fbpx
 

Revelion 2020 la SPA in Salonic, Grecia 5*

Revelion 2020 la SPA in Salonic, Grecia 5*

#als007

Revelion La SPA in Salonic, Grecia

» 399 Euro/ persoana/ cam. dubla

190 Euro (copil 0-4.99 ani)
259 Euro (5-11.99 ani)
150 Euro (supliment cam. single)
389 Euro (tarif al treilea adult)

Sejur 6 zile/ 4 nopti in perioada:

28.12.2019 – 02.01.2020

Traseu:

Bucureşti – Salonic  – MeteoraEdessa Olimp – Bucureşti

Orasul Salonic, cel de-al doilea oras ca marime din Grecia, este orasul care a fost sub stapanirea a trei imperii de-a lungul timpului: imperiul roman, imperiul bizantin si imperiul otoman. Inainte de Primul Razboi Mondial reuseste sa devina  parte integranta a  Greciei. Astazi putem descoperi in Salonic influentele tututror celor care au trecut pe aici, imbinate armonios cu ceea ce este nou si modern. Cu toate ca istoria a lasat urme peste tot, Salonicul este un autentic oras grecesc, care m-a cucerit pe deplin. Format prin unirea a 25 de sate  mici pe locul unei terme, Salonicul este si locul unde a fost exilat oratorul roman  Cicero.

» PACHETUL INCLUDE
 • Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;
 • 4 nopţi cazare la Wellness Santa Hotel 5*****/sau similar în Agia Triada (Salonic);
 • Demipensiune la hotel (5 mic dejun și 4 cine);
 • Cina festiva de Revelion;
 • Tur de oraş Salonic;
 • Vizită Rila (dacă condițiile meteo ne permit);
 • Însotitor de grup.
» CAZARE

Wellness Santa Hotel 5*

Wellness Santa Resort este un nou hotel de 5 *, ce face parte din lanțul hotelier Santa Hotels și este situat pe plaja din Agia Triada, foarte aproape de centrul comercial Peraia și la doar 30 de minute de mers cu mașina de centrul orașului Salonic. Oferind camere și apartamente de lux cu vedere la mare, precum și restaurante, wellness, divertisment și opțiuni de petrecere a timpului liber, acest  hotel  este alegerea ideală pentru vacanțele de lux de vis din Salonic.

Facilități hotel: Hotelul pune la dispoziția turiștilor centru SPA cu piscină interioară, saună, masaj, tratamente corporale,  piscină exterioară, restaurant , cafenea,  longe bar, sala de conferințe și de evenimente.

Facilități camere: Hotelul oferă camere de lux, majoritatea cu vedere spre mare dotate cu Wi-Fi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minifrigider, seif, uscător de păr, baie proprie cu duș sau cadă.

1
Ziua 1

Ziua 1 / Sâmbătă 28.12.2019: BUCUREŞTI – VELIKO TARNOVO – SALONIC

Întâlnire la ora 22:30 cu reprezentantul agenţiei în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 23:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Veliko – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Agia Triada ( Salonic).

2
Ziua 2

Ziua 2 / Duminică 29.12.2019: SALONIC

Cazare la Wellness Santa Hotel 5*/ similar. După-amiaza puteti opta pentru un moment de relaxare în zona de SPA a hotelului sau vă propunem vizită în zona centrală a orașului Salonic unde vizităm faimoasa Piaţă Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius,  Biserica Sf. Dumitru – sfântul protector al oraşului, urmată de o scurtă pauză la emblema Salonicului – Turnul Alb, locul unde se găseşte şi statuia ecvestră a lui Alexandru cel Mare.  Seara, cină la hotel.

3
Ziua 3

Ziua 3 / Luni 30.12.2019: SALONIC – METEORA  

După servirea micului dejun,timp liber sau vă invităm să participaţi la excursia opţională la Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, al doilea după Muntele Athos, inclus în patrimoniul cultural şi natural UNESCO.  Acesta este un loc unic în lume, cel puțin din punct de vedere geologic: stânci care parcă țâșnesc din pământ și în vârful cărora sunt construite vestitele mănăstiri, care par suspendate în aer. Excursia spre Meteora începe dimineața devreme, iar pe drum facem un prim popas chiar la poalele stâncilor pentru a vizita un atelier de pictură. Aici încă se mai realizează manual icoane de tip bizantin chiar după modelul celor aflate în mănăstirile pe care urmează să le vizităm. Seara ne întoarcem în Agia Triada la hotel, apoi timp liber pentru odihnă si cină.

