Pachete Wellness – Hotel Diana Resort, Herculane

Pachete Wellness – Hotel Diana Resort, Herculane

#als100

Pachete Wellness la Hotel Diana Resort din Baile Herculane

» de la 102 Euro/ camera dubla/ zi

Sejur de minim 5 nopti in perioadele:

05.12 – 31.12.2021 (Low season)
31.10 – 04.12.2021 (Mid season)
30.05 – 30.10.2021 (High season)

Durata sejurului: 5, 7, 10, 12 sau 14 nopti cu intrare duminica, luni sau marti

  • check in: incepand cu orele 16:00
  • check out: cel tarziu la orele 12:00

Aceasta oferta se poate ACHITA si cu VOUCHERE DE VACANTA

» CAZARE

Diana Resort se află în staţiunea Băile Herculane, într-un cadru natural şi înconjurat de o zonă împădurită întinsă. Complexul oferă un centru de fitness, spa şi wellness, cadă cu hidromasaj şi o piscină interioară. Proprietatea este situată la 2 minute de mers pe jos de râul Cerna şi la doar 250 de metri de centrul staţiunii. Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită.

Piscina interioară are ferestre din podea până la tavan care permit să intre multă lumină naturală. Oaspeţii au la dispoziţie 4 tipuri de saune care oferă beneficiile unei experienţe adevărate de wellness.

Camerele spaţioase de la Diana Resort sunt decorate în nuanţe de roşu, crem şi maro şi beneficiază de mobilier modern. Toate au baie privată, zonă de relaxare şi televizor, iar unele includ un dormitor separat şi un living.

Restaurantul à la carte serveşte mâncăruri locale şi internaţionale. Preparatele culinare şi băuturile pot fi savurate în zona de mese spaţioasă sau pe terasă. La cerere sunt disponibile meniuri pentru regimuri alimentare speciale, iar micul dejun poate fi adus şi în cameră.

Proprietatea este situată la 3 km de gară şi la aproximativ 10 minute de mers cu maşina de Lacul Prisaca şi de băile termale 7 Izvoare.

Oaspeţii pot face excursii cu vaporaşul pe Dunăre, care se află la 18 km. Parcul Naţional Domogled – Valea Cernei este la 30 de minute de mers cu maşina. În centrul oraşului se găsesc restaurante, baruri, cafenele şi magazine.

» TARIFE

Terapiile Wellness integrate într-un program coordonat de specialiștii noștri te ajută să eliberezi organismul de stres și să te reconectezi la starea de bine!

Tarife / camera dublă / zi:

Tip camere
Low season
Mid season
High season
Diviana 102 euro 122 euro 126 euro
Comfort 107 euro 117 euro 131 euro
Family 122 euro 133 euro 146 euro
Apartment 139 euro 150 euro 163 euro
 
» PACHETUL INCLUDE:
  • sejur de minim 5 nopti (intrarea duminica, luni sau marti)
  • regim de masa:  all inclusive, (mic dejun, prânz, cină în sistem bufet suedez și băuturi non-alcoolice & alcoolice)
  • terapii: 1 terapie wellnes/ persoana/ zi

Notă:
În perioadele de low și mid season, există posibilitate rezervării pachetelor cu demipensiune sau pensiune completă.

» DESTINATIE

Originea Băilor Herculane se întinde pe o durată de aproape două milenii. Bazele statiunii au fost puse în anul 102 d.Ch. de Împaratul Traian, romanii introducând cultul balnear preluat de la greci pe care apoi l-au dezvoltat. Numele statiunii, vine de la zeul Hercules, fiul lui Zeus si al frumoasei Alcmena, consemnat în mitologia romană ca patron al izvoarelor termale, simbol al puterii si al echilibrului între forta fizică si cea spirituală.

Romanii au construit aici, la Therme Herculi (Ad Aquas Herculi Sacras), temple, băi, monumente si statui, închinate zeilor Hercules, Aesculap si Hygieia. Atestarea documentară a statiunii datează din anii 153 d.C.

Incepand cu secolul XVIII , s-au dezvoltat in Europa statiuni cu Bai termale cum ar fi Baden Baden in Germania, Karlovy Vary in Cehia, sau Baile Herculane, pe atunci, in Imperiul Austriac, statiuni care au devenit reprezentative in turismul european.

 
*Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

*Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.
*Hotelierul isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de numarul de camere ramas sau de cresterea altor taxe care modifica automat pretul afisat initial, turistul este obligat sa contacteze agentia de turism pentru a afla de disponibilitatea pachetului si de pretul final.

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

  • sejur de minim 5 nopti (intrarea duminica, luni sau marti)
  • regim de masa:  all inclusive, (mic dejun, prânz, cină în sistem bufet suedez și băuturi non-alcoolice & alcoolice)
  • terapii: 1 terapie wellnes/ persoana/ zi
Notă: În perioadele de low și mid season, există posibilitate rezervării pachetelor cu demipensiune sau pensiune completă.