Pachete Plenus – Hotel Diana Resort, Herculane

Pachete Plenus – Hotel Diana Resort, Herculane

#als100

Pachete  cu tratament Plenus la Hotel Diana Resort din Baile Herculane

» de la 72 Euro/ camera/ zi

Sejur de minim 5 nopti (intrarea duminica) in perioadele:

14.06. – 12.09.2020 (sezon)
13.09 – 23.12.2020 (extrasezon)

 • check in: incepand cu orele 16:00
 • check out: cel tarziu la orele 12:00

Originea Băilor Herculane se întinde pe o durată de aproape două milenii. Bazele statiunii au fost puse în anul 102 d.Ch. de Împaratul Traian, romanii introducând cultul balnear preluat de la greci pe care apoi l-au dezvoltat. Numele statiunii, vine de la zeul Hercules, fiul lui Zeus si al frumoasei Alcmena, consemnat în mitologia romană ca patron al izvoarelor termale, simbol al puterii si al echilibrului între forta fizică si cea spirituală.

Romanii au construit aici, la Therme Herculi (Ad Aquas Herculi Sacras), temple, băi, monumente si statui, închinate zeilor Hercules, Aesculap si Hygieia. Atestarea documentară a statiunii datează din anii 153 d.C.

Incepand cu secolul XVIII , s-au dezvoltat in Europa statiuni cu Bai termale cum ar fi Baden Baden in Germania, Karlovy Vary in Cehia, sau Baile Herculane, pe atunci, in Imperiul Austriac, statiuni care au devenit reprezentative in turismul european.

 

 

 

PACHET PLENUS

Trăirea plenară a sănătăți fizice!

Tradiția balneară datorată resurselor terapeutice de mare valoare, expertiza medicilor noștri  și aparatura medicală performantă sunt dedicate recuperării, ameliorării și vindecării, dar și prevenției într-o cură balneară la Herculane.

PACHHETE SEZON

-DEMIPENSIUNE= 94 EURO/ ZI/ CAMERA DBL

-PENSIUNE COMPLETA= 116 EURO//ZI / CAMERA DBL

-ALL INCLUSIVE = 124 EURO/ZI/ CAMERA DBL

 

PACHHETE EXTRASEZON

-DEMIPENSIUNE= 72 EURO/ ZI/ CAMERA DBL

-PENSIUNE COMPLETA= 90 EURO//ZI / CAMERA DBL

-ALL INCLUSIVE = 98 EURO/ZI/ CAMERA DBL

 
» PACHETUL INCLUDE:
 • Tariful afișat este pentru 2 persoane/zi în cameră dublă
 • Tariful de single reprezintă 70% din camera dublă.
 • Persoanele care nu prezintă bilet de trimitere, li se adaugă o taxă suplimentară de 10% din valoarea pachetului
 • Durata sejurului: 5 nopți, 7 nopți, 10 nopți sau 14 nopți cu intrare duminica
 • Terapii: 3 terapii/zi prescrise de medicul specialist
 • Curs valutar: 4.7 lei
 • inclus în orice pachet:  4 tipuri de saune (sauna IR, sauna umedă, sauna finlandeză cu aromaterapie, sauna finlandeză) piscină de înot, jacuzzi interior și exterior, Aqua Splash pentru copii
» CAZARE:
Diana Resort 3*

Diana Resort se află în staţiunea Băile Herculane, într-un cadru natural şi înconjurat de o zonă împădurită întinsă. Complexul oferă un centru de fitness, spa şi wellness, cadă cu hidromasaj şi o piscină interioară. Proprietatea este situată la 2 minute de mers pe jos de râul Cerna şi la doar 250 de metri de centrul staţiunii. Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită.

Piscina interioară are ferestre din podea până la tavan care permit să intre multă lumină naturală. Oaspeţii au la dispoziţie 4 tipuri de saune care oferă beneficiile unei experienţe adevărate de wellness.

Camerele spaţioase de la Diana Resort sunt decorate în nuanţe de roşu, crem şi maro şi beneficiază de mobilier modern. Toate au baie privată, zonă de relaxare şi televizor, iar unele includ un dormitor separat şi un living.

Restaurantul à la carte serveşte mâncăruri locale şi internaţionale. Preparatele culinare şi băuturile pot fi savurate în zona de mese spaţioasă sau pe terasă. La cerere sunt disponibile meniuri pentru regimuri alimentare speciale, iar micul dejun poate fi adus şi în cameră.

Proprietatea este situată la 3 km de gară şi la aproximativ 10 minute de mers cu maşina de Lacul Prisaca şi de băile termale 7 Izvoare.

Oaspeţii pot face excursii cu vaporaşul pe Dunăre, care se află la 18 km. Parcul Naţional Domogled – Valea Cernei este la 30 de minute de mers cu maşina. În centrul oraşului se găsesc restaurante, baruri, cafenele şi magazine.

 
 

LOCATIE

Servicii incluse:

 • Tariful afișat este pentru 2 persoane/zi în cameră dublăTariful de single reprezintă 70% din camera dublă.Persoanele care nu prezintă bilet de trimitere, li se adaugă o taxă suplimentară de 10% din valoarea pachetuluiDurata sejurului: 5 nopți, 7 nopți, 10 nopți sau 14 nopți cu intrare duminicaTerapii: 3 terapii/zi prescrise de medicul specialistCurs valutar: 4.7 lei*inclus în orice pachet:4 tipuri de saune (sauna IR, sauna umedă, sauna finlandeză cu aromaterapie, sauna finlandeză) piscină de înot, jacuzzi interior și exterior, Aqua Splash pentru copii
 •  
X