Turul pietelor de Craciun din Transilvania

Turul pietelor de Craciun din Transilvania

#als001

Turul pietelor de Craciun din Transilvania

»  134 Euro sau 650 Ron/pers. /sejur

Sejur 3 zile / 2 nopti in perioada:

09.12 – 11.12.2021

 

Aceasta oferta se poate ACHITA si cu VOUCHERE DE VACANTA

Descoperiți alaturi de agentia ALSYS TRAVEL cele mai frumoase și fascinante obiceiuri de

Craciun din Transilvania.

 

Experiențe

 • tur pietonal în Sibiu: Piața Mare, Podul Mincinoșilor, Turnul cu Ceas, Palatul Brukenthal
 • tur pietonal în centrul istoric al Brașovului, oraș medieval: Biserica Neagră, Piața Sfatului, zidurile vechi ale cetății
 
» PACHETUL INCLUDE
 • Transport plecare Bucuresti dus-intors cu autocare clasificate curse internationale
 • Cazare 2 nopti cu demipensiune (mic dejun si cina)
 • Acces la pitele de Craciun
 • Asistenta turistica din partea agentiei
» CAZARE:

VILA SALZBURG 3*

Vila Salzburg se afla exact la intrarea in Orasul Ocna Sibiului, Toate camerele sunt modern amenajate si dotate cu bai proprii cu uscator de par, plasme Tv  si frigider .

Vila Salzburg este situata la intrarea in incinta Statiunii balneoclimaterice Ocna Sibiului , denumita si Litoralul Ardealului, un izvor de sanatate prin proprietatile curative ale namolului sapropelic si numeroaselor lacuri saline helioterme , formate pe locul unor vechi mine de sare surpate.Zacamantul de sare a fost exploatat inca din timpul romanilor, continua exploatare ducand la formarea unor mari caverne subterane, care, prin prabusirea lor, au format lacurile care au transformat Ocna Sibiului intr-o statiune balneoclimaterica.

HOTEL BELLA VISTA 3*

Situat într-o zonă liniştită pe coasta unui deal, în localitatea Săcele din sudul judeţului Braşov, Complexul Turistic Bella Vista oferă vedere panoramică şi camere cu baie privată şi balcon.

Fiecare cameră a hotelului Bella Vista are TV prin cablu, minibar şi baie cu halate de baie.

De asemenea, puteţi juca biliard, tenis de masă sau fotbal de masă. Parcarea privată este gratuită. Oaspeţii au la dispoziţie un restaurant la mai puţin de 3 minute de mers cu maşina de proprietate.

Suplimentare

 • Pentru organizarea turului sunt necesare cel puțin 30 persoane
 • Suplimentul SGL la hoteluri implică costuri suplimentare
1
Ziua 1

Bucuresti – Sibiu – Ocna Sibiului (aprox. 310km)

Plecare din Bucuresti catre Sibiu pe ruta Pitesti - Ramnicu Valcea. Oprire pe drum pentru vizita la Manastirea Cozia, un complex monahal medieval, situat în orașul Călimănești, pe malul râului Olt. Este o ctitorie a domnului Mircea cel Bătrân, extinsă și renovată de-a lungul istoriei sale multiseculare.

Paul de Alep, în jurnalul călătoriei sale în Țara Românească între 21 august 1656 - 13 octombrie 1658 scria despre Cozia: „În limba lor înțelesul numelui acestei mănăstiri, Cozia este „fortăreață de pământ din pricina nenumăraților munți din această țară”. Mănăstirea Cozia, în ansamblul ei, este inclusă în lista monumentelor istorice din România.

Tur de oras pietonal in Sibiu si vizitarea pietei de Craciun.

Expozanti din tara si strainatate vor fi prezenți in Piața Mare din Sibiu pentru a oferi experiențe plăcute vizitatorilor, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracții printre care se numără Atelierul lui Moș Crăciun și patinoarul în aer liber, și Parcul lui Moș Crăciun .Spectaculoasele proiecții realizate pe fiecare clădire din Piața Mare, sunt din nou prezente, care întrețin atmosfera feerică a evenimentului. Totodată, acestea iluminează întreaga locație într-o manieră unică, transformând centrul orașului într-un loc de poveste.

În cazul în care nu se va tine târgul de Crăciun din cauza restrictiilor vom vizita Muzeul Astra.

Loc ideal pentru păstrarea spiritului românesc autentic, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului este aşezat într-un adevărat paradis, în rezervaţia naturală “Dumbrava Sibiului”. Dispunând de un lac şi de peste zece kilometri de alei, muzeul prilejuieşte plimbări de tot felul, de la clasicul mers pe jos, până la un scurt tur cu trăsura sau cu sania.

Seara, cazare si cina in Ocna Sibiului la Pensiunea Salzburg 3*, sau similar.

 

2
Ziua 2

Ocna Sibiului – Brasov – Sacele (aprox.180km)

Mic dejun. Dimineata, plecare catre Brasov unde se organizeaza un tur de oras cu vizitarea pietei de Craciun. Seara, cazare si cina in Sacele, la Hotel Bella Vista 3*, sau similar.

3
Ziua 3

Brasov Sinaia Bucuresti (aprox. 190km)

 

Mic dejun. Dimineata, plecare catre Bucuresti. Pe drum, oprire pentru vizita castelului Peles din Sinaia. Timp liber la dispozitie in Sinaia pentru pranz. Sosire in cursul serii in Bucuresti.

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • Transport plecare Bucuresti dus-intors cu autocare clasificate curse internationale
 • Cazare 2 nopti cu demipensiune (mic dejun si cina)
 • Acces la pitele de Craciun
 • Asistenta turistica din partea agentiei

TARIFUL NU INCLUDE:

 • Intrarea la obiectivele turistice
 • Cheltuieli personale