Oferta la munte – Hotel Belfort 3*, Brasov

Oferta la munte – Hotel Belfort 3*, Brasov

#als100

Oferta la munte 2022 – Hotel Belfort 3*, Brasov

» de la  85 Euro/ camera dubla / zi

Tarife speciale individuale in perioadele:

01.05 – 31.07.2022

01.09 – 31.10.2022

23.12 – 27.12.2022

 

Pachetul se poate achita si cu vouchere de vacanta !

 
» CAZARE:

Beneficiază de o poziţie centrală într-o zonă liniştită din Braşov, la poalele Tâmpei, la doar 5 minute de mers pe jos de strada pietonală principală.

Camerele moderne oferă vedere la pădure sau vedere panoramică la oraş. Dotările includ TV cu canale prin cablu, seif, cafea şi ceai, precum şi facilităţi de călcat. Proprietatea asigură acces gratuit la internet WiFi de mare viteză. Băile private au duş.

Oaspeții au la dispoziție un serviciu de concierge și săli de conferinţe. Proprietatea oferă 21 de locuri de parcare private, alocate la cerere şi în funcţie de disponibilitate. De asemenea, la doar 70 de metri se pot găsi locuri de parcare publice, disponibile la un cost suplimentar.

Sala de mic dejun oferă o vedere panoramică uluitoare. Hotelul Belfort se află la doar 10 minute de mers pe jos de Piaţa Sfatului şi de Biserica Neagră.

 

» SERVICII INCLUSE:

Tarife speciale sejururi individuale valabile pentru: mai, iunie, iulie, septembrie, octombrie, decembrie (doar intervalul 23 -27.12.2022) pentru rezervari pana in 10 camere

Camera dubla standard pentru 2 persoane = 85euro/zi

Camera dubla deluxe pentru 2 persoane = 95euro/zi

Camera dubla deluxe pentru 2 persoane = 128euro/zi

 

» SERVICII INCLUSE:
  • cazare cu mic dejun
  • taxa statiune
  • TVA
  • acces gratuit la internet

 

»DESTINATIE:

Brașov este reședința și cel mai mare municipiu al județului Brașov, România. Deține titlul de oraș-martir. Potrivit recensământului din 2002, are o populație de 284 596 locuitori. Stațiunea de iarnă Poiana Brașov se află la 12 km distanță de centrul municipiului, dispunând de o infrastructură dezvoltată pentru practicarea sporturilor de iarnă. Patronul orașului este considerată a fi Fecioara Maria. Statuia acesteia se află pe unul dintre contraforții Bisericii Negre, îndreptat spre Casa Sfatului, având stema Brașovului sculptată dedesubt în relief.

În acest oraș a fost confecționată și instalată o copie a „Statuii Lupoaicei” („Lupa Capitolina”), simbolul latinității poporului român.

Brașovul este cunoscut și datorită Festivalului Internațional „Cerbul de Aur”, ce se ține aproape în fiecare an în centrul orașului. Acesta a avut pe scena sa nume celebre precum Tom Jones, Ray Charles, P!nk sau Christina Aguilera.

Municipiul Brașov a reprezentat, de secole, unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din zonă. Datorită poziției geografice privilegiate și a infrastructurii sale de astăzi, el permite dezvoltarea multor activități economice și culturale.

 


*Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.
*Hotelierul isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de numarul de camere ramas sau de cresterea altor taxe care modifica automat pretul afisat initial, turistul este obligat sa contacteze agentia de turism pentru a afla de disponibilitatea pachetului si de pretul final.

 

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

  • cazare cu mic dejun
  • taxa statiune
  • TVA
  • acces gratuit la internet