Revelion 2021 Atena, capitala maslinilor

Revelion 2021 Atena, capitala maslinilor

#als100

Revelion 2021 Atena

» de la 495 Euro/ persoana/ pachet

Sejur de  5 zile

29.12.2020 – 02.01.2021

 

Atunci când te gândești la Atena îți vin în minte cuvintele cultură, democrație, filosofie, zei, legende, Acropole. Dar pe lângă latura istorică și culturală de o imensă importanță pentru tătâmul grecesc și pentru Europa, trebuie să recunoaștem și restul atracțiilor pe care capitala statului elen le oferă: o gastronomie fabuloasă, o viață de noapte vibrantă, agitată și pestriță, un climat cald, mediteranean, dar și experiențe unice, care merită trăite măcar o dată în viață.

Capitala Greciei poartă numele zeiței Atena și a fost locuită încă de acum 7000 de ani. Este situată în regiunea Attica.

 

 

» TARIFE
 

Hotel 4* Superior

 Loc in dubla Loc in tripla Camera Single Copil 2-11,99 ani

cu 2 adulti in camera

CAMERA STANDARD    495 482 € 650 €

361 €

» PACHETUL INCLUDE
 • 4 nopti cu mic dejun la HOTEL BOSS BOUTIQUE ATHENS 4* SUPERIOR in centrul Atenei (sau similar)
 • Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti
 • Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Transferul apt-htl-apt
 • Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic
 • Turul panoramic al Atenei – fara biletul de intrare la Acropole
 • Bonus! Asigurare Medicala si STORNO indiferent de varsta
 • Bonus! Transfer intern de grup pe ruta Brasov-Otopeni-retur si Constanta-Otopeni-retur
» CAZARE

Boss Boutique Athens se află in Atena, la 300 m de Teatrul Național al Greciei și oferă un restaurant, si un bar cu vedere la oraș. Unitățile sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, ceainic, duș, uscător de păr și birou. Toate camerele sunt dotate cu un dulap și o baie privată. 

5 zile/ 4 nopti
1
29.12.2020 BUCURESTI – ATENA

Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30. Aterizare la Atena la ora 18:10 si transfer la hotel. Cazare la hotel 4*Superior.

2
30.12.2020 ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos

Mic dejun. Timp liber. Optional, daca timpul este favorabil, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala cu plata pe vasul de croaziera, la Manastirea Sfantul Nectarie si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate filme romantice, comedii sau filme de aventuri. Cazare la hotel 4*Superior in Atena.

3
31.12.2020 ATENA – Tur panoramic al orasului Atena cu vizita la Acropole

Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic-locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Acropole (inclusiv muzeul), cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 10 euro/persoana). Timp liber pentru plimbare, odihna. Cazare la hotel 4*superior in Atena. Seara, CINA FESTIVA DE REVELION – optionala (meniul la alegere, inainte de plecare, cu bauturi locale incluse si transfer dus-intors).

La Multi Ani 2021!

4
01.01.2021 ATENA – Excursie Optionala la Cap Sounion

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbare. Optional, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena - Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox.45 km). Cazare la hotel 4*superior in Atena.

5
02.01.2021 ATENA – Excursie optionala in Peloponez sau la Oracolul din Delfi - BUCURESTI

Mic dejun. Excursie optionala cu plecare foarte devreme dimineata spre Peloponez (Tur de Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume si muzeul. A doua varianta de optionala propusa este spre Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei antice grecești si era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice, bucuradu-se de un prestigiu important în vechea lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul la inceput de an! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Camerele se eliberea la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer la aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 18:55 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:30.

LOCATIE

» PACHETUL  INCLUDE
 • 4 nopti cu mic dejun la HOTEL BOSS BOUTIQUE ATHENS 4* SUPERIOR in centrul Atenei (sau similar)
 • Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti
 • Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Transferul apt-htl-apt
 • Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic
 • Turul panoramic al Atenei – fara biletul de intrare la Acropole
 • Bonus! Asigurare Medicala si STORNO  indiferent de varsta
 • Bonus! Transfer intern de grup pe ruta Brasov-Otopeni-retur si Constanta-Otopeni-retur
» PACHETUL NU INCLUDE
 • Cina Festiva de Revelion este OPTIONALA si este organizata la sala de evenimente ONEIRION. Cina include VIN, BERE SI RACORITOARE si se rezerva si se achita la inscriere! Meniul se alege inaintea plecarii din Romania, iar transferul dus-intors la eveniment este inclus in pretul acesteia: 85 €/persoana.
 • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
 • Biletul de intrare la Acropole: 20 €/persoana, iar elevii, studentii si pensionarii au reducere pe baza documentelor doveditoare.
 • Taxa locala de la 1 ianuarie 2018 (4 eur/zi/camera
» Excursii optionale - preturi informative pentru minimum 20 participanti:
 •  Excursie la Delphi: durata 1 zi (8h). Pret: 90 euro/persoana. Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana. Minimum 20 persoane participante.
 • Croaziera pe Marea Mediterana in Golful Saronicos. Pret informativ: 105 euro/persoana. Include: transfer autocar la punctul de imbarcare pe vas, croaziera, pranzul pe vas. Minimum 20 persoane participante. Excursia se efectueaza in cazul in care marea este linistita!
 • Excursie optionala la Cap Sounion. Pret informativ: 70 €/persoana, incluzand transport auto, pranz/cina la o taverna pe malul marii si asistenta turistica. Minimum 20 persoane participante.
 • Excursie Tur de Argolis in Peloponez: durata 1 zi (8h) Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana. Pret: 90 €/persoana. Intrarile la obiective sunt in plus aprox.12 €/persoana. Minimum 20 persoane participante.
X