Pachete Sociale – Hotel Ferdinand, Herculane

Pachete Sociale – Hotel Ferdinand, Herculane

#als100

Pachete Sociale la Hotel Ferdinand din Baile Herculane

hotel ferdinand baile herculane alsys travel

» de la 224 Euro sau 1100 Ron/ pachet/ persoana (6 nopti)

Sejur de 6 sau 9 nopti in perioadele:

02.01. – 30.06.2022
16.09. – 23.12.2022

Aceasta oferta se poate ACHITA si cu VOUCHERE DE VACANTA

» CAZARE

Hotelul Ferdinand 3* este situat în stațiunea Băile Herculane, în apropierea statuii lui Hercules din centrul istoric al orașului. În anul 2002 a fost renovat și modernizat, oferind acum turiștilor condiții de cazare la standarde de 3 stele, având restaurant, sală de conferințe, centru spa, sală de fitness, jacuzzi, saună, solariu, gradină cu foișor, piscină interioară cu apă sulfuroasă și bază de tratament.

Hotel Ferdinand dispune de 5 apartamente și 48 camere duble, toate spațiile de cazare fiind dotate cu minibar, TV, telefon, internet, aer condiționat, baie proprie cu duș sau cadă, uscător de păr și halate de baie.

Locul de joacă situat în interiorul Hotelului Ferdinand este destinat copiilor cu vârste între 3 și 12 ani. Spațiul de joacă este decorat cu personaje animate Disney. Copiii vor fi antrenați în diferite activități educative, fiind supravegheați de personalul calificat, beneficiind totodată și de un mini-cinema unde se pot viziona desene animate și filme sau se pot organiza spectacole de karaoke.

Barul de zi, barul din mansarda hotelului Ferdinand și cel din grădină, oferă o gamă generoasă de băuturi alcoolice, nealcoolice, cocktailuri și specialități pe bază de cafea.

Alte servicii oferite turiștilor în incinta Hotelului Ferdinand sunt: seif pentru valori la receptie, spălătorie, parcare privată păzită, fax și copiere la recepție.

 

» TARIFE:
Denumire pachet DECADA BALNEARA HAI LA BAI
     
Perioada:

02.01-30.06.2022

16.09. – 23.12.2022

Tarif/ pachet/ loc in camera dubla

1500  lei/ pachet/pers 1100 Ron/ pachet/pers
Cazare 9 nopti cazare 6 nopti de cazare
Masa Mic dejun bufet suedez

Pensiune completa meniu fix

Mic dejun bufet suedez

Pensiune completa meniu fix

Tratament                  35  proceduri tratament

(5 proceduri / zi: 4 proceduri electroterapie + 1 baie de sulf)

15 proceduri tratament:

(3 proceduri/ zi: 3 proceduri electroterapie + 1 baie de sulf)

Detalii pachet ·       Micul dejun este in sistem bufet iar pensiunea completa este in regim meniu fix ·       Micul dejun este in sistem bufet iar pensiunea completa este in regim meniu fix
» SERVICII INCLUE
 • sejur de 3* de 6 sau 9 nopti
 • mic dejun bufet suedez
 • pensiune completa meniu fix
 • 15 proceduri tratament: (3 proceduri/ zi: 3 proceduri electroterapie + 1 baie de sulf) – valabil pentru oferta de 6 nopti
 • 35  proceduri tratament (5 proceduri/ zi: 4 proceduri electroterapie + 1 baie de sulf) – valabil pentru oferta de 9 nopti
» FACILITATI
 • Internet wireless in lobby si in zona de camera
 • Parcare supravegheata video
 • Acces la sala de fitness
 • Jocuri recreative (sah, rummy, table, carti, puzzle)

 

Suplimentar · Supliment camera single: 40 lei/ zi/ persoana.

· Contracost se pot efectua si alte proceduri: masoterapie (masaj de relaxare, masaj cu roci vulcanice, masaj anticelulitic), kinetoterapie, acupunctura, , impachetari cu namol).

· Tarifele nu includ Taxa de staţiune în cuantum de 1% din totalul tarifului de cazare pe sejur. Taxa de statiune se achita direct la Receptie in ziua sosirii.

OBSERVATII · NU VINDEM CAMERA IN PARTAJ, DOAR IN REGIM DE SINGLE/ DUBLA
» DESTINATIE:

Originea Băilor Herculane se întinde pe o durată de aproape două milenii. Bazele statiunii au fost puse în anul 102 d.Ch. de Împaratul Traian, romanii introducând cultul balnear preluat de la greci pe care apoi l-au dezvoltat. Numele statiunii, vine de la zeul Hercules, fiul lui Zeus si al frumoasei Alcmena, consemnat în mitologia romană ca patron al izvoarelor termale, simbol al puterii si al echilibrului între forta fizică si cea spirituală.

Romanii au construit aici, la Therme Herculi (Ad Aquas Herculi Sacras), temple, băi, monumente si statui, închinate zeilor Hercules, Aesculap si Hygieia. Atestarea documentară a statiunii datează din anii 153 d.C.

Incepand cu secolul XVIII , s-au dezvoltat in Europa statiuni cu Bai termale cum ar fi Baden Baden in Germania, Karlovy Vary in Cehia, sau Baile Herculane, pe atunci, in Imperiul Austriac, statiuni care au devenit reprezentative in turismul european.

 

*Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

*Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.
*Hotelierul isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de numarul de camere ramas sau de cresterea altor taxe care modifica automat pretul afisat initial, turistul este obligat sa contacteze agentia de turism pentru a afla de disponibilitatea pachetului si de pretul final.

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE

 • sejur de 3* de 6 sau 9 nopti
 • mic dejun bufet suedez
 • pensiune completa meniu fix
 • 15 proceduri tratament: (3 proceduri/ zi: 3 proceduri electroterapie + 1 baie de sulf) - valabil pentru oferta de 6 nopti
 • 35  proceduri tratament (5 proceduri/ zi: 4 proceduri electroterapie + 1 baie de sulf) - valabil pentru oferta de 9 nopti
Facilitati:
 • Internet wireless in lobby si in zona de camera
 • Parcare supravegheata video
 • Acces la sala de fitness
 • Jocuri recreative (sah, rummy, table, carti, puzzle)