Pachete Wellness – Hotel Diana Resort, Herculane

Pachete Wellness – Hotel Diana Resort, Herculane

#als100

Pachete Wellness la Hotel Diana Resort din Baile Herculane

» de la 390 Euro/ camera/ sejur

Sejur de minim 5 nopti (intrarea duminica) in perioadele:

14.06. – 12.09.2021 (sezon)
06.01. – 13.06.2021 (extrasezon)
06.01. – 23.12.2021 (extrasezon)

 • check in: incepand cu orele 16:00
 • check out: cel tarziu la orele 12:00
» CAZARE

Diana Resort se află în staţiunea Băile Herculane, într-un cadru natural şi înconjurat de o zonă împădurită întinsă. Complexul oferă un centru de fitness, spa şi wellness, cadă cu hidromasaj şi o piscină interioară. Proprietatea este situată la 2 minute de mers pe jos de râul Cerna şi la doar 250 de metri de centrul staţiunii. Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită.

Piscina interioară are ferestre din podea până la tavan care permit să intre multă lumină naturală. Oaspeţii au la dispoziţie 4 tipuri de saune care oferă beneficiile unei experienţe adevărate de wellness.

Camerele spaţioase de la Diana Resort sunt decorate în nuanţe de roşu, crem şi maro şi beneficiază de mobilier modern. Toate au baie privată, zonă de relaxare şi televizor, iar unele includ un dormitor separat şi un living.

Restaurantul à la carte serveşte mâncăruri locale şi internaţionale. Preparatele culinare şi băuturile pot fi savurate în zona de mese spaţioasă sau pe terasă. La cerere sunt disponibile meniuri pentru regimuri alimentare speciale, iar micul dejun poate fi adus şi în cameră.

Proprietatea este situată la 3 km de gară şi la aproximativ 10 minute de mers cu maşina de Lacul Prisaca şi de băile termale 7 Izvoare.

Oaspeţii pot face excursii cu vaporaşul pe Dunăre, care se află la 18 km. Parcul Naţional Domogled – Valea Cernei este la 30 de minute de mers cu maşina. În centrul oraşului se găsesc restaurante, baruri, cafenele şi magazine.

» TARIFE

Tarife pentru copii – Diana Resort Herculane
 • Copil 0-5.99 ani – Nu se aplica tarif suplimentar daca copilul doarme cu parintii, fara pat suplimentar
 • Copil 6-11.99 ani – Nu se aplica tarif suplimentar daca copilul doarme cu parintii. Pat suplimentar – 9 euro/ mic dejun – 5 euro
 • Pat suplimentar in dubla/ canapea extensibila in Camera Family sau Apartament – 9 euro/ mic dejun – 8 euro
 • 2 copii 0-5 ani – Se pot caza în Cameră Family sau Apartament, un copil în pat cu părinții și un copil pat suplimentar/canapea extensibilă gratuit, mic dejun inclus
 • Doi copii 6-11.99 ani – Se pot caza în Apartament, dormitorul are un pat matrimonial, camera de zi pat suplimentar/canapea extensibilă gratuit, mic dejun inclus
Tarife masa copii

Vârsta copii                       Mic dejun                           Prânz/Cină bufet
0-5.99 ani                         Mic dejun gratuit                                gratuit
6-11.99 ani                        Mic dejun 5 euro                                6 euro
Peste 12 ani                      Mic dejun 8 euro                                12 euro

Copiii nedeclarati, achita tarif de adult

 
» PACHETUL INCLUDE:
 • sejur de minim 5 nopti (intrarea duminica)
 • regim de masa:  Pachetul cu Demipensiune (mic dejun si pranz, prima masa va fi micul dejun, ultima pranzul la plecare),
  Pachetul cu Pensiune completa, va intra cu cina, se va iesi cu pranz.
  Pachetul All inclusive cuprinde mic dejun, prânz, cină în sistem bufet suedez, gustare si băuturi alcoolice/non-alcoolice.
 • tratament 3 terapii wellness/ persoana/ sejur
 • acces gratuit Diviana Spa
» DESTINATIE

Originea Băilor Herculane se întinde pe o durată de aproape două milenii. Bazele statiunii au fost puse în anul 102 d.Ch. de Împaratul Traian, romanii introducând cultul balnear preluat de la greci pe care apoi l-au dezvoltat. Numele statiunii, vine de la zeul Hercules, fiul lui Zeus si al frumoasei Alcmena, consemnat în mitologia romană ca patron al izvoarelor termale, simbol al puterii si al echilibrului între forta fizică si cea spirituală.

Romanii au construit aici, la Therme Herculi (Ad Aquas Herculi Sacras), temple, băi, monumente si statui, închinate zeilor Hercules, Aesculap si Hygieia. Atestarea documentară a statiunii datează din anii 153 d.C.

Incepand cu secolul XVIII , s-au dezvoltat in Europa statiuni cu Bai termale cum ar fi Baden Baden in Germania, Karlovy Vary in Cehia, sau Baile Herculane, pe atunci, in Imperiul Austriac, statiuni care au devenit reprezentative in turismul european.

 
 

LOCATIE

Servicii incluse:

 • sejur de minim 5 nopti (intrarea duminica)
 • regim de masa:  Pachetul cu Demipensiune (mic dejun si pranz, prima masa va fi micul dejun, ultima pranzul la plecare), Pachetul cu Pensiune completa, va intra cu cina, se va iesi cu pranz. Pachetul All inclusive (mic dejun, prânz, cină în sistem bufet suedez, gustare și băuturi alcoolice/non-alcoolice)
 • tratament 3 terapii wellness/ persoana/ sejur
 • acces gratuit Diviana Spa