Oferta Paste 2020 la Hotel Caraiman 3* din Sinaia

Oferta Paste 2020 la Hotel Caraiman 3* din Sinaia

#als002

Oferta Paste 2020 la Hotel Caraiman 3* din Sinaia

» de la 129 Euro sau 605 ron/ persoana

Sejur valabil de 4 zile si 3 nopti in perioada:

17.04 – 20.04.2020

Sinaia una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania se prezinta vizitatorului cu un bogat trecut cultural si social. Fosta resedinta a regilor, si purtand un nume sfant, cel al Muntelui Sinai, ce a fost dat pentru prima oara Manastiri Sinaia de catre Spatarul Mihail Cantacuzino (sec XVII), Sinaia inbina neintrecut frumusetea naturii cu cea a artei arhitecturale.

Statiunea este situata la o altitudine cuprinsa intre 798 si 1055m, pe versantul sud-estic al Masivului Bucegi, de-a lungul vaii Prahova . Poalele impadurite ale muntilor Furnica, Zgarbura, Coltii lui Barbes si Culmea Izvorului incadreaza statiunea intr-o frumoasa scena verde.

Muntii Bucegi, situati la vest, ca un urias “scut de paza” al asezarii, domina Sinaia printr-un abrupt de peste 1000 m. Varfuri tasnind dincolo de 2000 m, stralucind vara in bataia soarelui, iar iarna sub mantia alba a zapezii, sunt presarate la marginea marelui abrupt al Bucegilor, unul dintre cele mai impresionante din cate exista in Romania.
Plaiurile Vaii Prahovei pot fi admirate in numeroase moduri, Sinaia fiind locul ideal in care persoanele active – si nu numai ele – pot petrece clipe de neuitat. Aici poate fi experimentat cu succes conceptul de vacanta activa.

 

» SERVICII INCLUSE
  • Cazare 3 nopti la hotel 3*
  • Mic dejun;
  • Dejun Pascal in 19.04 cu meniu traditional si program artistic.
» CAZARE

Hotel Caraiman 3*

Hotelul Caraiman, construit la 1881 in stil clasic romanesc, dupa planurile arhitectului Jean Pompilian – ca urmare a intrarii in exploatare a primului “tren de placere” Bucuresti-Sinaia, ce aducea primul transport masiv de vizitatori – ramane si astazi , dupa mai bine de o suta de ani de la ridicarea sa , edificiu reprezentativ pentru statiunea Sinaia

In perioada 1900-1901 hotelul este complet renovat si extins prin construirea a inca unui etaj si a mansardei, iar infatisarea exterioara este schimbata prin adaugarea braurilor si arcadelor de caramida, a balcoanelor de lemn si a acoperisului de tigla.

La sfarsitul anului 2005, Hotelul Caraiman este complet modernizat, ridicandu-se astfel gradul de confort, dar pastrandu-se acelasi stil arhitectonic.

Se afla in acelasi parc Ghica, aproape de hotelul Palace.

 

*Conditii de rezervare: 50% avans, 50% pana la data de 31.03

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

  • Cazare 3 nopti la hotel 3*
  • Mic dejun;
  • Dejun Pascal in 19.04 cu meniu traditional si program artistic.
X