Oferta Revelion – Hotel Parc 3* Sibiu

Oferta Revelion – Hotel Parc 3* Sibiu

#als100

Oferta Revelion 2022 – Hotel Parc 3* Sibiu

» 307 Euro sau 1499 Ron/ persoana/ pachet

Sejur de 4 zile/ 3 nopti in perioada:

30.12.2021 – 02.01.2022

 

ACCEPTAM SI PLATA CU TICHETE DE VACANTA!

 

» CAZARE

Situat în Sibiu, la mai puţin de 1 km de centrul istoric al oraşului şi de Muzeul Brukenthal, Hotelul Parc Sibiu a fost renovat în decembrie 2015 şi oferă acces gratuit la internet WiFi în toate zonele.

Toate camerele includ televizor, minibar şi o baie privată cu duş şi uscător de păr. Unele au o canapea extensibilă. Camerele beneficiază de vedere la parcul Sub Arini şi la munţii din jur.

Oaspeţii pot savura pizza şi alte preparate la bistroul hotelului şi se pot bucura de băuturi calde şi reci la bar. În timpul verii, oaspeţii pot lua masa pe terasa Hotelului Parc Sibiu. La proprietate se serveşte zilnic micul dejun. Recepţia este deschisă nonstop.

În faţa hotelului există o staţie de taxi, iar cele mai apropiate staţii ale mijloacelor de transport public se află la mică distanţă de mers pe jos. Gara Sibiu este situată la 2,4 km. Autogara Q7 este la 100 de metri de hotel, iar Aeroportul Internaţional Sibiu este la 5 km.

» PACHETUL INCLUDE
 • Intampinare traditionala cu vin fiert, tuice, cozonac si turta dulce
 • Cazare 3 noptii in camera dubla
 • Cina in 30.12.2021
 • Mic dejun bujet suedez
 • Petrecere de revelion cu formative live & DJ
 • Bruch in 01.01.2022
 • Cina festiva de An Nou 01.01.2022

 

» DESTINATIE

Sibiul de astăzi este o destinație turistică cunoscută pe plan internațional și apreciată atât de specialiștii din domeniu, cât și de mass-media și de simpli turiști care vizitează orașul. Acest statut a fost construit însă pas cu pas, prin concursul tuturor actorilor locali: administrația locală, operatori turistici și culturali, personalități și simpli membri ai comunității.

În anul 2000, Sibiul era încă orașul prăfuit de provincie, care a suferit mult din cauza nepăsării autorităților din perioada comunistă. Atât centrul istoric, cât și cartierele orașului, aveau nevoie de ample lucrări de reabilitare sau modernizare. Autoritățile locale de atunci au înțeles această nevoie și, începând din anul 2002, sumele investite în astfel de lucrări au crescut constant. Aceasta pentru că o comunitate, un oraș nu se poate dezvolta dacă nu dispune de o infrastructură bună și funcțională, afirmația fiind adevărată și în cazul dezvoltării în domeniul turistic.

Centrul istoric a beneficiat de investiții de peste 50 de milioane de Euro în ultimii 14 ani. Străzile au fost reabilitate prin lucrări de modernizare a rețelelor de utilități, prin coborârea în subteran a cablurilor suspendate și repavarea drumurilor. Piețele istorice și pasajele au fost refăcute, părțile din zidurile de apărare care încă mai există au fost reabilitate și puse în valoare.

Orașul de Jos a fost de asemenea reabilitat, piațetele și spațiile publice de aici recăpătându-și pitorescul. Pentru a pune în valoare toate acestea, iluminatul public a fost și acesta reabilitat, aspectul acestuia fiind în acord cu centrul istoric. A fost adăugat un iluminat arhitectural care pune în valoare piețele și imobile importante din centru. Muzeele au renăscut și și-au pus în valoare patrimoniul cu o valoare inestimabilă, iar imobilele valoroase și-au recăpătat aspectul fermecător.

Odată cu anul 2004, când Sibiul a aflat că va purta onoranta titulatură de Capitală Culturală Europeană, viața culturală a orașului și implicit, turismul în oraș, au început un parcurs de dezvoltare accentuată. Viața culturală a Sibiului a fost dintotdeauna foarte bogată, datorită spiritului creativ și efervescenței culturale care au definit orașul dintotdeauna.

 

*Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.
*Hotelierul isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de numarul de camere ramas sau de cresterea altor taxe care modifica automat pretul afisat initial, turistul este obligat sa contacteze agentia de turism pentru a afla de disponibilitatea pachetului si de pretul final.

 

LOCATIE

PACHETUL INCLUDE

 • Intampinare traditionala cu vin fiert, tuice, cozonac si turta dulce
 • Cazare 3 noptii in camera dubla
 • Cina in 30.12.2021
 • Mic dejun bujet suedez
 • Petrecere de revelion cu formative live & DJ
 • Bruch in 01.01.2022
 • Cina festiva de An Nou 01.01.2022