Oferta Rusalii – Pensiunea Roua Muntelui 3* Baia de Arieș

Oferta Rusalii – Pensiunea Roua Muntelui 3* Baia de Arieș

#als100

Oferta Rusalii 2024 – Pensiunea Roua Muntelui 3* din Muntii Apuseni

» 820 Ron/ persoana/ pachet demipensiune

» 945 Ron/ persoana/ pachet pensiune completa

 

Sejur de 3 zile/ 2 nopti in perioada:

22.06.2024 – 24.06.2024

 

Vacanta se poate achita si cu vouchere de vacanta!

» CAZARE

Roua Muntelui  are un restaurant care servește mâncăruri românești. Există WiFi gratuit, iar oaspeții beneficiază de parcare gratuită la proprietate.

Asezata in zona centrala a orasului Baia de Aries, judetul Alba, pensiunea Roua Muntelui a fost finalizata in anul 2013, construita in stil rustic cu mici influente moderne ce se incadreaza foarte bine in specificul zonei, iar conditiile de masa, cazare si relaxare sunt la standarde ridicate.

Pensiunea Roua Muntelui are o recepție deschisă non-stop și un lounge comun. Oaspeții pot savura băuturi la barul proprietății.

» PACHETUL INCLUDE
  • cazare 2 nopti
  • masa: demipensiune/ pensiune completa
  • masa festiva in Ziua de Rusalii
» DESTINATIE

La Baia de Arieş, aurul a fost exploatat de primii colonişti saşi. Dezvoltarea zonei a depins exclusiv de industria mineritului. În anul 1325, Regele Carol Robert a instituit un privilegiu asupra domeniului minier de la Baia de Arieş, pe care l-a concesionat acelor colonişti saşi, care înfiinţaseră oraşul Civitas Ovounberg. Mineritul din Baia de Arieş a cunoscut nu doar perioade înfloritoare, ci şi momente de restrişte, atunci când filoanele bogate erau epuizate, fără să fi apărut altele noi. Judele, cetăţenii juraţi şi toţi locuitorii din Offenbanya(denumirea localităţii în 1437) cereau printr-un memoriu la Camera din Sibiu, pentru ei şi pentru uşurarea minerilor, un ajutor de 1.000 de florini, semn că mineritul era atunci în scădere. În perioada interbelică a fost sediul unei plăşi din judeţul Turda.

3 zile / 2 nopti

LOCATIE

Baia de Aries

SERVICII INCLUSE:

  • cazare 2 nopti
  • masa: demipensiune/ pensiune completa
  • masa festiva in Ziua de Rusalii