Oferta vara 2020 – Hotel Florida3* Mamaia

Oferta vara 2020 – Hotel Florida3* Mamaia

#als100

Oferta  vara 2020 la Hotel Florida 3* din Mamaia

»37 Euro sau 180 Ron/ noapte/ camera dubla

*Nu sunt acceptate animale de companie.

Sejur valabil in toata perioada:

21.06– 30.09.2020

 

MAMAIA este cea mai mare si cea mai cunoscuta statiune a rivierei romanesti. Situata in nordul litoralului, Mamaia are o pozitie privilegiata. Statiunea este alipita municipiului Constanta si desparte lacul Siutghiol de Marea Neagra. Destinatia preferata a turistilor pe timp de vara, Mamaia a fost supusa in ultimii ani unui amplu proces de modernizare, capatand un frumos aer occidental. Palmieri, fantani arteziene spectaculoase, evenimente mondene si spectacole de senzatie, restaurante si cluburi luxoase, terase si gradini linistite, zone de promenada, parc acvatic, telegondola si centre de agrement, toate aceste facilitati fac din Mamaia o statiune a bunului-gust, distractiei si relaxarii.

 

 

 

 

» PACHETUL  INCLUDE
 • Tarifele includ cazare cu mic dejun si bonuri valorice
 • * BV1= Mic Dejun + bonuri valorice 55 ron/persoana/zi
  * BV2= Mic Dejun + bonuri valorice 80 ron/persoana/zi
  * Camera Single se calculeaza ca 80% din 2 locuri si pot fi date camere single pana la 23.06 si
  dupa 20 august
» TARIFE

Tarifelele sunt /persoana/  camera DBL/ noapte  cu mic dejun  si bonuri valorice 

21.06- 04.07.2020 / BV1- 195 Ron/ BV2- 225 Ron /pers/noapte in camera DBL

05.07- 11.07.2020 / BV1- 245 Ron/ BV2- 270 Ron /pers/noapte in camera DBL

12.07- 15.08.2020 / BV1- 255 Ron/ BV2- 285 Ron /pers/noapte in camera DBL

16.08- 31.08.2020 / BV1- 240 Ron/ BV2- 265 Ron /pers/noapte in camera DBL

01.09- 30.09.2020 / BV1- 180 Ron/ BV2- 205 Ron /pers/noapte in camera DBL

Hotel Florida Mamaia
Hotelul Florida este amplasat pe o fasie de nisip, intre tarmul Marii Negre si Lacul Siutghiol, in Statiunea Mamaia.
Hotelul este construit pe malul lacului si beneficiaza astfel de o priveliste superba. In acelasi timp, turistii au acces rapid la plaja, la orasul Constanta, dar si la punctele de interes din statiunea Mamaia: satul de vacanta, Aqua magic, telegondola, terenuri de tenis.
. Hotelul Florida beneficiaza de o priveliste superba catre lac, avand in acelasi timp acces rapid la plaja, la orasul Constanta, cat si la punctele de interes din statiunea Mamaia: satul de vacanta, aqua magic, telegondola, terenuri de tenis. Hotelul Florida este locatia unde sunteti intotdeauna bineveniti pentru a petrece o vacanta placuta pe litoralul romanesc.

Curatenia in camere este asigurata de personal calificat, bine instruit si atent la detalii.
Pentru confortul dumneavoastra camerele sunt dotate cu balcon, grup sanitar cu cadita de dus, TV, frigider/minibar, seif, aer conditionat, telefon, incalzire centrala, internet.

» FACILITATI SERVICII , DOTARI

Servicii gratuite : internet wireless, parcare .
• Cazarea incepe la ora 18:00 si se termina la ora 12:00 in ziua plecarii.
• Bonurile Valorice(fisa cont) vor putea fi consumate la restaurantul hotelului si la linia de autoservire,precum si la cele 2 baruri din incinta hotelului.Nu se impune restrictie de suma consumata intr-o anumita zi.

» FACILITATI COPII

-1 copil de la 0-7 ani (neimpliniti) Gratuitate in camera cu doi adulti platitori folosind acelasi pat (in baza certificatului de nastere), pentru al doilea copil se achita 35 ron/zi fara pat suplimentar
-7-12 ani(neimpliniti) – 40 ron/zi daca nu se solicita pat suplimentar si 50 ron/zi cu pat suplimentar,in ambele variante beneficiaza si de mic dejun daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun.
-12-18 ani – 100 ron/zi beneficiaza de mic dejun daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun si pat suplimentar
– Peste 18 ani –se vor taxa la fel ca un al treilea adult in camera si anume un loc in camera, beneficiaza de mic dejun daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun si pat suplimentar.
– Rezervarile efectuate cu Oferta “Early Booking” nu pot fi modificate sau anulate decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans. Se aplica doar la cazare cu mic dejun .

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:
 • Tarifele includ cazare cu mic dejun si bonuri valorice
 • * BV1= Mic Dejun + bonuri valorice 55 ron/persoana/zi * BV2= Mic Dejun + bonuri valorice 80 ron/persoana/zi * Camera Single se calculeaza ca 80% din 2 locuri si pot fi date camere single pana la 23.06 si dupa 20 august
 • » FACILITATI SERVICII , DOTARI
  » FACILITATI SERVICII , DOTARI
  Servicii gratuite : internet wireless, parcare . • Cazarea incepe la ora 18:00 si se termina la ora 12:00 in ziua plecarii. • Bonurile Valorice(fisa cont) vor putea fi consumate la restaurantul hotelului si la linia de autoservire,precum si la cele 2 baruri din incinta hotelului.Nu se impune restrictie de suma consumata intr-o anumita zi.
  » FACILITATI COPII
  -1 copil de la 0-7 ani (neimpliniti) Gratuitate in camera cu doi adulti platitori folosind acelasi pat (in baza certificatului de nastere), pentru al doilea copil se achita 35 ron/zi fara pat suplimentar -7-12 ani(neimpliniti) - 40 ron/zi daca nu se solicita pat suplimentar si 50 ron/zi cu pat suplimentar,in ambele variante beneficiaza si de mic dejun daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun. -12-18 ani – 100 ron/zi beneficiaza de mic dejun daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun si pat suplimentar - Peste 18 ani –se vor taxa la fel ca un al treilea adult in camera si anume un loc in camera, beneficiaza de mic dejun daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun si pat suplimentar. - Rezervarile efectuate cu Oferta "Early Booking" nu pot fi modificate sau anulate decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans. Se aplica doar la cazare cu mic dejun .
X