Revelion 2021 – Hotel Ami 3*, Baile Felix

Revelion 2021 – Hotel Ami 3*, Baile Felix

#als100

Revelion 2021 – Hotel Ami 3*, Baile Felix

» de la 370 Euro sau 1800 Ron/ sejur / persoana

Sejur de  4 nopti in perioadele:

29.12 – 02.01.2021

Statiunea Baile Felix este situat in partea de nord-vest a Romaniei, in judetul Bihor, la o distanta de circa 9 KM de Oradea. Asezata in campia Crisurilor la o altitudine de 150 m, statiunea are un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate cu influenta mediteraniana, ideal pentru turism balnear. La dispozitia turistilor intreg anul, statiunea balneoclimaterica Baile Felix ofera conditii de relaxare, vacanta, odihna si recuperare.

Descoperite din antichitate, izvoarele de apa geo-termala au proprietati curative certificate, fiind oligometalice, bicarbonate, calcice si sodice, iar namolurile au proprietati sapropelice (bogate in hidrosulfura de fier coloidala).
Temperatura apelor termale este intre 20-49 grade. Datorita continutului ridicat de saruri minerale medicii internisti recomanda pacientilor tratamentele sau curele cu ape din bai.

Baile Felix dispun de o bogata baza de tratament ce cuprinde: instalatii pentru bai la cada, instalatii pentru aplicatii calde cu namol si parafina, bazine cu apa termala, instalatii pentru elongatii sub apa, instalatii pentru electro si hidro terapie, sauna, piscine acoperite si in aer liber, sali de gimnastica medicala.

Climatul cu ierni blande si veri moderate, favorizeaza existenta unei paduri de foioase intinse, care da statiunii o atmosfera ideala pentru orice anotimp, facand-o propice pentru relaxare si tratament, astfel incat ploaia sau frigul iernii nu reprezinta o piedica pentru o baie cu apa termala in aer liber.

 

» TARIF: 1800 lei persoana/sejur

Vacanta se poate achita si cu vouchere de vacanta !

» CAZARE:

Situat în centrul staţiunii balneare Băile Felix, la doar 200 de metri de ştrandul Apollo, Hotelul Ami oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Acesta pune la dispoziţie un serviciu de masaj şi un restaurant.

Hotelul Ami a fost deschis în anul 2008 şi toate camerele sale au frigider, TV prin cablu şi telefon. De asemenea, acestea au o baie spaţioasă cu cabină de duş. Unele camere au balcon privat.

Hotelul are o terasă în grădină şi un restaurant care serveşte o selecţie de mâncăruri naţionale şi internaţionale. În plus, sunt disponibile o farmacie şi un bazar. Oaspeţii cazaţi la Hotelul Ami vor primi un voucher de reducere la parcul acvatic.

 
 

LOCATIE

Pachet Revelion 2021 
  • Check in 29 sau 30 dec 
  • 4 nopți ,5 zile 
  • Cazare in camere cu pat matrimonial 
  • Regim de masa :mic dejun și cina 
  • Masa festivă de revelion :aperitivele,2 feluri de baza ,bufet de fructe ,OPEN bar 
  • Muzica live ,program artistic 
  • After party 01 ian cu foto boster 
  • Cina ardeleneasca 
  • Băuturi incluse ,țuica ,vin ,apa 
X