4
Ziua 4

Ziua 4 / Marţi 31.12.2019: SALONIC – EDESSA – POZAR

A patra zi, după micul dejun, puteţi avea o zi liberă pentru odihnă sau opţional excursie către Edessa, muzeul în aer liber plin cu vechi mori de apă, pentru a admira cea mai mare cădere de apă din Europa de Est. Veţi vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul râului Vodas şi a afluenţilor săi. Vizitând Parcul Natural Edessa veţi avea parte de o zi de neuitat în mijlocul naturii. Apoi ne îndreptăm spre băile termale de la Pozar, unde avem timp liber pentru baie în piscine cu apă termală. Ne întoarcem în Agia Triada la hotel, timp liber pentru odihnă, seara urmând să participăm la cina festivă de Revelion, inclusă in preț.

La multi ani 2020!
5
Ziua 5

Ziua 5 / Miercuri 01.01.2020: SALONIC – OLIMP - Mânăstirea Sf. Efrem Sirul

După micul dejun, vă invităm într-o excursie opţională la Olimp, să patrundeţi în lumea legendară a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare în Litochoro pe străzile pitoreşti ale “oraşului de piatră”, către “cada lui Zeus”. La întoarcere spre Agia Triada vom face o scurta oprire la Mânăstirea Sf. Efrem Sirul - ce adăposteşte şi cinsteşte moaştele Sf. Efrem Sirul, mai precis părţi din mâna dreaptă, cea cu care a scris nenumărate rugăciuni şi cuvinte de învăţătură. Seara, cină la hotel.

6
Ziua 6

Ziua 6 / Joi 02.01.2020: SALONIC – RILA – BUCUREŞTI

După micul dejun începem deplasarea spre casă. În drum spre România, dacă condițiile meteo ne permit, ne oprim la Mânăstirea Rila, cea mai cunoscută mânăstire din Bulgaria. Ne continuăm traseul pe ruta Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. În timpul nopţii, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale, vom sosi în Bucureşti.

ATENŢIE: Grup minim 45 pers.

LOCATIE

Servicii incluse:

 • Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale ;
 • 4 nopţi cazare la Wellness Santa Hotel 5*****/sau similar în Agia Triada (Salonic) ;
 • Demipensiune la hotel (5 mic dejun și 4 cine) ;
 • Cina festiva de Revelion ;
 • Tur de oraş Salonic ;
 • Vizită Rila (dacă condițiile meteo ne permit) ;
 • Însotitor de grup.

Nu sunt incluse:

 • Asigurarea medicală (aproximativ 43 lei/persoană) ;
 • Asigurare Travel (medicală+storno) (aproximativ 79 lei/persoană) ;
 • Intrările la obiectivele turistice şi serviciile de ghizi locali ;
 • Vizitele menţionate în program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice ;

Suplimente:

Locuri preferențiale in autocar (rand 1 banchete - 15 €/pers/loc, rand 2 banchete - 10 €/pers/loc, rand 3 banchete - 5 €/pers/loc » Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferențiale se va taxa cu 5 €/pers/loc *Important : Confirmarea locurilor preferentiale se va face in limita disponibilitatii.   REDUCERI » Reducere 5 €/pers pe ultima banchetă în autocar

Optionale:

 • OLIMP – 25 euro/persoană
 • EDESSA – 30 euro/persoană
 • METEORA – 35 euro/persoană
 
 • ATENȚIE !!! Excursiile opționale se realizează pentru un grup minim de 30 persoane!
 
 • Vă recomandăm încheierea asigurării Travel (storno+medicală), pentru a vă proteja investiţia în pachetul turistic, atât înainte de plecare (în cazul anulării călătoriei), cât şi după plecare (în cazul unei situaţii neprevăzute apărute pe perioada sejurului)!
 • Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente și nu se cumulează cu alte reduceri.
 • Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% !
 
 • ATENŢIE!!! Excursiile opţionale se realizează pentru un grup minim de 25 de persoane!!!!
X