafată de 6.215 km² (2,6% din suprafața țării) și un relief variat ca morfologie si complex din punct de vedere geologic.

Zona montană aparținând Carpaților Orientali reprezintă 43%, zona colinară (dealuri, podișuri și piemonturi) circa 30%, iar zona joasă (depresiuni, lunci și terase) restul de 27% din suprafața județului. Principalele unități montane sunt: Munții Rodnei (cei mai înalți), Munții Maramureșului și lanțul vulcanic Igniș-Gutâi-Țibleș.

 

» TARIF:  2450 lei persoana/sejur

Vacanta se poate achita si cu vouchere de vacanta !

» CAZARE:

Hotelul Gabriela se află în judeţul Maramureș, la 1,5 km de centrul din Vișeu de Sus. Ofera unităţi de cazare cu WiFi gratuit. Calea ferată istorică a Mocăniţei este la 2 km de hotel.

Camerele moderne includ TV prin cablu, minibar şi baie cu articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Unele au balcon.

Oaspeții au la dispoziţie facilități de wellness și spa. Acestea includ piscină interioară, sală de gimnastică, cadă cu hidromasaj, baie turcească, saună uscată și salină.

Restaurantul à la carte de la Hotel Gabriela oferă preparate internaţionale şi româneşti tradiționale. De asemenea, are bar şi terasă. Hotelul Gabriela are şi săli de banchet unde se pot organiza evenimente private, inclusiv nunţi.

În plus, proprietatea oferă loc de joacă pentru copii şi parcare privată gratuită. Zona de schi Borşa se află la 23 km.

 
 

LOCATIE

Pachetul conține :
   • 5 nopti cazare(28 decembrie 2020 - 2 ianuarie 2021)
   • mic dejun buffet suedez
   • Seară Maramureșeană (29.12.2020) începând cu orele 21:00 cu cină inclusă
   • cina festivă dintre ani
   • cină 01.01.2021
   • Acces nelimitat la Centrul SPA și piscină interioară
X