Oferta de Paste 2020 – Hotel President 3

Oferta de Paste 2020 – Hotel President 3

#als100

Oferta de Paste 2020 la Hotel President 3* din Baile Olanesti

» 187 Euro sau 880 Ron/ persoana/ pachet (Corp 3* standard)

» 194 Euro sau 915 Ron/ persoana/ pachet (Corp 3* delux)

Sejur valabil 4 zile si 3 nopti in perioada:

17.04 – 20.04.2020

Baile Olanesti, staţiunea balneoclimaterica care te ajuta sa iti regasesti echilibrul interior si starea de sanatate cu ajutorul apelor cu efect terapeutic.

Relaxeaza-ti simturile pe aleile umbrite care te duc catre izvoarele cu ape minerale pentru tratament si respira aerul curat din zona. Coboara langa raul Olanesti si asculta susurul apei, închide ochii si lasa-te purtat de energiile subtile ale naturii.

Statiunea Baile Olanesti este una dintre putinele localitati din tara care intruneste in chip armonios doi factori naturali de cura: factorul climatic si topoclimatic local, si factorul hidromineral constituit din apele minerale. Baile Olanesti ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, ca si varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale. In statiune se gasesc peste 35 surse hidrominerale, atat ca izvoare naturale, cat si ca rezultat al unor lucrari de foraje si miniere (puturi si galerii). Un numar de 15 izvoare minerale sunt captate pentru cura interna sunt necaptate. Doua izvoare minerale si patru sonde cu apa minerala sunt folosite pentru cura externa (balneatie).

» SERVICII INCLUSE
 • Trei nopti de cazare in camera dubla standard
 • Masa pensiune completa, meniu fix (intrare cu cina din 17 Aprilie, iesire cu micul dejun din 20 Aprilie)
 • Masa traditionala in ziua de Paste, Cina festiva si petrecere
 • Acces gratuit piscina, sauna, jacuzzi si sala de fitness pe tot parcursul sejurului
» CAZARE

Hotelul President este situat în Băile Olăneşti, la 500 de metri de izvoarele sulfuroase. Acesta oferă camere cu aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi, precum şi un restaurant. Există parcare privată gratuită.

Restaurantul serveşte preparate tradiţionale româneşti, iar barul este un loc primitor pentru o băutură înainte de culcare.

Autogara este la 500 de metri, iar gara din Râmnicu Vâlcea se află la 20 km de Hotelul President.

LOCATIE

SERVICII INCLUSE:

 • Trei nopti de cazare in camera dubla standard
 • Masa pensiune completa, meniu fix (intrare cu cina din 17 Aprilie, iesire cu micul dejun din 20 Aprilie)
 • Masa traditionala in ziua de Paste, Cina festiva si petrecere
 • Acces gratuit piscina, sauna, jacuzzi si sala de fitness pe tot parcursul sejurului
 

OPTIONALE:

 • Optional contra cost va oferim si diverse tipuri de masaj.
 • Rezervarea este valabila dupa achitarea unui avans de minim 50% din valoarea serviciilor, avans ce nu se returneaza in cazul anularii rezervarii. Restul de plata trebuie sa fie achitat integral pana la sosirea turistilor in hotel.
 • Copiii sub 6 ani au cazarea si accesul SPA gratuit fara sa beneficieze de pat suplimentar.
 • Copiii mai mari de 6 ani achita 50 lei/zi/copil patul suplimentar si accesul la SPA, iar valoarea la masa pentru copii este 450 lei/copil/pachet si este optionala.
 • Copiii peste 14 ani sunt considerati deja adulti, pretul pachetului pentru ei fiind de 600 lei/copil si beneficiaza de masa, pat pliant in camera cu parintii si acces SPA gratuit.
 • Pentru copii este nevoie de un act de identitate copie/original care sa fie prezentat la receptie in momentul cazarii.
 • In cazul in care se doresc nopti suplimentare de cazare, acestea se tarifeaza cu 200 lei/noapte/camera cu mic dejun inclus pentru 2 persoane  indiferent de tipul camerei.
 
 • Datele de check in si check out sunt flexibile, alegandu se 3 zile din care una sa fie 19 Aprilie, check-inul se face la ora 14:00, iar check outul la ora 12:00.
 • Camerele deluxe sunt dotate cu halate de baie, camerele standard nu dispun de halate de baie si nici nu exista posibilitatea inchirierii.
  Pentru plata integrala a sejurului pana la data de 15 Februarie se acorda o reducere de early booking de 20 lei/pachet. Pentru fiecare rezervare trebuie precizat daca persoanele consuma sau nu carne de miel, respectiv preparate din miel  in ziua de Paste.
X