Oferta vara – Club Topaz, Neptun Romania

Oferta vara – Club Topaz, Neptun Romania

#als100

Oferta vara – Club Topaz Apartments, Neptun Romania

» 53 Euro sau 250 Ron/ noapte/ camera dubla

Sejur valabil in toata perioada:

26.06 – 30.09.2020

 

STATIUNILE NEPTUN SI OLIMP sunt amplasate la aproximativ 38 de kilometri de municipiul Constanta si la circa 8 kilometri de orasul Mangalia, de care apartin din punct de vedere administrativ. In nordul statiunilor Neptun si Olimp se afla localitatea Costinesti, iar la sud statiunea Jupiter. Datorita faptului ca cele doua statiuni se afla una in continuarea celeilalte, au fost inglobate intr-o singura statiune pe care oamenii o numesc Neptun-Olimp.
Amplasata intr-un cadrul natural foarte frumos, marginita de padurea Comorova la vest si Lacul Neptun la est, statiunea Neptun-Olimp nu si-a pierdut farmecul si eleganta de altadata. Neptun-Olimp este o statiune aerisita si foarte bine configurata, fiind traversata de o strada principala, destul de lata, din care se desprind strazi secundare si alei umbroase. Statiunea abunda in spatii verzi bine ingrijite care “ascund” hoteluri, vile si restaurante. Fata de alte statiuni ale litoralului romanesc, Neptun-Olimp este o locatie linistita, propice pentru relaxare.

» SERVICII INCLUSE
 • cazare
 • bucatarie
 • piscina in aer liber
 • gradina
 • accepta animale de companie (parter)

 

» TARIFE
Perioada Apartament

sufragerie + dormitor (2 camere)

Apartament 1 sufragerie si 2 dormitoare cu o baie (3 camere)
Apartament superior 1 sufragerie + 2 dormitoare cu 2 bai ( 3 camere)
26.06 – 16.07.2020 415 RON 488 RON 562 RON
17.07 – 23.07.2020 515 RON 609 RON 720 RON
24.07 – 16.08.2020 640 RON 730 RON 892 RON
17.08 – 29.08.2020 550 RON 650 RON 775 RON
30.08 – 13.09.2020 390 RON 450 RON 575 RON
14.09 – 30.09.2020 250 RON 300 RON 400 RON

tarifele sunt in lei/ noapte

» CAZARE

LOCALIZARE: Club Topaz este situat pe Strada Vilele Speciale. Acesta este la aproximativ 10 minute de mers pe jos pe langa Lacul Neptun pana la plaja Daytona si plaja ,,La Steaguri” si la aproximativ 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii Neptun. Cele mai apropiate restaurante sunt la 3 minute de mers pe jos. Condominiumul este situat in apropierea vilei prezidentiale.

DESCRIERE COMPLEX: Club Topaz este un complex de 3 etaje, fara lift. In complex oferim apartamente de doua camere, un apartament de 3 camere standard si apartamente de 3 camere superior. Club Topaz este inconjurat de o gradina verde in care se regaseste si piscina complexului cu o adancime maxima de 1,70 m si sezlonguri de plaja. Nu exista salvamar la piscina.

TIPURI APARTAMENTE: In Club Topaz se regasesc :

 • Apartamente de doua camere: aceste apartamente sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial, un living cu bucatarie deschisa, zona de luat masa si canapea extensibila de doua persoane, o baie si balcon/terasa;
 • Apartamente de 3 camere standard : acest apartament este situat la etaj si este format dintr-un master bedroom cu pat matrimonial, un dormitor secundar mai mic cu pat matrimonial, o baie decomandata, un living cu bucatarie deschisa, zona de luat masa si canapea extensibila pentru doua persoane si terasa;
 • Apartament de 3 camere superior : aceste apartamente sunt situate doar la etajele superioare si sunt formate din doua dormitoare cu pat matrimonial, 2 bai decomandate cu cada/dus, living cu bucatarie deschisa, zona de luat masa, canapea extensibila de 2 persoane, terasa.

DOTARI: Club Topaz ofera acces gratuit clientilor sai la piscina amenajata cu sezlonguri. Exista si un gratar pe care oaspetii il pot utiliza, dar si o zona cu
mese si scaune in curtea clubului.

Apartamentele sunt dotate cu: bucatarii cu frigider si un congelator mic, cuptor cu microunde, tacamuri, pahare, cani, farfurii, o tigaie si o oala, aragaz sau plita electrica; televizor in living cu antena prin cablu, canapea extensibila, zona de luat masa, masa si scaune pe terasa, prosoape, asternuturi, uscator de par, fier de calcat, masina de spalat rufe. Se oferta WIFI gratuit.

SERVICII: Apartamentele au serviciu de menaj zilnic.Prosoapele si asternuturile se schimba la 3 zile datorita politicicii de protejare a meciului pe care complexul o are. La fiecare apartament exista un singur loc de parcare alocat apartamentului.

 • Check-in se face incepand cu ora 14:00, iar check-out este pana in ora 12:00.

 

 • ANIMALE DE COMPANIE: se primesc animale de companie, dar numai la parter si cu aprobare in avans. Taxa pentru animalele de companie este de 10 eur/noapte/animal.
 • Destination

LOCATIE

SERVICII INCLUSE

 • cazare
 • bucatarie
 • piscina in aer liber
 • gradina
 • accepta animale de companie (parter)
X