fbpx
 

Revelion 2020 Innsbruck – Partiile Olympia Ski

Revelion 2020 Innsbruck – Partiile Olympia Ski

#als001

Clubhotel Edelweiss Goetzens, Innsbruck-Partiile Olympia Ski world Innsbruck 2020

» 609 Euro / persoana in camera dubla

» 589 Euro / persoana in family room

*reduceri copii in DBL cu parintii: 0-5,9 ani: 100% / 6-11,9 ani: 50% / 12-15,9 ani: 20%

Sejur 7 nopti, in perioada:

28.12.2019 – 04.01.2020

Minunatul oraș istoric cu restaurantul Goldenes Dachl, bisericile baroce și casele medievale, încadrate de impresionantul lanț munots Nordkette: Innsbruck arată vizitatorilor din cea mai frumoasă latură a sa. Centrul vechi al orașului pune perioada Evului Mediu într-o lumină nouă, modernă. Clădirile de pe malul Innului se combină cu formațiunile stâncoase circulare într-un spectacol vizual încântător, în timp ce Goldene Dachl (Acoperișul Auriu), construit de Împăratul Maximilian I, strălucește de pe strada Herzog Friedrich. Satul alpin pitoresc tirolez Goetzens, se poate vedea pe un platou însorit, cca. 868 de metri deasupra nivelului mării, aproximativ 7 km distanță de Innsbruck.

Partii de schi Goetzens-Mutters (integrațe în zona schiabilă Olympia Skiworld), accesați gondola Gotzens, sunt la 500 de metri de centru satului. Aici sunt 2 telegondole, 1 Telescaun, 2 teleschi și 15 km de partii. La aproximativ 10 km se află regiunea de schi Axamer Lizum, altitudinea: cca. 1.583 – cca. 2.340 de metri deasupra nivelului mării.
Regiunea de schi Axamer Lizum sunt în total km de pârtii cca. 41 km: Ușor: cca. 4 km; intermediare: cca. 27 km; dificil: cca. 10 km si ofera 10 instalatii de cablu:
În Goetzens gasiti discotecă, baruri, cafenele, restaurant, revistă, bănci și un birou de turism. Minunatul oras Innsbruck cu atractii de vânzare turistice: Acoperișul de Aur, Hofburg Imperial, ISEL de munte, Coloana Sfantei Ana se află la 10 minute.
Vechiul obiectiv turistoce in regiune sunt: ​​„Crystal World Swarovski” în Wattens, Castelul Ambras (cu portretul lui Vlad Tepes!), Muzeul Thurnfels în Völs

» PACHETUL INCLUDE:
 • 7 nopți de cazare demipensiune plus la Clubhotel Edelweiss Götzens 3*(mic dejun bufet;cina 3 feluri cu salate in stil bufet
 • Galla dinner pe data de 31.12.2019 la Clubhotel Edelweiss Götzens 3*
 • Accesul la SPA/Wellness
 • Loc pentru depozitare echipament de ski si snowboard
 • Acces la Wi-fi
 • Parcarea gratuita
 • Taxa de statiune
» CAZARE:

Clubhotel Edelweiss Götzens 3*- Götzens

Clubhotel Edelweiss Götzens 3* este situat aproape de o poziție limitată și însorită, cca. 300 de metri de centru Gotzens, cca. 750 de metri de stație de telegondolă Götzens (la aproximativ 6 minute de centrul orașului), la cca. 5 km se află în stația de telegondolă Mutters.
Statia skibus se află la 200 de metri departare de hotel, în apropiere de biserică și piata centrală.
Facilități: Götzens Clubhotel Edelweiss sunt 55 camere, un spa spați, lumini și aerisite, recepție, cafenea, restaurant, bar.
Camere duble (DBL ) : telefon în dotare, televiziune prin satelit, seif, baie sau duș și toaleta, balcon parțial. Gradul de ocupare: minim 2 adulți / maxim 2 adulți (aproximativ 20 mp).
Camere duble cu pat suplimentare (DBL + EB) : au in dotare telefon, televiziune prin satelit, seif, baie sau duș și toaletă, balcon parțial, un pat canapea (pentru o persoană a 3-a). Ocupare: minim 2 adulți / maxim 3 adulți sau 2 adulți + 1 copil (aproximativ 22 m²).
Camere de familie (FAM): telefon modern dotate cu, televiziune prin satelit, săpun, baie sau duș și toaletă. Unele camere au un balcon, 2 canapele extensibile suplimentare sau o canapea extensibilă dublă (pentru a 3-a și a 4-a pers.). Gradul de ocupare: minim 2 adulți + 1 copil / maxim 4 adulți sau 2 adulți + 2 copii (cca.24 m²).

NOTA!
Oferta valabila pentru sejur individual din 28.12.2018, ckeck-in Sambata
7 nopti cazare / regimul de masa demipensiune plus + galla dinner

*Prezenta oferta este valabila 
IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE
Termeni generali de plata: 40% la inscriere si 60% cu minim o luna de zile inainte de ckeck-in

LOCATIE

Servicii incluse:

 • 7 nopți de cazare demipensiune plus la Clubhotel Edelweiss Götzens 3*(mic dejun bufet;cina 3 feluri cu salate in stil bufet
 • Galla dinner pe data de 31.12.2019 la Clubhotel Edelweiss Götzens 3*
 • Accesul la SPA/Wellness
 • Loc pentru depozitare echipament de ski si snowboard
 • Acces la Wi-fi
 • Parcarea gratuita
 • Taxa de statiune

Nu sunt incluse:

 • La cerere! supliment camera SGL

NOTA!

 • Oferta valabila pentru sejur individual din 28.12.2018, ckeck-in Sambata 7 nopti cazare / regimul de masa demipensiune plus + galla dinner
 • Prezenta oferta este valabila IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE. Termeni generali de plata: 40% la inscriere si 60% cu minim o luna de zile inainte de ckeck-in
X